• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Vcera odpoledne jsme dorazili :) hele jedu kdykoliv, bigday alarm mam zapnutej! Kdybyste nekam jeli, tak dej echo, jedu!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    SISCO: tak zkoušet si nějaký blbinky s drakem už je ta pověstná smetana. Mnohem horší pro mě je najít vhodný místa, kde zrovna fouká/nebo kde je sníh/, protože se může stát, že na jednom fleku nic, ale o pár kilometrů dál se jezdit dá, někdy ten vítr znásobí nějaké udolí, někde se rozbije o bůhvíco...já se v tom právě moc nevyznám a ač se snažím i něco načíst, tak převedení do praxe pokulhává. Ale tak snažím se při projíždění krajinou monitorovat okolí, koukat na gps/protože s mým nulovým orientačním smyslem absolutně netuším, kde mám světový strany/ a sledovat kde a co je kam natočený a jak to tam vypadá.
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Kdy jsi prijel?? Doufam ze ted neohrnes nos na Krusnejma horama a vyrazis?
    Tedka ma cely tyden snezit napadne jeste docela dost snehu.. V tydnu se da vyrazit po praci v 15h v 16:30 jsi na miste a do 19:15 coz je skoro 3h se da pojezdit..
    Mozna streda/ct/pa by mohlo bejt lux pocasko.

LUCYA: Jo snb je lepsi v CR. jen v nejakych vetsich prejezdech maj navrch lyzari. Dobra volba, prave ptam se kvuli tomu skoku. Jestli uz takhle litas tak bych nerekl ze si s drakem nejsi jista.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    LUCYA: snb, na lyžích se s drakem bojím.) říkala jsem si, že to někdy zkusím, ale já si pořád s tím drakem nejsem úplně jistá, takto když se mi něco děje, tak se smotám, prkno nacpu pod sebe a jede se dál, drak si ani ničeho nevšimne.) s lyžema moc nevím, jak by to šlo.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: paradise!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Pecka, to by mě zajímalo, na co jako jezde do Norskovic, když jsou tu takový luxusní podmínky :))))

Po 16 dnech v ráji to tu v práci dost bolí ....... au!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SISCO strihl vcera náš pojezd v Stazungu, Hooodne luxusni den. Sobota bigDay..

Satzung 16.3.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=q2XF2QP6kfg

clanek s textem zde http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Satzung-16-3-2013-bigday-Stejnaci-
    SISCO
    SISCO --- ---
    LUCYA: supr, zadna trava v dohlednu :) to je velkej kousek ledovce teda..
    a jezdis lyze nebo snb?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    já jsem si nakonec našla svůj soukromej kousek ledovce pár kilometrů jinde

a travnaté fleky mě donutily k mým prvním jakžtakž řízným 1,5 m poletům aneb nějak se přes tu trávu dostat musím:D Párkrát mi to sice vyšlo přesně naopak, superpolet nad ledovcem a dopad na trávu, ale bylo to pěkný.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jo byla to parada, skoda, ze nebylo trosku vic v podkladu, protoze misty clovek skalpoval cira krtkum.. My uz dneska o nicem bohuzel nepremyslime, protoze me dohnala neodlozitelna prace.. :( Jinak bych, ale asi provetrat C4ku jel :) Preci jen je to zase jiny pojezdenicko potom.
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: supr!!! vcera byl bigday v cele CR. Takhle by mohl vypadat kazdej den. Dneska tam je take azuro/prasan ale vitr 12m.s coz uz je docela dost. Premyslim jestli jet nebo nejet :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Moldavský "Norsko" ze včera.. Myslel jsem, že těm prašanovým orgiím před pár týdny se nic moc nevyrovná, ale tohle byla taky paráda. Poprvé jsem z Moldavy odjížděl spokojenej, předchozích 6návštěv jsem byl vždycky akorád nasranej (vítr, sníh, led, mlha...). Vítr na lehce staženou 15ku a do kopce z údolí akorád.

Moldava

Moldava

Moldava

Moldava

Moldava

Moldava

Moldava

Pardon za tapetu ;)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dneska BIG DAY!!! misty i 20-30cm prasanu vitr zpocatku 4m ale odpoledne 7-8m.s azuro = BOMBA!!! :)
    Najeto nekonecno km do bezvedomi... Dali jsme s brachou trip na Satzungu do nemecka nejakou asi chranenou oblasti kam se nesmi, coz jsem zjistil az pri navratu, ale ty cedule byly pod snehem takze az cestou zpet me napadlo je oklepat co se tam jako pise
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nechystate se zitra nekdo na puldenni vylet za vetrem? Idealne s autem :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Neboj, příští rok to dáme :) Jak se to tu blíží ke konci, tak se na příští rok těšim, snad to proběhne !
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Jojo u nakopecku u vrtule zadaco ;)).. Plati se na parkovisti pro bezkare :) je to presne na silnici ktera oddeluje pravej spot od leveho. A navic ta cedule ze se plati lze snadno prehlednout zvlast kdyz je vsude snih :).Jsou to normalni parkovaci hodiny a zerou 3e/den.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Kde se na Satzungu plati za parking? Parkovali jsme s T-maxem u ty restaurace u vetrnych elektraren a tam nikdo nic nechtel..?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Tady je tracker. Je tam i krasne videt ten walk of pain do hospody :-)
    Sisco: zraneni profiku jo u Lukase. U me zraneni debila :-)

PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: krasny fotky, skoda, ze nebyl cas se tam podivat, treba budu mit pristi rok taky alespon jeden klidny den:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Masakr!! Lukas Vogenlanz ma to same s kita. Zraneni profiku.
    Tak drzim palec, akorat ti to vyslo na konec zimni sezony takze docela klika v te smule..
    Ses fakt killer nechat to takhle dlouho zlomeny.. :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    LEETO: zitra bigday vsude v krusnejch,, spis smerem na zapad a je potreba se drzet hodne u hranic..Takovej ten vitr co fouka za horama.. Tzn, nahore na Moldave nebude nic a u kostela bude fucet. Zkuste Satzung na tento smer funguje skvele ;) Nezapomen 3eura na parkovsite. Moldava bude take dobra. Cim vic na sever tim vic vetru, znas to? Nahore na Flajich 3m a naproti klidne 10m
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: ou shit, takže se to potvrdilo.:( přeju brzký uzdravení, ať jseš do léta ready!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam