• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    LEETO
    LEETO --- ---
    JAKKILLER:na Evropsky v snowbordelu koupis nalepovaci ventilky ale ta cena je cca 300 za jeden :(
    pokud se ti jen odlepil a nerozerval tak si kup lepidlo na pruzny plasty (JA pouzivam Vinilceys) a prilep ho zpet. navod jak nato najdes na YT

RADAK: Fakt pekny a ten pad nevypadal ani nak brutalne :(
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: super video, byl to fakt skvělej den, bohužel se špatnym koncem, ale to jak zjišťuju k tomuhle sportu patří :(
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: nevim jak ted, ale pred tema 4ma rokama znicil nejakou nahradni sprcku a vystrih z toho ventylek, proto prej ta cena.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SYPFX: Jo jo, sobota byla paradni. Postestil se nam nejstabilnejsi vitr co sem v CR zazil (wg psal 6 narazy 8m a daleko od pravdy to nebylo). Jezdeni parada, slunicko. O trochu prasanu vic a mohl byt RealBigDay.

RADAK: To by ale znamenalo, ze by v karline mohli i ten ventilek prodavat :-) JAKKILLER: Bestaci maji njake ena webu. Nejsou v Praze, ale treba by to nekdo privezl nebo holt posta.
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: to ti neporadim. jednou jsem si nechal menit v karline ventylek za 800 :-(. tak jsem se to radsi naucil. Ventylky jsem menil jen na cestach, takze jsem jeden koupil v maroku a 2 na Tarife.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    RADAK: kdes vzal klasickej? respektive nejakej kamenej shop v praze napr?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: dobrej napad - budem muset stahnout after effects, zatim jsem rad ze jsem ovladl trosku premiere pro cs6 .. Je za tim videt velkej kus prace a premejslen . Ale vysledek stoji za to. za to by se nestydel ani bulgakow ..
    Uz jsme zacinali usinat na vavrinech tak mame zas inspiraci co se da vsechno vylepsovat. ;-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Dik. Zraneni se lepsi. Nastesti mi utekli tak max 3,4 posledni dny sezony.
    Ten effect jsem mel v hlave od minulyho videa, kdy jsem pouzil zrychlovacku a libilo se mi jak se kajt honi po obloze, ale je moc rychlej. Takze stopa za nim byla jasna volba. Delal jsem to v affter effects. To svetlo se emituje pluginem trapcode particular. Je na to par tutorialu na netu. Ale nejvetsi voser je rucne trackovat pohyb kajta. Takze 20s zaber jsem trackoval snimek po snimku hodinu. Celkove ty 3 zabery jsem delal dneska treba 8 hodin. Ale ja mam ted more casu :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Diky. Na snowkiting to hodim zitra az budu na pc.
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: Co te zajima? Menil jsem klasickej i sroubovaci u novyho ozouna.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: hhhhusteee. Dobreee. Kvalita nad kvalitu. Mooc pekny paradni strih..
    Ten efekt s tim cervenou psycho lajnou za kajtem je mazackej. ;-) jak jsi to delal - super napad, jeste jsem to nikde nevidel a je to hoodne dobry .. supr napad.

Film dej urcite jak pise bracha na snowkiting - to je velmi velmi povedene dilo.. Bigday..
    Nakonci auau zraneni - teda preju brzke uzdraveni... sis to vybral akorat na konec sezony tak do zacatku vodni sezony snad budes OK. - drzim palec
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau, nemate nekdo zkusenosti s vymenou nafukovaciho ventilu bananu u nafukovacek?
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: BOMBA sestrizeny!!!!! a i hodne kvalitni zdroj, k tomu ty dokonaly podminky!! To zaslouzi vetsi publicitu = facebook, snowkitng, kiteboarding atd :). A masochisticka kamera na zaver teda :).
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak vimeo uz to zkomprimovalo. takze tady:
    Last snowkite session Moldava(CZE) 14.3.2013
    https://vimeo.com/62635681
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Tak držim palce, ať se to opeče kvalitně, ty klíční kosti pak zloběj, když to neni dobrý (kdybys pak poteboval a bylo to nějak špatně, mám dobrýho doktora na klíční kosti :) dělal spoustu mejch kamarádů ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: doplnim ze skacu z prava doleva. po zadu :-) obracene bych to mozna ustal. :-)
    hojim hojim. dik za optani. uz to neboli a muzu hejbat omezene pravou rukou.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: tesim se na videjko
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Kdybys napsal, žes´ to odjel, tak bych ti to věřil, vypadá to dobře! :) btw: jak se hojíš?
    RADAK
    RADAK --- ---
    screenshot chvili pred dopadem :-) videjko prijde brzo

SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    taky si pridam - nejsem priznivec vyhazovani penez a jeste loni sem sdilel nazor, ze snk prkno je zbytecny - protoze mam ale prkno do freeridu, tak me z toho bolela noha. poridil sem od syty nejlevnejsi snk, snad za 3 tis a letos vyzkousel na ice day moldava a byl sem nadsenej.

clovek se muze oprit do prkna a zariznout, aniz by musel zadni nohu mit kvuli oblouku povolenou. vysledek - nohy bolej o tretinu mene a da se jezdit daleko rychlejc, protoze prkno proste drzi smer i kdyz do nej clovek slape

v prasanu je to asi sumak, ale na tvrdym je rozdil dost znat. takze za me snk ano, nobile ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam