• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ctvrtek myslite? pridal bych se, jen ta predpoved je zatim dost bida ne?
    PEKK
    PEKK --- ---
    No...jestli bude kydat vsude, tak můžeme dát klidně i ten MILICIN:DD
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX:
    PEKK: Čtvrtek moldava, co? Vypadá to na slunečnej den po masakrální kydanici :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    LOJZAK: Tyvole na horach to bylo tak tak, na milicine muselo bejt uplny hovno:D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Pada to pekne. Kdyby dneska jeste neco pripadlo a pak to pekne umrzlo a udelalo krusticku na kterou by jeste pripadlo tak 10cm, byl by to prazskej sen... :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Byl nekdo na tom Milicine? Je tam nakej snih?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RODWY:
    podle snow-forecast.com

podle aladinu
    Aladin Mapy
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ov/aladin/results/ala.html
    RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: kam na tu predpoved chodis?

radsi si nabrus brusle:)zitra zaprsi a pak zmrzne.)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: rano jsem videl fotoz a bylo tam total azuro -ale jeste jsme to vychytali.
    ted to vypada na Prazskej pojezd ma nakydad 25 v praze
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: my dorazili pred 11tou, to jeste svitilo slunce. pak se to zaclo kazit a dal uz to znas :-)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Tak dneska bylo na Moldave u kostela vcelku vyprodano:) My tam dorazili bohuzel az kolem pul 12, ale do dvou jsme si docela pekne uzili (hlavne stehna), pak zacalo snezit a vitr ponekud priostril, z cehoz se vyklubalo prvni letosni "rypadlo to FAKIE"...Ale zase jsem si vyzkousel samitaka v relativne hnusnejch podminkach...a nosi teda hodne nahoru, tesim se az bude slunicko, dneska ty dopady byly hodne do mlhy...a porad kyda:DD
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SHEFIK: Tak ti nevim, se svoji devitkou na to asi dlabu. Nebudu se tam cely odpoledne snazit zvednout draka... =)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    :) Wrf3 pred 6 minutama a vypada porad stejne. Uz tam ma foukat 6ms a podle kamery strezimir foukaj jen 3ms. GFS se prepocita az za 3 hodky..
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    no prave nevim :( cekam az se spocita windguru
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MIXXX: ja porad vaham, prefpoved je stejna jak vcera.. neni to uplne idealni... myslis ze to ma smysl?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Tak jak to vidite? Osobne.bych vyrazil na Jenikov nebo Milicin, ale nevim jak to tam bude se snehem. Sever bude asi vice poryvovy a okolo poledne snezeni, coz nic moc :( Kdyby nekdo jel (chtel nekoho v aute prip. se pridal do meho, tel: 736116960).
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Tak to jeste, ze jsme se nepresunuli. Kdyz jsme dorazili a videli jsme to bezvetri , tak jsme chteli jet na Satzung, nakonec jsme se sli mrknout pesky z Adolfova na sjezdovku v Telnici a kdyz jsme prisli znova na spot, tak se to rozjelo..

Mohla by bejt letos konecne poradna zima a nakydat i kolem Prahy. Porad vzpominam na zimu 2-3roky zpatky, jak napadlo v Praze pres 0,5m snehu a stacilo dojet k Jesenici..
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Vetrny jenikov se docela zlepsil a je o 50m vys nez Milicin. Dojezd prijemnejsi po D1....
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Supr, na Moldave ani na Husky nefoukalo. Merak 0.0 a na Moldave i Husky navic je ten snih sfoukanej.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Jinak ja jsem se speedem strasne spokojenej (jak uz jsem tu nekolikrat psal). I po 1,5roce litani s nim nadseni neopada a nelituju ty investice, bavim me jak na vode, tak na snehu. Uz dlouho jsem nezazil spot, kde by nebyl k videni aspon jeden FS. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam