• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    DVS
    DVS --- ---
    doufam doufam doufam..... mam ted dva volne vikendy bez rodiny. a kdyby se nedalo ani jezdit nejaky FR ani kajtovat tak bych byl jako dost nas...stvanej :/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    od soboty uz hlasej chumelenici a nonstop bude kydat celej tejden.
    Vlastne chumelit zacne uz v patek odpoledne.
    Takze ja to naopak vidim na
    BIG DAY ALARM ;-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: jako je to zly. uz volali z hotelu ze na lipne voda a na kopci ani prd. takze LIPNO SNK SESSION se odsouva na prvni volny termin a to je zacatek brezna.

Cimz vznasim otazku, vikend je optimisticky nebo ne? iiiii bych nekam vyraziiiil. jak vy ?
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: počkáme do víkendu...stejně nám nic jinýho nezbyde
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Právě že jsem se koukal.. Orlický hory v 800mnm 4°C a prší, v Krkonoších, například v Herlíkovicích jsou v 1000mnm 3°C a prší, v Krušnejch horách je zelená tráva - tam kde jsme o víkendu byli a bylo tam 30 cm sněhu je teď zeleno.

Já nesejčkuju, to je prostě realita, koukni se na kamery.
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: TMAX co porad sejčkuješ :) otevři internet a podívej se na Orlické Hory webkamerty, Jizerky, Krkonoše všude je pořád hromady sněhu.. Jen hold to ted nebude od auta na 4km plácku 1h autem z prahy ale 2h autem a třeba 1H pešky.. Nic pro lenochody :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: A kterým směrem? Čechy jsou bez sněhu. Leda Slovensko, nebo Švajčársko :(
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: pocitam s vikendem, maxi...
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Nebudete někdo na Rýži o víkendu?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    T_MAX: Tak vyraz na rujanu, dansko... nekdy v rijnu/listopadu.. prosinci ? :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Horko rozhodně neni to co vyhledávám :) Jsem zimní člověk, teploty nad 15°C jsou mi už nepříjemný a v 25°C chci umřít .. To je asi hlavní důvod toho, co mě odrazuje. A triky ve vzduchu mě tolik moc neberou..

SISCO: Jo tak to musí bejt asi hezký :)

Ale takovej bikepark na Šumavským Špičáku........... :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    DVS: misto v kare bohuzel nemam. my to tam jedem chystat uz v patek vecer. samotna akce je az od soboty. ale ubytovani je v hotelu Racek, kontakt viz. http://all-boards.cz/life.clanky/cist/lipno-snowkiting-session-vol-4-2013
    DVS
    DVS --- ---
    RADAK: uplne nezavazne.... mate misto? jak mas poresene spani (nerikej nic o multaku)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: souhlas. na podzim se chystame na todle: https://vimeo.com/29549795
    RADAK
    RADAK --- ---
    DVS: my jedem urcite na Lipno SNK. i kdyz to bude mozna Lipno kiteboarding :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: haha, to mas recht, ale je tam plaz a horko. a hlavne se muzes stipat jak chces a neboli to. jako ucit se HP na snehu nebudu :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: ale jo i freeride si užiješ. V Safaze jezdíme na ostrov Tobia ccca 3km upwind a pak dalších 10km upwind na somabay. Po cestě spusty ostrůvku mělčin. Zpátky okolo břehu downwind různé zátoky hotely docela je to zábava.

A není potřeba chodit daleko. Takový přejezd Eurosee 4km jen tam Udělá se takové kolečko je take fajn výlet.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NAILER: jediný co by mě z toho výčtu lákalo jsou ty buchty v bikinách :) mám radši zimu, než vedro / léto ..
    NAILER
    NAILER --- ---
    T_MAX: teplo, písek, sluníčko, buchty v plavkách a kaktusy k obědu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam