• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Muzu zkusit. Ale nikdy jsem tam nic nepostoval, tak to snad neposeru :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Take bych to tak videl, led neni vubec problem naopak. Hlavne ze nemate sastrugy :). My sme tam take zadnej freestyle nebo flying neprovadeli, byt sem nechtel overovat funkcnost pojisteni. Prejezdy vejlety je to nej nej o cem norsko je.
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Husty to je dost masakr teda, do toho bych asi nesel :).. Preferoval bych spis kopec a prasan, ste killeri :). Hod to take na snowkiting.cz at to vidi vic lidi. Zaslouzi si to.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RADAK: Good videjko! Boli me za vas prdel...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: YEAAAh supr sup, jste killeri takovy ravke - hoodne drsny
    RADAK
    RADAK --- ---
    stejnaci hecovali at striham rychlejc, tak jsem trochu pritlacil a moc se s tim nesral. takze tady je nedelni superlow wind session s navijakem.
    Nove Hute(CZE) low-wind kite&winch session
    https://vimeo.com/61204543
    PEKK
    PEKK --- ---
    SYPFX: je to tak, kdybys vykysnul 10km od silnice v prasanu, tak ses mrtvej:) takhle se tam nejak dostanes, zejtra by melo fouknout na dalsi vejlet...tak uz se tesime, zatim je tu 100% vytizenost:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: podle me v Norsku neni prasan vubec potreba ba naopak na velky tripu je nejlepsi tenhle snih a o tech tripech to tam je.
    Skakat v powderu se da kdekoliv ale velky prejezdy jsou tam naprosto unikatni...
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: uz to nejsou ty sileny kotnikolamajici ledovy plastve z nedele, ale prasan to neni. Na druhou stranu je to zase hodne rychly, takze staci 4m a litas jako drak...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: supr vyjezd - tyhle vyhledy to je bomba
    tmx ten uplne sviti
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: hele ani ne, je to brutál zmrzlý :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: good to je lux počasí i povrch
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: To je jak kdybych byl obechcanej ve sněhu :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    Tmax dneska uplne zaril:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: to je hustý, tak jestli dojedete až k ledovci tak to bude mega vejlet. Jestli zmrzlo je hladký tak pohoda alespoň stačí méně větru. To uz bude chtít svačinu ssebou :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Totálně se mi posrala kamera :( zasekává se při startu, zasekává se při nahrávání, prostě nahovno. Zkusim jí dneska flashnout, ale nevim, jestli to zabere .....

Peřinu tu moc najít nepůjde, vesměs je zmrzlo, ale sem tam někde v korejtku najdeš trochu prašanu s minikrustičkou nahoře a to je asi to nejlepší z momentálních podmínek - doufám, že přijdou ještě nějaký srážky, jezdit na tomhle ještě 10 dní by znamenalo kolena v prdeli :)

Zejtra bude vítr dobrej na parádní vejlety pěkně daleko od silnice na obě strany - jestli foukne, tak bych chtěl vyrazit směrem k ledovci (né úplně až na něj) .. Zatím je to tak, že mě po 30 - 40 km začnou pěkně brát křížáky ...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: zejtra vam tam hlasej vychodni vitr - to jestli bude fungovat tak to budete mit totalni bombu protoze ty kopce s tema nejlepsima a nejtucnejsima zavesama budou navetrne kopce takze to bude idealni na ty nejvetsi dropy do periny..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Luxus, peknej kopec. Paraada. Jsem koukal dneska oerten pres den bezvetri na meraku ... Tak to je supr ze jste to vychytalii...Pokoril jsi uz helikopteru? Poslete taky nejaky fota atje na co koukat.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Dneska opět BigDay v Norskovicích :)

SNK Hardangervidda (NOR), Dyranut | Kite surfing Workout | Endomondo
    http://www.endomondo.com/workouts/164720586/1979353

Vypadalo to na NoWind, tak jsme stavěli iglů, pak foukly 2-3 ms a kiteloopama se dalo vyjet cca 150 vejškovejch metrů na kopec a tam foukalo trochu víc .. po cca hodině se to rozjelo na odpolední termiku na 6-7 ms a dalo se pěkně zablbnout. Našel jsem hezký korátko s prašanem a tam blbnul snad hodinu - na place 200 x 100m jsem najezdil 13 km .)))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    ADIK: sem na Naklerove vedle Adolfa a nema to chybu, chce to Spot office ,-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam