• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    LEETO
    LEETO --- ---
    SISCO: a uz si na tom jezdil ze ti to prijde jako kravina?

KADERAS: jo LIB je dobrej ale tebou zminovanej magnet traction a prizvedlou hranu ma ten snowkiteboard taky
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SISCO: kravina ale dobře tlačená, spousta kiterů jezdí právě Nobile vyrobenej v Polsku co váží jako dvě normální prkna, jo a nejnovější invence je SNB vázání bez patek, to je nejlepší na unhooky mi bylo vysvětleno :-))))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Máš něco proti malejm lidem? :)))))))))))))))))))))))))))
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: snowkiteboard me prijde take jako kravina :), normalni board stoji 1/10 penez a nevim proc bych mel mit rovnou hranu ;) copak nekdo z nas jezdi speed = rovna lajna = kudlu 10km = geometricky presnou lajnu... Dat si v prasanu oblouk na poradnym prkne je lepsi zabava :))).
    Nejdelsi snowkite nobile 164cm :))) haha to je pro nejake prcky asi.. Na takovem skejtu bych chtel jezdit v 1m prasanu to by byl fakt asi zazitek. Stehno KO za 10minut ;)).
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: idealni hudba k placku na kterej jsme jezdili.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: :)))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    T_MAX: ja sem rad kdyz si nezapomenu kite nebo prkno)

btw na tomhle betonu sou uplně neocenitelný ty vychytávky od LIB, magnet traction to je jak mačky a díky rockeru se mi vubec nekouše hrana při dopadech, Fuck snowkiteboards :-)))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    u kojalu byli Harakiri, asi kurz. my byli na druhy strane silnice, presne tak. takze vy jste byli na ... druhy strane silnice. Prevazen nafukovacky, ze?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MARASAN: a kde jste jezdili? u toho marianína nebo přímo u kojálu? já dorazila až odpoledne /částečně jsem byla zničená a částečně potřebovala nasbírat nějaké rodinobody/ a přímo u kojálu bylo neskutečně přecpáno a vzadu jen ti vyškováci plus jeden týpek. Ještě jsem viděla jezdit někoho na druhé straně silnice, jakože za tím mariánínem, to jste byli vy?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Ja byl dneska taky zahovnenej...a pres tejden to nedam:/
    PEKK
    PEKK --- ---
    SYPFX: super video, dobra hudba...backstreet boys are back:D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Pojedu přes tejden, dneska to fakt nešlo :( Snad se ještě vydaří nějaký pěkný počasí :)

Nebylo dneska trochu víc větru?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Ten snih je dobra ledova plocha podle toho videa.. Aspon by to mohlo vydrzet.
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: skoda zes nemohl jet idnes pocasi lepší a podminky stejne jak včera. Adolfov je fakt Supr placek. Vůbec neva že je to tvrdý.
    SISCO
    SISCO --- ---
    KADERAS: uz jen dávat polety na tomto podkladu je hc i s helmou :)).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KADERAS: Co to je za módu, to jezdění bez helmy? Fotře fotře !!! :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: zase povedeny. udivuje me rychlost strihu. ja ted zacal strihat videjko z minulyho ctrvtka
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    sobotni zdarila snk sešna
    SNK Pastva Session Krusny 23.3.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GMoltuuhiyQ&feature=youtu.be
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    další Big Weekend, sem uplně spálenej, soví styl :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam