• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    P0L0US: dodam
    Travel Guard GOLD: ma hodne takovejch veci jako zavrene lanovky, zruseni dovolene a podobne, ze to cloveka neboli kdyz ma zajezd. V tom neni spatnej. Ve freeridu, muzem jen s pruvodcem, kitesurfing tam je (snowkiting neni, ale asi to nerozlisujou). Jinak podminky maji podobne jako allianz, protkane ruznyma vyjimkama a pravidlama. Takze je potreba si je cca 10x precist, aby clovek pochopil co vlastne kupuje.

Dulezite pro frajt: záchranná akce je ty 30% z maximálního plnění na jednu pojist. událost (nevím kolik je ??) v pripade ze jde o zivot. Kdyz nejde o zivot je to 2% max 400Eur.
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Jo je vicemene. Dobrej trapez se pozna, ze i kdyz to votocis na switch(toe side) tak se to kolem tela neprotoci. Predpokladam ze zacatecnici to moc nedavaj. Takze u zacatku je potreba aby pekne sedel pod kozama a nevyjel ti az ke krku, jak budes mit ztoporenej drak :-)
    LEETO
    LEETO --- ---
    P0L0US: zkus do toho poravnani pridat jeste http://www.travelguard.cz/celorocni-cestovni-pojisteni_749_291643.html?d=88888889-BC01NP v rocnim pojisteni gold cca 1300,- mas i rizikovy sporty na prvnich 17dni pobytu.. kolikrat to staci a clovek uz nemusi resit zadny pojisteni kdyz nekam jede
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: Ja bych hrozne rad jel jo. ALE, jako celkem pravidelny sejckar.... a bude foukat ? Koukam na WRF9, tak zitra to ma byt parada a na sobotu je vsude 0 a v nedel cca 5m (12 narazy).
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ale tak predpokladam, ze pro lamu do zacatku je to asi jedno ne? myslim pro sebe. trosku se otlacit je potreba. :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: diky za tip, ten je opravdu kapanek dražší:)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: Par jsem jich vyzkousel a nejlip mi sedi Mystic warrior III. Ale je teda kapanek drazsi. Nejlip ale vyzkouset!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SOTEKCZ: Tak mame na zitra jedno volny misto kdyby nekdo chtel. Odjezd cca. 7-8hod., navrat podle chuti..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    JAKKILLER: ADIK: Mam tu navic Naish Moto. Velikost M. Mysli tenhle, ale bilej: http://www.kiteboarding.cz/eshop/kite-trapezy/kiteboarding-trapez-2011-naish-moto.php . Kupovany 2011, pouzity ani ne 10x, takze prakticky novy. Mel jsem obednany trapez, ale myslel jsem ze uz neprijde. Tak jsem v panice pred sezonou koupil tenhle. Nakonec priseli oba a Best mi sednul vic. Naishe mam jako zalozni, ale klidne se ho zbavim. Vyzkouseni, predani v Praze nebo nekde osobne. V prip. zajmu pisnete SZ (a nadhodte i predstavu o cene).

small_IMG_1106.jpg (739914 B)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Ja si ted taky kupuju, ale jdu vicemene po nejakym levnejsim...
    ADIK
    ADIK --- ---
    Chtěl bych si pořídit bederní trapéz, teď používám sedací a ten zdědí přítelkyně. Co by jste doporučili? Příp. nevíte o nějakém zachovalém bazarovém na prodej?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Chystáte se někdo zítra lítat? Frčíme nejspíš směr Moldava, přežrat se čerstvýho prašanu... Je možný, že budem mít jedno volný místo v autě.
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: budes zavodit?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Jedete nekdo do Abertam?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RODWY: To mi nesedi, mlada lezela v Perpignanu, a OEAV ji zaplatila doplatek co platit za prijeti na luzkovy. To bylo 72Eur, ale prasky za cirka 50E ji neproplatili. Vyslovne ji rekli ze kdyz je to do 70Euro, tak to neplati. Kdybych znal tenkrat ty podminky, nejak by sme to vyresili s lekarnikem :-D. Zas takova suma to neni. Ted koukam na podminky 2013 a maji tam tech 70Eur jenom jako spoluucast kdyz te osetrujou ambulatne. Zrejme se to meni.

Trosku nam to placeni trvalo a nemocnice to dala vymahacum (ackoliv info, kdo to bude platit meli i s podpisama). OEAV tam napsala a bylo vse OK. Tam se zrejme projevilo to, ze OEAV je znama celkem vysokym plnenim na pravni pomoc (rikal nam znamy pravnik, ze se ostatni moc do sporu s OEAV nepoustej).

T_MAX: JA mel pojisteny sportovni vybaveni v dodavce do 70tisic (koop) taky s havarijkou, ale platit 10k rocne se mi moc nechtelo, kdyz auto ma cenu 50tisic :-D
    RODWY
    RODWY --- ---
    P0L0US: OEAV to plati komplet vcetne heli.)
    a plati jakouko castku pod 70ecek..platis si jen pobyt v nemocnici coz je treba v rakousku 11e/den
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: Tu invaliditu mám ještě řešenou extra pojistkou pro 3 člennou rodinu asi za 120 kč na měsíc.
    800EUR za zavazadla už mě tolik nevytrhne, když mi vykradou auto s kajtama a lyžema :) (ale mám to připojištěný v havarijce)

Ta cesta na akci fakt funguje, kámoši jeli na FR do rakous a rozstřelili auto a OEAV plnila :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    T_MAX: A k cem cestam na "akce" u OEAV - musis to nazyvat expedici :-) Kazdopadne ti pak chybi pojisteni zavazadel a sportovniho materialu jestli se nepletu (kdyz te napr. vykradou).
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Jen sem jeste zjistoval, zachranna akce vrtulnikem (alpy?) = 4000Eur na hodinu (zdroj: http://www.horydoly.cz/horolezci/i-smrt-neco-stoji.html ).

T_MAX: Ta invalidita je taky osemetna u OEAV. Dostavas ty prachy az od 50% invalidity. Jiny pojistovny ti daji pomernou cast z plneni. No, mas tam nejake zmeny o letoska jsem koukal: http://www.alpenverein.cz/pripojisteni-trvale-invalidity/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam