• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    radeksurf daval na fejsbuk fotoz z dnesniho jezdeni - vypadalo to tam dobre
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.541119699250714.135400.100000580660772&type=1
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Vy vite, jak lidi v patek cestou z prace nasrat :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Sem hodim nejakej foto report az budu doma
    SISCO
    SISCO --- ---
    Pojezd v Praze dnes nakonec LUX..., cca od 13-15h 4-5m.s azuro prasanek a pak od 16 do tmy zase 5-6m.s takze se dalo krasne cestovat po okolo. Spot Mandava/Hlubočinka.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: ok, sem pro, jeste zejtra mrknu na predpoved a pak bych se vecer ozval
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: My chcem jet se Zemim nekam v sobotu. Nejspis Adolfov nebo Moldava. Terka se jeste rozmysli, moc se ji nelibi pocasi, ale my jedem urcite. Muzem se nejak slozit dohromady..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    sobota / nedele nekam? zatim teda predpoved nic moc, ale verim ze v prubehu zejtrka se to alespon na jeden den vylepsi
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Přesně tak, to musí bejt na 110% zmáknutý :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: drak je furt ve stavu, jako když ho přistaneš, jen si ho přitahuješ k sobě .. va finále mu chytneš obě uši, přehodíš si ho naplocho napůlku a zabalíš do něj bar. Potom to zbalíš do velký housenky a přeložíš okraje a šup s tim do báglu ..

rozbaloval jsem to pak tak, že jsem to položil na zem, roztáhnul do stran a odmotával bar a jel zkopce dolů, drak byl furt jakoby zabržděnej :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    me se libi placak za jizdy mezi dvema autama:D
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: ten zaber s tim stanem je hustej. Super napad.
    budu za tebou chodit na rady jak to delas. Ja jsem zacal s Premiere pre 2 mesicema a porad s tim bojuju...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Jo to baleni ve velkejch horach to je docela povinna vec protoze kdyz pristanes nekde na utesu v prudkym svahu kde je metr prasanu tak se k drakovi tak jak to delame u nas nedosstanes.

Take jsem to tedka zkousel vlastne pokazde kdyz koncim to zkousim tak abych draka zbali aniz bych sundal snowboard z nohou.

jinak ta trasa z toho videjka - me odepisoval Lukash je tady
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://kitetracker.com/gps/tracking?r=johanncivel_20

kdyz jsem si tu trasu prochazel tak nevim jestli bych na to mel koule ty nektery skalnaty oblasti dat. Tyhle typci jsou dost dobry freerideri. A podle me pred tim nez jezdili SNK tak davali nesmysly na skiaplech a maj ty hory zmaknuty.
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: u jezevcika ale hrozi, ze cestou potkas kus skaly, stromu, nebo jen zmrzlej snih a mas z draka krasnej prehoz na kompost...:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: ale pri tom prvotnim namotavani tech bocnich lajn nez kite vyvlaje to bude asi docela zlobit ne? Schvalne to priste zkusim. V CR je vyhoda ze vzdy si najdes placek kde fouka malo a tam proste pristanes kita.... Docela se mi i osvedcilo ze kite pristanu pod sebou z kopce (na Moldave) a pak kdyz lezi tak proste k nemu rychle dojedu= cca 2sec.. za tu dobu neulitne protoze nema ani oporu v lajnach

Chtelo by to mit zmaknuty nez bude v alpach nekde pristavat kita.
    Premyslel jsem kdyz jedes prudkym svahem pod tebou 1km dira tak rozhodne nesmis zvednou kite nad hlavu=paraglide ale zaroven nejde kite pristat, protoze by podle me okamzite po lehnuti na zem zacal gravitaci klouzat dolu a mohla by se nejak zamotat lajna.. Takze nez se clovek pusti na kopec tak to chce mit vsechno vhlave, kudy a kde pristat. Vem si ze si to uprostred steny rozmyslis. Tak neni cesta zpet... teda vlastne jo = odstrelenej kite a jako jezevcika to sjet s nim za sebou ;) 5lajna rocks
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: diky, je to cca ze 100GB materialu, ze 3 goprocek a 1 HD kamerky. kolik hodin celkem netusim. kazdej zaznam ma jinou bitrate.
    SISCO: taky diky, delal jsem to cca mesic a pul po vecerech. ne kazdej den. nejhorsi byl prechod stan -> bazen. ten jsem delal cca 8 hodin. snimek po snimku v after effectu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Práě jde o to jak začneš motat šňůry, musíš nejdřív dvakrát, nebo třikrát namotat boční lajny a pak k tomu teprve začít motat střední a pátou lajnu. Tím je ten drak jakoby furt zabržděnej..
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: myslíš jako 1.přeložít kita na pul pak 2. přehnout lem kita 3. do nej položit bar 4. Zarolovat 5. Prehnout zarolovane okraje?
    Právě ale nevím u přeložení kita na pul kdyz bude hodne foukat jak se pro ten kraj dojit.
    A potom přistávat spis do kopce kite nahoře a nebo z kopce kite dole?Kdyz bude kite pod tebou tak můžeš k nemu dojet a on se nenafoukne za tu chvilku
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Konečně jsem přišel na to, jak balej ty draky ... a včera jsem si to vyzkoušel (sice v nowindu, ale i tak..) a je to fakt pecka i pro rozbalování a restart :)

Ta partička z RideUp mě dost sere s tím, jak si vychytávaj spoty a počasí :)
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    o vikendu jedu do Pece (konkrétně Malaá Úpa) Máte někdo tip na snokite v okolí? Díky.
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Take musim pochvalit, fakt supr strih. Do rymu taktu a rychlosti, husty prechody, zrejme i scenar uz pri nataceni a napady fakt parada!!! Jak dlouho jsi to delal. Odhaduji na nekoli tydnu pokud se tim nezivis :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam