• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak jsem prave dostal motivacni zpravu od kamose co byl minulej vikend na vysocine. rika: zaklad tam nejakej je a pres tejden nakydlo dalsich 10 az 20, podle toho kde. takze by to nemuselo bejt zly. myslim, ze to stoji za test.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: koukam na predpoved a sumava ano, ale rakouska strana.
    T_MAX: my se rano rozhodnem. jako mozna to nebude perinka, ale aspon foukne. nevim kam jinam, kdyz jinde nefouka :-(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: vejškově tak nad 500m .. dneska jsme tam byli, je tam sněhu docela dost - prašánek, ale bez podkladu ..
    SHQ
    SHQ --- ---
    zupa, mrknu do mapy, dik
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Pod Klatovama je spousta spotů, hezký velký louky, pěkně zvlněný s krásnejma remízkama, srnky, romantika a tak :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    medard ted ukazuje spis tu sumavu..doporucite nejake spoty tam? v zivote jsem tam nejezdil
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Moc nevim, potřebuju bejt kolem 12 zpátky doma, takže co nejblíž :(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CHARVYBURGER: Tak Sypfx prej dneska s někým mluvil a je to jak jsem říkal - nahovno :)

Sníh je na Šumavě, v Krkonoších někde vejš (hnojník, jestřabí, kolem křížlic atd..) a v Orličkách .. To je tak asi jediný v dosahu z Phy na otočku ..
    DVS
    DVS --- ---
    P0L0US: asi jo, precti si radky od radaka, ja snow spoty neznam, takze jedu za radakem a necham se proste nekam dovezt ;)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    DVS: a kamze se to chystate ? ten jenikov ?
    DVS
    DVS --- ---
    takze nabizim tri mista ;)
    DVS
    DVS --- ---
    RADAK: zdar, jel bych s vama. misto uz asi nemas tak beru auto a mam tri mista kdyby se nekdo jeste chtel pridat. jsem uplnej zacatecnik, tak me berte s rezervou.
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: Snežne /Studnice je s podkladem!jeste ten wind.)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: nevim, je to mozny. kam pojedes ty? ja mam plny auto,takze nekam urcite vyrazime.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Tak nestras! =) Na nedalekym letisti je mlhave videt dobry pokryti...

Aeroklub jihlava
    http://www.aeroklub-jihlava.cz/letiste_lkji/webkamera
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Na jeníkově bude větru dost, ale nechci strašit .. všechno je to bez podkladu a lehkej prašánek, na jeníkově je dost možný, že to bude sfoukaný do lesa ..
    RODWY
    RODWY --- ---
    na ten JV jsou super Studnice,ale tmavne to az odpoledne:(
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: snad tam neco bude..tohle je nekde pobliz:)
    http://212.71.154.22:81/view/index.shtml
    jinak kolem Policky je to spatny:(
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: vyrazime praha 10 michle. v 8 rano. dopravis se ke me?
    LEETO
    LEETO --- ---
    Cau ja bych taky zitra nekam vyrazil. Tak kdyz by mel nekdo misto rad se pridam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam