• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: samý bezvětří :) .. To je typický, konečně nasype a s větrem je ámen :D

SOPTTIIK: když budeš mít stejnou dýlku a počet lajn, tak proč ne?
    SHQ
    SHQ --- ---
    predpoved nevypada moc gut :/
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak kam se chystate v sobotu? :) Uz ted se mi klepou kolena jak jsem na to natesenej. V Abertamech uz je solidne nakydano..
    SOPTTIIK
    SOPTTIIK --- ---
    cau mam dotaz, muzu pouzit bar z nafukovacky na komoru?? radi by jsme se na zimu zbavili pump, ale komplet je to drahy.. dik moc
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SYPFX: "southwest Montana and eastern Idaho" - z Nemecka?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    docela dobry letosni SNK videjko odnekud z nemecka
    Alpine Air
    http://vimeo.com/54383008
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    je to akce primo od vyrobce
    Ozone Snowkites > News > Ozone Snowkite Freeride Tour 2012-2013
    http://www.flyozone.com/snowkites/en/news/headlines/20939?source=rssfeed

Vsichni dodavatele tvrdi ze kazdej novacek kterej nevi co tak si ma draka otestovat tak ted je sance. A k tomu tam nekdo bejt urcite musi.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SYPFX: myslis, ze tam bude nejaky workshop i pro prvnicky?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    daval Filip na snowkiting reklamu na SNK akci na tenhle vikend
    sice nevim o co GO
    ale pro nekajtery ktery to chtej ozkouset zadarmo by to nemyselo bejt spatny..

SYPFX
    SYPFX --- ---
    tak novy ozone 2013 v pokojicku, 2x Frenzy 13m + 2x Access 8m
    vsechno pripraveny na zahajeni sezony

MARASAN
    MARASAN --- ---
    zas Cechy! fok! ;-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    chmi vystrazna informace: Pro nekoho k nastvani pro jineho radost :)

Císlo výstrahy: PVI_2012/70
    Zvlněná studená fronta bude postupovat přes střední Evropu dále k východu. Za ní k nám začne proudit studený vzduch od severu.

Při přechodu fronty se na našem území, zvláště v Čechách, vyskytnou četné srážky, které budou zpočátku dešťové, ve čtvrtek k ránu na západě a severozápadě budou postupně nad 500 m přecházet ve sněžení, s intenzitou kolem 5 cm za 3 hodiny.

Na západě a severozápadě Čech napadne 5-15 cm, na horách 20-30 cm, v Krušných horách až 40 cm nového sněhu.

Postupně bude v Čechách déšť přecházet ve sněžení i v nížinách, nová sněhová pokrývka dosáhne 0 až 5 cm.

Na Moravě a ve Slezsku se sněhové srážky vyskytnou ve čtvrtek až ve večerních hodinách v polohách nad 600 m.
    NAILER
    NAILER --- ---
    T_MAX: starý latě! :-D
    pěkně mě serete teda, tady snk dost trága :-( musim počkat, až zamrznou jezera nebo napadne na písek při odlivu ...
    PEKK
    PEKK --- ---
    Moje deska je nezničitelná...ty se kameny a škvára bojí:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Já beru nějaký starý latě, abych si nezmrvil oservisovaný nádobíčko připravený na opravdovou zimu ! Jinak jsem rozhodně taky pro každý ráno před prací, případně celodenní zátah :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    btw. jinak ocekavam ze to bude stat za backoru jako kazde prvni jezdeni = drhnuti prknem o travu/bahno kameny, zakopavani a pod.. Chce to dobre navoskovat vercajk..
    Pekk mame doma zehlicku tak se zastav jestli chces zapustit nejakej dobrej vosk. 1 voskovani 10kc :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dagmar Honsova strasila ze napadne 40cm snehu. Dle map to napadne v krusnych a na Sumave, rezervuji kazdy den/rano kdykolivek, jen nemam na cem jezdit. Snad to dorazi do patku jinak budu muset s nafukovackou.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Předběžně si rezervuju neděli :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Mmm...ve čt má nakydat, to bychom ho mohli o víkendu poslat na nějakej horskej keř, ne?:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: No přesně :) btw: tenhle tejden bych ho pro tebe měl mít!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam