• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: To vypadá hodně dobře! Akorát tyvole, to je dálka jak prase :) já jsem párkrát v Rumunsku byl a to je 20 hodin vlakem !!!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska me napsal na stejnaky pozvanku Tudor z rumunska na SNK akci u nich.
    Docela zajimavej resort na SNK.

Hello,

I'm Tudor from Cluj-Napoca, Romania.

We start preparing for Transilvania Snowkiting Festival 2013 : http://www.facebook.com/events/221055521359579/
    (16-20 Jan 2013)

I want to invite you and your team to participate and enjoy our slopes.

Here you have riding area: https://maps.google.com/maps/ms?msid=216674810585760937691.0004cebf9ff5615abb87e&msa=0

The accommodation condition are very good on Muntele Baisorii resort. (We booked 3 hotels)

Best regards
    Tudor Radu
    +40 728 858 989
    RODWY
    RODWY --- ---
    ctvrtek u me dobry.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    podle počasí buď ve středu, nebo ve čtvrtek pojedu do Krušek, tak to můžeme nějak poskládat :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Ja bych jel ctvrtek z Prahy. Mam auto, takze muzu vzit jeste 2 klidne.
    RADAK
    RADAK --- ---
    na utery bych se taky klidne rad pridal nebo vzal karu nekam na sever. jestli to bude jezditelny s 13tkou foukackou.
    DVS
    DVS --- ---
    cus, je mozny se sem tam k nekomu pridat? Nejak nemam partaka a jezdit sam asi neni moc dobry.
    Jsem zacatecnik, ale vicemene samostatny.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Letošní modely jsou daleko víc lowwind, než loňský.. na co 4 komory? :) Mě stačej dvě na ježdění od 4m/s do nevimkolika m/s :)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: vyzkoušej to... SP4 má v sobě takový vyztužení a lajny sou přímo k němu ve tvaru Y takže mávneš 2x doprava 2x doleva a 10m je plná.
    T_MAX: Mel sem lonskou Frenzy v ruce na test v lowwind land podminkach...nejak mi nesednul ten den. Rad si ho nekdy pucim, je to TOP drak jinak bych ho nejezdil 6 let...Ale bohuzel chci univerzalniho draka uz me nebavi mit doma 2 foukajdy 4 komory...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: hlavně třikrát tahání aut ze škarpy během 500m? :)))
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska zase naprosto supr.
    3dni lux kitovani a jede to dal zitra zase fouka v utery taky zacala zima a jezdi se everyday masakr. snad nam to vydrziiiii
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHQ: ten 2:26 to je flysurfer speed 21deluxe color edition
    A jezdec je yvosh největší fanda na flysurfer v česku :-)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jojo, prvni kajtovani jak ma byt! Prasan, novej drak, prasan, zapadly kary, prasan, parada...Trosku vysoka latka na start, tak uvidime, co bude priste!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: My dneska Moldava, najeto 30km, ráno azurit, postupem dne se to kazilo, foukalo tak někde mezi 0 - 8 m/s .. nejvíc tak kolem 4 m/s ... Taky jsem s prvním ježděním spokojenej :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: kde to je?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Nevyrazil by nekdo ve stredu/ctvrtek? Uvidi se podle predpovedi, ale uz jsem celej nadrzenej z tehle videi...
    SHQ
    SHQ --- ---
    SYPFX: co to je za draka 2.26? :-o
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    nas rychlostrih ze vcerejska

OZONE FREERIDE TOUR 1.12.2012 by Stejnaci - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8D4TRiSyZc4
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak dnesni Adolfov nejvetsi parada. Azurko, mraky prasanu a kozi prdy na 15ku :) Najeto cca. 45km. Obcas to na par minut zdechlo, ale vetsinu casu to bylo paradni pojezdenicko na slunicku. Zahajeni sezony uspesny :D
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SOPTTIIK: imho pro nase podminky 12 - 14 m , urcite taky hraje roly kolik mas kg
    SOPTTIIK
    SOPTTIIK --- ---
    Jeste dotaz jak velkou komoru pouzivate nejvic? jsme premejsleli neco kolem 8m??

SISCO: no jo ale s ruckama je podstatne levnejsi nez s barem a bary mam doma dva dalsi opravdu nepotrebuju a v lete hlavne windserf kite me zajima spis jen na tu zimu a tak do toho nechci moc investovat......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam