• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGRETigre! Tigre! brilho brasa
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nem, bez vlasů ve vězeňských teplákách...

    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Letos zavrena ceska ambasada v DR Kongo nepostradala perverzne kolonialni nadech:
    FLU
    FLU --- ---
    Antonio Bonfim Lopes, alleged drug lord of the teeming Rocinha slum, was found in bizarre circumstances – in the boot of a car belonging to a man who claimed to be a senior diplomat from the Democratic Republic of the Congo.

    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    K veci: Alleged drug trafficker Antonio Bonfim Lopes, also known as "Nem," is presented by Brazilian Police at Federal Police headquarters in Rio de Janeiro, Brazil, on Thursday, Nov. 10.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TIGRE: no vidis, asi budu muset zmenit kanal, kdyz to vedi v cechach driv nez ja :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jinak teda ADA dostala tvrdý úder, kromě Nema skončili za mřížemi i další traficantes: Coelho, který šéfoval tráfico v Complexo do São Carlos a pak lidi z velení ADA v Rocinhě Carré, Lindinho, Paulinho e Sandro, kteří se všichni snažili opustit Rocinhu v policejních autech :) Kromě nich teda policie zatkla 3 současné policisty a 2 bývalé policisty, kteří jim dělali eskortu. Jinak Nem byl opravdu zatčený spolu s konzulem Domokratické republiky Kongo a svým právníkem v služebním vozu konžské ambasády. Mezitím se soldados v Rocinhě stáhli do lesů kolem favely - tipnul bych si, že především nahoře v Laboriaux a pak v Portao Vermelho.

    Policiais que faziam escolta de traficantes da Rocinha são presos e algemados pela Policia Federal - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nh9pkPBUYn4




    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VERUKEBA: psala mi to kamarádka s tím, že tahle neděle byla oznámena policií a myslím, že to i médii proběhlo.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TIGRE: a ze na globo rikali ze datum se jeste nevi :) to mas naky privatni informatory? :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VERUKEBA: Jj UPP tam má jít teď v neděli 13. listopadu. Rocinhu už začali pomalu obkličovat už minulý víkend. Dole u vjezdu/výjezdu do Vidigalu a na Passarelo na spodu Rocinhy hlídkují obrněná auta.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TIGRE: a ja myslela jakou strasnou novinku ti nehazim do brazilsky diskuze :)


    a ze PM se chysta na okupaci rocinhy to vis? :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PANKI4: Ano, ano, ano, prosím! :)
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    FLU: mam volume I. pred par lety jsem ji koupil v Doxu.. Je to pekna knizka, no.. Jestli o to velice stojite, tak bych i mohl naskenovat...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Ad TIGRE:

    PRESO 'NEM' CHEFE DO TRÁFICO DE DROGAS DA FAVELA DA ROCINHA - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=m-Gk_KKXEVc
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Tak jedna éra končí: Nem z Rocinhy zatčen v Lagoa. Zpráv je zatím poměrně málo, ale zdá se, že když ho policie zatkla tak byl ukrytý v kufru auta, které řídil konzul Konga :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Zajímavé! Mexické narkokartely to berou evidentně vážně a posouvají zločin neustále dál. Teď to vypadá, že budují i vlastní infrastrukturu - v tomhle případě (Reynosa, Hidalgo) mexická armáda demontovala vysílače, které si kartel postavil pro vlastní potřeby a které dokáží šířit televizní i mobilní signál.



    Mexican Authorities Bust Communication Tower Used by Cartel - KRGV CHANNEL 5 NEWS - The Rio Grande Valley's News Channel - Breaking News, Breaking Stories - RGV News
    http://www.krgv.com/news/local/story/Mexican-Authorities-Bust-Communication-Tower-Used/zIFfUUYWO06Xf5YPd1eyrw.cspx
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Telegrafický update: Tak Nem údajně přebral extáze a whisky a udělalo se mu špatně, jinak na večírku byla celá plejáda nejhledanějších šéfů ADA (Coelho, Lindinho a taky Scooby), policie míří do Rocinhy a do Vidigalu už tuhle neděli 13. listopadu, Nem se údajně plánuje přesunout v případě invaze do favely Morro da Pedreira na sever města, odkud bude řídit business... mno uvidíme, jak to všechno dopadne.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    A něco z Rocinhy - včera údajně Nem, dono místního trafica, musel navštívit v doprovodu ozbrojenců ambulanci (UPA), kterou zřídila vláda v Rocinhě. Existují dvě verze - jedna je, že se nešťastnou náhodou postřelil, druhá pak předávkování.

    Jinak o víkendu na party, která byla v Rua Nove, Nem varoval před příchodem UPP do favely a slíbil, že bude vzdorovat silou :) Taky prý ohlásil zákaz nočního vycházení a všechny obchody musí zavírat o desáte večer...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Umřel Joe Frazier...

    Thriller In Manila, More 4 Trailer (UK) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=weffa5fBpJw


    Horor v Manile / Thriller in Manila (TV film) (2008) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/261464-horor-v-manile/

    Muhammad Ali a Joe Frazier jsou právem řazeni k nejlepším boxerům všech dob. Kdysi je pojilo přátelství, ovšem pouze do okamžiku, než se ve třech zápasech utkali o titul mistra světa v těžké váze. Poslední ze střetu boxerských velikánů se uskutečnil ve filipínské metropoli v říjnu 1975 a pod označením „Thrilla in Manila“ vstoupil do historie jako nejdramatičtější sportovní klání dvacátého století. Dowerova poutavá rekonstrukce přibližuje zápas i události, které mu předcházely, z Frazierova „rohu ringu“. Stárnoucí majitel zapadlé filadelfské tělocvičny ani po třiceti letech nezapomněl na hořké chvíle verbálního ponižování a rasistických urážek, kterými doprovázel jejich vzájemná utkání bývalý kamarád, posléze stoupenec hnutí Nation of Islam Muhammad Ali. Archivní záběry a svědectví přímých účastníků „souboje na život a na smrt“ ilustrují nejen drama mezi provazy, ale i sociopolitickou realitu Ameriky 60. a 70. let. [44. MFFKV 2009] (oficiální text distributora)

    Download - http://www.filestube.com/354a922b02ac6e5e03e9,g/true-stories-thriller-in-manila-ws-pdtv-remax-ddnyc.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam