• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: nedele vypada o metr vic.
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: chces dat zitrek nebo nedeli?
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: my sme tak na 80% pro ten zapad. najedu v PRaze na dalnici a jsem tam. jen pak najit to letiste.
    rad bych ale jeste 2 kone do auta, at to je za prd.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Nebo ten Broumov a Orlický hory .. Ale ten západ se zas o trochu zlepšil - možná tam nakonec fakt bude foukat :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak at na WG koukam zleva nebo zprava, tak proste nejlip vychazi zapad cech na nedeli. kdekoliv za plzni na zapad.

jak to vidite vy?
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: na pustaku to jde ze severu pres kopce:(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: zase se trochu přepočítala předpověď a už to tam u toho rozvadova nevypadá tak zeleně .. možná fakt nakonec budou fungovat jenom ty Orličky .. Ještě je to tam zelený kolem Broumova, ale tam jsem nikdy nebyl ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: To co mam na mysli ja je hned u Tachova, takze cca 15km od dalnice, ale tech fleku tam bude urcite vic..

Kua se mi ani nechce na vikendovou zabijacku, kdyz vidim ten kydanec venku :(
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: Kolem toho letiště na obě strany dálnice jsou docela solidní spoty :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: Jako podle medarda na nemecky strane ma bejt o metrik nebo 2 vic neznam tam ale zadny spoty. By sme museli risknout. Nebo myslis dat nejaky snb na Javoru?
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: co alternativy?nemecka strana sumavy/naky stredisko.)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: To nezni vubec spatne. Snehu bude urcite mraky a cesta furt po dalnici. Neudelame NYXi vypravu?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RODWY: T_MAX: U Tachova je stary letiste a je tam docela pekna plocha na ktery se da pojezdit. Rovnou to navazuje na nekolik poli kolem. Jako zadny x kilometrovy tripy tam asi nepujdou, ale plocha je tam pekna..
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: ja potrebuju aspon 6m/s nemam vzducholod.)
    DVS
    DVS --- ---
    když tak bych se k nekomu pridal.... ale jsem uplny luzr... tak s rezervou :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Jasný, udu to sledovat celej den .. ješt je ve hře ten rozvadov, tam by taky mohlo foukat a hlavně tam napadlo asi nejvíc sněhu :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: Kdyby ste jeli neco zitra prubnout, hod to sem. My se pridame. Orlicky znam jen ze zemepisu :-)
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: a ten severni smer tam asi taky nebude to pravy.)

co neco na tachovsku/sumave?tak toho spadlo nejvic....
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: No ale to nevypada vubec zle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam