• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    ADIK: Kdyz jsem videl ty vase a ostatnich fotky a videa tak jsem zaplakal nad vejdelkem. 41km v tom slunicku a prasanu to je parada!!
    Protahl jsem Misu dozadu skrz ty nejvetsi kopce, okolo vysilace dolu pres potok a stromy az k posedu.. Tam vzadu u posedu je luxusni snih!! Prasan po kotniky a dobrej zaklad.. Jak to neni tak exponovany na vetru tak je to tam supr!..
    Pak jsme se vraceli takovou prudsi pasazi pres potok 1.5m kolmej zub, tam trochu to bylo na Misu moralne hodne ale dala to a dojela s kitem i dolu az k autu..
    Pocasi ale hnus snezilo nebylo moc videt. Vitr ok, ja odhadem 5-6m.s podle Misi foukalo 13 :)

CO RADAK?? Je OK?
    LEETO
    LEETO --- ---
    SISCO: A kde ma bejt zejtra big day?? me prijde ta predpoved lepsi spis na nedeli.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SISCO: jak dlouho jste s ženou jezdili? nebyl vítr pak už moc rozbitý?
    ADIK
    ADIK --- ---
    Včerejší Moldava pecka! Ze začátku jasno, stabilní vítr 5-6m, pak se postupně zatahovalo a mrakama přišly poryvy a silnější vítr. Sníh na hranici jezditelnosti, místama dobrý, ale některý místa vyfoukaný a při hranění jsem dřel trávu. Na prně přibylo pár významných škrábanců. Najeto 41km. Pro mě jako nováčka zatím nejlepší den!

https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=202266931970339144348.0004d7e8432d5134a4c71
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: JJO JO Zitra BIGDAY!!! :) uz ted se tesim jak svin :)))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: jess a zejtra slunce a stabil 7m/s
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: jo jak píšu 3-10cm na kost tvrdeho jako základ. Kdyz budeš na dobrém místě tak prkno můžes vzít i nové ale radši bych vzal něco starsiho. Dneska ještě bude sněžit
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: zbyl pod tim nějakej základ?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Zdenek udelal kratke video z dneska na Moldave.. docela luxusni podminky
    http://www.zoga.euweb.cz/93/moldava.avi
    SISCO
    SISCO --- ---
    LUCYA: To das! Moldava zatim ok, je to teda minimálka ale projel jsem půlku a dá se najít megaplocha s hodně prašanem. Chce to jen trochu vosk, trochu to drhne ten novej snih.
    LEETO
    LEETO --- ---
    SPAM:
    Flexfoil slavi narozeniny a dava vse v obchode http://shop.flexifoil.com/ za 50% akce trva do nedele a musis se uvest kod LOYAL
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUCYA: Ty by se ještě dalo! :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    mně se to nezdá vůbec fér! svět je zlej: Rýžoviště
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Hele ale jako vychytal jsi to opět nejlíp, když jsi odjel, tak to začlo bejt s větrem špatný a dneska byl totální nowind. Dokonce se nám zastavila i vrtulka na měřáku, totální brutální NULA :)

Pro potěchu oka aspoň fotky z výletu do EidFjordu:

cestou jsme jeli neuvěřiteln zařízlým údolím, kde je tunel pro auta do spirály, masakr :)

EidFjord je malý městečko rozházený po úbočí skalních stěn z kterejch má člověk až závrať, nádhera a zároveň brutalita a nehostinnost prostředí, v kterým tu lidi žijou..

PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: tyvole to je parada...neni slov...snad jen http://www.youtube.com/watch?v=SCBpR2Gr2rE
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Je to na dyranutu smerem dozadu na eidfjord, vystoupas na ten velkej kopec co je po pravy strane na dyranutu a prejedes tu nahorni plosinku a z druhy strany je tahle parada. Profici by tam mohli na spravnej smer davat nehorazny kajtglajdy :) Track poslu zejtra z kompu, endomondo to myslim z mobilu sdilet neumi. Jo a jako pozor, dneska zavital na Dyranut i sam oooo veliky pan Boulgakow :)

Na bigdaye si letos nemuzem stezovat. Tolik slunecnejch dni jsem tu za ty 4 navstevy predtim nezazil. Akorat vitr furt nahanime, fouka spis min, nez vic. Frenzy 11 jsem za celou dobu brzdil akorat vcera asi na 5 minut pri stoupani do kopce rozbitym a kamenitym svahem kolem vysilace..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Mazeeec takove FR to stoji za 3km chuze, ale verim ze to bylo neco..
    Kde to bylo tenhle kopec - mas track?
    Supr big day, paradajz
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Nahoře je Honza, jezdili jsme tam úplně sami :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Bomba report!!! TO je fakt parada to norsko, Kopec je videt ze je hustej!! Nahore nekdo jede tak je z toho cejtit ta dalka!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam