• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: Já nevim no .. když seženeš ubytko kolem 25 EUR se snídaní, tak se to stejně skorem nevyplatí, ne? Ale tak chápu, že je v tom určitá dávka teamspiritu :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: v zime je to super.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Blbý je, že v tom kempu pak zaplatíš ještě jednou tolik :) Na karavanu člověk rozhodně neušetří ..
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: Někde jsem zaslechl debatu podobně postižených že se dá půjčit obytka za 1500kc/den coz = cene nejakeho ubytka a pak staci jezdit po kempech nebo na punk klidne v dansku. Je to jednoduche vic zabavy za vic penez :).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CTIRY: Ulcinj
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    čau
    řešim dovolenou s rodinou (prcci 2 roky + 4 měsíce) tak, aby se i oni mohli bez neoprenu koupat tzn. Rugen neprojde :) Určitě károu co nejblíž. Ubytko nějaký apartmán pro 4 +2 nebo dům. Máte někdo zkušenosti s Itálií kolem Benátek (Sottomarina) v termínu srpen? Případné další tipy please
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: dneska Milicin nic extra. jen jsem projizdel, ale na ty vrstve snehu byly jeste videt stopy, koleje apod. osobne si myslim ze by to chtelo jeste 5cm.
    SISCO
    SISCO --- ---
    JER: mrkni na bazar a kup nove nejake ojete.. za to das par stovek. Se s tim budes morit zvytecne nekolik hodin jestli je mas fakt hodne moc rozbite. Jinak na SNB je vyhoda ze staci jen 1/2 prkna OK :)
    JER
    JER --- ---
    hele muzete mi nekdo doporucit nejakej samodomo porychtung na opravu (lepe receno rekonstrukci) skluznic na lyzich? nechce se mi za to davat moc penez a mam je uplne rozsekany...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NE7RA: já byl před chvílí na obědě a v centru 10 cm bezpečně :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Praha 5-10 cisel
    PEKK
    PEKK --- ---
    to by mohlo napadnout na MILICINE!!!:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Super, to pak vypadá na kombinaci kitingu v Kruškách a freeridu v lese na Klínovci, aspoň na dopolední zprasení :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: paraada

Jinak BIG_DAY_ALARM hlasej na tenhle tejden jeste vostresji a uz je tam pul metru snehu v Praze
    Weather Map and Snow Conditions for Czech Republic / Slovakia
    http://cz.snow-forecast.com/maps/dynamic/centraleurope?over=none&symbols=snow&type=snow.next3to6days
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Včerejší Krušný hory.

SNK Krušné hory 12.1.2013 | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/SNK-Krusne-hory-12-1-2013

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: To zavání zátahem v práci :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    podle predpovedi ma pristi tyde nv praze 35cm snehu
    Weather Map and Snow Conditions for Czech Republic / Slovakia
    http://cz.snow-forecast.com/maps/dynamic/centraleurope?over=none&symbols=snow&type=snow.next3to6days
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska Abertamy - krtiny a šrámy na lyžích .. Pak Božák - víceméně to samý jako Abertamy .. Pak jsme přejeli na Háj a tam bylo stejně málo sněhu, ale tráva jako podklad, takže jsme jezdili do západu slunce při stabilních 5 - 6 m/s. a azurku s červánkama :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: milicin stoji za prd. vcera jsem jel okolo. jestli si chcete vorejt prkna tak do toho jdete :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Tyjo, tak to je mrzutý :( Se dej brzo dokupy!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Jsem nemocnej :*( takze leda do hajan. Po obleve nezbylo v Krkonosich nic moc (Hnojink) ale nejake fleky na tom poli smerem na vychod byly, takze jesltli na to napadlo 20cm tak by to na starem vercajku mohlo bejt OK
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam