• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    Přátelé moji milí,
    vánoční koncert našeho alikvoťáku se rychle přiblížil, a já
    doufám, že se tam s vámi všemi uvidím. Vypadá to na moc příjemný
    poslechový večer s občerstvením o přestávce, takže o lepším
    vytržení z předvánočního shonu nevím. Tedy ve:
    Čt 20. 12. 19.30 v kapli Arcibiskupského gymnázia, nám. Míru nahoře
    vedle býv. UKDŽ
    se na vás těším,
    J.Š - alikvotní sbor SPEKTRUM
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ELZA: Kurniiiik... dalsi koncert o ktery prijdu. :-(((
    ELZA
    ELZA --- ---
    srdečně vás zveme:

PAKOK
    PAKOK --- ---
    VEZUV: No paaaani, to budes profesional... ;)

Tec seminar na ktery ted chodim je fantasticky, lektorka se jmenuje Gunhild von Kries.

Ale to jsme tady OT, kdyz tak dal do posty... Prominte nam :-)
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    PAKOK: učím se jí na fakultě v ollomouci u Holzera :)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    VEZUV: Muzikoterapii davas nebo na ni chodis? :-)
    Shodou okolnosti totiz tento tyden chodim na seminar muzikotrapie.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    já mám tento týden v pátek muzikoterapii v olomouci a nevím v kolik se vracím, tak bych se když tak přidala podle dispozic...
    LILY
    LILY --- ---
    PAKOK: No kazdy mi rika jinak. Nekdo Kamila, nekdo bycice, nekdo devka blazniva.. Ale jsem to ja.. :) V Brne se klidne zastav, treba se tam potkame na zpivani, az tam opet pojedu.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LILY: Jsi Zuzaaaa? ;)

Zitra zrejme dostanu nabidku na praci, tak uvidim, jestli se jednou za delsi cas nebudu moct zastavit v Brne, pri ceste za sefstvem (pokud bude zajimava a prijmu ji).
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    dekuji mocmoc, bylo to velmi uvolnujici, mno mimochodem bych do toho sel v patek vecer zase, prida se nekdo???
    LILY
    LILY --- ---
    Joo, i pro mne to bylo moc pekne privitani na navsteve v rodnem mestecku.. :)
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    I já velmi děkuji....krásné, doufám, že do budouvna něco podobného zasejc podnikneme :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Diky vsem, byl to silny zazitek a moc se to vyvedlo! Osobne to pro me byl fantasticky konec pracovniho tydne. TReba na takovou partu lidi narazim i v Praze, chodil bych pravidelne.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    pokusím se dorazit k té kašně....
    KHANDOMA
    KHANDOMA --- ---
    Dorazim kdyžtak v průběhu... Jestli to neva, tak kolem osmé nejspíš. Já jen, že u kašny v sedum určitě nebudu.
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    SHKRK: OK prijdu driv asi tak na sestou... tesim se ¦)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LORIMUS: takzezto adresa jest skrivanova 12 zvonek Krnova, prijde jeste jirik(nikoliv vsak rangdrol) a mozna zuza, takzezto to celkem vypada na peknou seslost :) mno asi max bych videl tak 10 lidi aby jsme se tam pekne vesli. Prijdi klidne i driv pokud budes mit cas.

pro ostatni, co takhle sraz v sedum v luzankach u kasny a ja bych vas tam vyzvednul

PAKOK: mno az budes v brne tak se ozvy
    KHANDOMA
    KHANDOMA --- ---
    Už se to nějak vylouplo? S dnešním srazem a časem? Když mi to vyjde, ráda bych se zúčastnila...
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    ja bych se tedy pripojil na dnesni vecer a prisel bych tak na sedmou ci drive-co skrku muze byt? a donesu i kapky pavlince...

SHKRK: a btw kolik tam sneses lidi abych vedel komu jeste mam dat kdyz jsme zatim ctyri z nyxu a pavlinka. A napis mi pls jen pro jistotu adresu-trefim tam z luzanek ale abych vedel... + jmeno na zvonku(tu cink?)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    mno mel bych asi doplnit nejake info: zpivat se tu muze max do 22:00 ale to je vazne max. Zitra by to bylo mozna aji lepsi, at stihnu sobotni zk., myslite ze to pujde nejak zkombinovat aby to vyhovovalo vsem???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam