• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MYKO: uz delsi dobu prorokuju ze ty to z nas dotahnes nejdal ;)
    MYKO
    MYKO --- ---
    ja tenhle klub vyuzivam k tomu, ze kdykoli jsou tu novy prispevky, tak si zazpivam ;D
    LALINA
    LALINA --- ---
    pokud to jde, využít, pokud to jde jednou za rok, využít a mezi tím zpívat jinde
    pokud to nejde, najit si cas a prostor, kde to jde.

o nicem jinym tu nemluvim.
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Samo že není nezbytnost zpívat v kapli, dá se to i jinde... ale pokud to jde, proč toho nevyužít. Stejně tak můžu argumentovat třeba - dám příklad - tím, že si můžu poslechnout nějakou pecku hrající z mobilu z předpotopního repráčku, stačí to, samozřejmě, nicméně mnohem radši budu poslouchat z dobrý aparatury. Myslím, že to není zmlsanost.
    LALINA
    LALINA --- ---
    chci se sejit, abysem mela moznost zpivat alikvoty. ne duvod, ale možnost.. a ne jednou za pul roku..to je o nicem, ale myslim, koukám a vidím, ze zpivaci sangha je nad nase sily...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no samozrejme! dyt to rikam jasne..jinak doma ted delam jinou praxi a nemůzu delat vsechno najednou...
    navic ve vice lidech je to zpivani mnohem lepsi...viš?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: To skoro vypadá, že se chceš sejít abys, měla důvod cvičit a zpívat alikvóty. Určitě to je jinak. Já si alikvóty zpívám doma běžně, kaple je pro mě příjemná změna, ale nebudu na ní bazírovat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    muzem zkusit Zoe, ale nevím... a co se sejit proste jen tak:
    vite, vy mi tady pripadate, ze jste trochu ztratili v tom vedeckem pojetí.a tratil se vam smysl toho zpivani... alespon u me nejde primarne o to, jak úúúúúžasný budou ty alikvoty nekde v akustickym prostoru, coz je sice skvely a tak dale, ale pro me je dulezitejsi to, že si časteji zazním, budu používat telo, orgány, je to pro me lecive... je mi v podstate fuk, kde to bude, nejsem primarne nastavena na "výkon"..umeleckej dojem a tak dale... kaple je super nadstavba a díky bohu za ni, bude-li, ale to neznamena, že jindy jinde to proste nejde...jsem pro praxi i ve všedni den, nejen ve svatek... kdyz prijdu do kaple po pul roce, stejne ze me nic kvalitniho nevypadne..pokud nebudu cviciát si o samte doma, coz nebudu, pac tedko delam uplne jinou praxi...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Musíme ještě trochu překecat Goeberse, aby nám domluvil půjčení klíču na dálku :-)
    Já se už moc těším!!!
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    jdeme do toho!
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: jasne, nekdo se tu ohánel kaplí .-))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    HA! Brnaci se houfujou! Co na to my Prazaciii? Nedejme se zahanbit :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    doresime pres postu, bo z toho jeste vyleze anketa a to bych uz vazne nezvladl :-)...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    na mne neco leze, tak nevim ;-|
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SLAUGHTER: ok, jaké místo teda

a) stránská přes to všecko
    b) konečná 4ky, nevím neznám
    c) pod mostem u ústavu Kociánka - tam to zase znám já, že to zajímavě rezonuje
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    BROZKEFF: jen kvuli tomu, ze ti nevychazi napad s mistem?! Neblbni broskvicko :-)... Cirkus bude!
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SLAUGHTER: na které straně?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mhm

tak jelikož to je celé takové nějak rozpačité tak bych to asi protentokrát zrušil .)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    konecna 4ky pod mostem :-)?
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    BROZKEFF: zpival jsem na stranske hodnekrat(neb jsme tam chodily pravidelne bubnovat) a rekl bych ze ty prostory jsou fajn na bubny(neb je to dlouha a lehce siroka akustika tak ze ideal na basy) ale na alikvoty ktere potrebuji(samozrejmne idealne) akustiku vysokou-tedy prostory na vysku dimenzovane. Tak ze na stranske bude mit zpev echo(plus souzvuky ohledne odrazu od sten) ale nejake vymazlene vyssi alikvoty se konat nebudou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam