• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: paradni video, ivo je uplnej magor:D
    SISCO
    SISCO --- ---
    Bernina20130213 NewFrame - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FjSHSoXYe1c

V mezi čase jsem nastříhal video ze středečního Swiss výletu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: No nejlip vypadaji dneska Klatovy, jen otazka jak to tam vypada se snehem. Pak je i neco u Tachova a kolem Plzne, ale tam mam echo, ze to je se snehem ukrutna bida.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    je to velkej risk ale mozna mikro vitr v Orlickejch a nebo podle me bude fungovat docela slusne ryze.
    Ale ta je dost daleko
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: NJ ale zitra je jeste mene, vidim to na sjezdovku spis.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Hele ja prave koukal na predpoved a dneska to vypadalo spis na kozi prdy, nez zitra. Kdybyste se nekam chystali, dejte vedet ;)
    SISCO
    SISCO --- ---
    dneska jsem koukal ze Lukash jezdil - podle kitetrackeru si docela pekne zajezdil 20km najeto , jsem tomu dneska neveril ze foukne.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: Lukash bude na zavodech na KOMA ne? fakt to tam jezdi?
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Samo ze kecam, kdyby byl vitr tak sem davno venku ;).. to je fakt smula, no problem 2h autem kamkoliv ale neni vubec kam.. Snad se zitra neco objevi.. Koukam na kitetracker, dneska Lukash jezdi v Krusnejch, ale on je take majitel 21ky :).
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: No my porad hledame neco, kam by se dalo vyrazit, ale preci jen ta 15ka je zase s potrebou vetru uplne nekde jinde jak 21ka.. :/
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Neplanujete nekdo neco na utery? Uz par dni to vypada na dobrou predpoved. Jen to snezeni by to mohlo pokazit...
    RODWY
    RODWY --- ---
    SISCO: Policka malo snehu.)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: No nevim, uvidime jak se to vyvine :)
    Dneska je docela lehka predpoved na vzducholode kus za pardubicema v Policce
    http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=230614 21ka by jela ;)
    Zitra uvidime, zatim jsem jeste rosekanej ze dvoudenni akce na Bernine:)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Vy se nechystate? :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    No risk je zisk, zatim to vypada OK, zkus napsat na mushow.cz to sou brnaci ;)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemate nekdo zkusenosti s tim Ryzovistem? Jaka je sance, ze tam bude v nedeli fakt neco foukat? Chysta se nekdo?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: 11m 2011
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: jakou jsi koupil?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: to je fakt pech. minuly vikend jsem zakoupil frenzynu, tak jsem natěšenej jak malej jarda až jí vyzkouším, a ono nefoukne..:(
    PEKK
    PEKK --- ---
    Alespoň někdo si zajezdil;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam