mno ja jsem to tak trochu objevila uz driv, ale jenom jako neco, co jsem slyslela nejspis jenom ja a technikou, ktera neni ta spravna (ted zpetne kdyz se na to podivam, tak vidim, jak to bylo..chichi, nesikovny a primitivni... nehotovy a tak... )
a po tom WS jsem vlezla do sprchy a...spustila:-))) páni, to byla sila... a dalsi den jsem trenovala a pilovala techniku hlavne tak, abych to delala naprosto uvolnene bez namahy, pac rozhodne nechci ochraptet:-)) a taky zkousim nejen ty zvuky vydavat, ale je modulovat do ruznejch melodii kazdou zvlast a to jednak pri normalnim zpevu a jednat i pri tom nizkym brucivym...
a zaroven s tim se ucim ty vibrace a energie, co vznikaj rozvadet do tela a eternyho tela tak dale...cilize jako vsechno najdenou da se rict ...tuhle jsem byla po hodince tak rozvibrovana, ze jsem potom nemohla chvili ani usnout..a to jinak usnu kdykoli..i po caji a proste po vsem:-))
bylo a je to uzasny dobrodruzstvi, jako kdyz clovek vi, ze neco umi a zna, a prave se na to rozvzpomnel..a ted uz jenom lehce a postupne odkryva to, co davno duverne zna:-)) proste me trebas v jednom oakmziku, kdyz jsem brucela, napadlo zazpivat vysoce a ten alikvot aby byl rezavej jako cirkularka........a udela jsem to. hotovo.
objevuju ted uzasny moznosti a prostory a svety a uz malicko se snazim rozvzpomenout se, jak to bylo s tim trojhlasem:-))))