• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: pecka, jen zejtra si asi v praci prostrelim hlavu.. :D ...musim se do Norska mrknout, to vypada fakt nadherne..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Video krásně nastříhaný, úplně to kopíruje tu norskou atmosféru, ale proč u toho sakra musí hrát ta písnička, která je u 195837597375 gopro editů? Přijde mi, jako by snad neexistovala jiná muzika, na kterou by se daly stříhat videa :(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska Lukash se kterym jsem byl v Norsku na jare zpracoval jeho verzi videa ze stejneho tripu na ktery jsem pred tydnem jsem pastoval video.

Je to zase z uplne jineho soudku uplne jine zabery a moc pekne se mu to povedlo
    check out - doporucuju!

Snowkiting Norway 2012 - Lukash with Kite4FUN.cz
    http://vimeo.com/54089011
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: no, to je pro tebe s bráchou asi jediná varianta .. 12m Summit by byl na vaší tonáž málo :) ta 15m bude dobrá vzducholoď!!!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    My jsme sli do Frenzy 13 protoze Summit se zatim vyrabi pouze do 12ky ale pockame si na 15ku a urcite az vyjde tak ji chci otestovat a pak mozna nahradim tu 13ku
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: 8 a 10 .. uvidim, jestli časem místo tý 10 nevezmu 12, ale vloni jsem 95% času jezdil na 9m frenzy, tak by to asi mělo bejt ok :)

těžko se mi vybíralo, ale spíš si to tak nějak chci otestovat a pak to třeba doladim během sezóny a tyhle pošlu dál ..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Lux, co mas za velikosti?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Jojo, mám je doma :) Ve vzduchu zatim nebyli, přinesl jsem si je o víkendu dom..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Uz mas novej Summit 2013? Jak to vypada uz jsi to mel ve vzduchu?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: dycky sem chtel chodit po vode.
    SHQ
    SHQ --- ---
    its ok to be gay! (mne obecne triky moc neimponujou, ale libi se mi jak lita vysoko a dlouho)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHQ: slidy supr, jinak mi to prijde trochu gay:) ja radsi stylovy protazeny grab nez pirulety, a podobna gymnastika
    RODWY
    RODWY --- ---
    RODWY: uz v tom mam jasno:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: to by me zajimalo kde to presne je!?jezdim tam kazdej rok,ale vrtule jsem tam jeste nevidel.)(mozna novinka z leta),kazdopadne to tam nikde neni moc otevreny...jezdi je na par nadrzich za Andermattem a mozna by to slo v Oberalppassu coz bude asi ta fotka se sedackou....
    no nic tuhle zimu beru sebou:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Velká paráda !!! Škoda, že je CH ta daleko .. na Bernině už to podle kamery taky pojede :)

Dneska jsem ráno navazoval nový Summity 2013, já jsem připravenej !!! :)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    SYPFX: Je videt i bez prihlaseni... Ty skoky kde po vetru je vrtule celkem hazard ;)
    SHQ
    SHQ --- ---
    T_MAX: aha, tak to bude ono
    SANSCULLOT:
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    T_MAX: ta 18ka je North Dyno
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHQ: ja ho videl v Cumbucu v BRZL, kdyz vsichni jezdili 9-10, tak on mel 14 Rebela
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Jsem koukal dneska Pascal postoval jak si tam uz penke ve svycarsky kajtujou
    Mam podezreni ze tedka kdyz jeste nefungujou lyzarsky strediska ale uz je tam snih ze to jsou dobry lokality na zajezdeni si.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.534024193292415.136330.493565504004951&type=1
    ty co nemaj facebook tak sry
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ:
    NEFERNEFER:
    SISCO: v0:47 vedle něj leží nějaká foukačka, tak tipuju, že to bude jeho drak .. 18m2, ale co to je za značku nepoznám :)

Skvělý je, jak hraje na to prkno jak na kytáru :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam