• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    GRAZLIK
    GRAZLIK --- ---
    SHEFIK: maji to na wake lake Zlate Piesky v Bratislave, dokonce myslim ze si to i sami postavili
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: todle bude jeste vic. protoze to zene vodni skutr. a pokud vim, tak v kazdym zapadlym hotelovym rezortu v kdejakym cmoudakove, chteji min 500Kc za 5-10 min. evidentne to amikum moc nevadi. :-)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SHEFIK: ja ty motorovy sporty moc nemusim. Leje se tam benzin a rve u toho motor. Tohle me pripada v kategorii sneznej skutr nebo krosova motorka... To bude draha zavava - motohodina za 2tis kc, nic pro normalni lidi.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    tohle by se siklo misto tech nudnejch vodnich vleku pri nowindu:

Flyboard - Coolest Water Jet Pack EVER!!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m4Bm3cs9TFo
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: Jasne stoupat proti vetru do kopce v mekkem snehu ve 3m.s nejde. Je potreba najit si kopec kde fouka nahoru a pak jezdis tam a zpet klidne 60km.h... a proste ten kousek co je proti vetru do kopce das pesky no ;)), za ten krasnej den se to vyplati.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: 20m je pohoda :)

já šel letos 3km prašanem :D

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: zacal jsem ted jezdit. nicmene na moldavu nebo na adolfov pojedeme v nedeli tak jako tak.
    ale rikam jen ze jsem byl na moldave a preslo to z 5ms na neco kolem tri nebo snad i min a ja se vracel 20 metru proti vetru asi pul hodiny. tak jsem to pak sbalil a dosel jsem k autu pesky. :]
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: tak 0-3m jasne, ale bude to 3-5 takze to das. V tom by jela i 8ka vpohode. Fakt nevim jakou mas zkusennost ale na tom tvrdym staci strasne malo!!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: me to na tom zas tak dobre nejezdi ve 3ms s 11m nafukovackou, zvlast kdyz chci nastoupavat proti vetru.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Sobota Nedele: vypada velmi dobre, nedele !!BIGDAY alarm!! (neplati pro hardcorare co chtej tocit kiteloopy v 10m) Azuro a 3-5m.s// Na tom tvrdem povrchu to pojede uplne vpohode!!! Videl bych ti hlavne na pojezd v krasnym pocasi.
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: Jak zadny vitr?? GFS predpoved je 100x100km cverec, ale protoze je to na horach tak kdyz je tu 4m tak pak v realu to muze bejt klidne 10m.s. Dulezite ze tam neni 0 :)
    na ledu nebo tvrdem snehu s 12m2 kitem ve 3m.s je fullspeed v 8m uz to ani neudrzis ;)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SISCO: prave proto:)

SISCO: Na milicine jsem letos docela dobre pojezdil...mas mezery:))

Jinak sobota vypada na opacko minulyho vikendu, severni vitr 6-9m/s...to je asi lozeny
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: OK, beru.

SISCO: to je zajimavy, ja na ty predpovedi nevidim zadny vitr. Asi zacnu nenavidet padackare ! :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    BTW. kazdy den az do stredy je ted dobra predpoved na krusne hory.
    WindGURU: Czech Republic - Moldava
    http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=115561&sty=m_menu
    VE STREDU KONEC!!!(alespon podle te predpovedi) takze doporucju vyrazit kazdy den co to jde.. Svetlo do 20h..
    Ja jednu dnes v 16h z prace (kontraband uz mam nalozenej v aute vstaval jsem na to v 5:50 :((
    Zitra take lux vitr a nedeli/pondeli odpoledne to bude i ze slunickem :)!!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    T_MAX: aby tě někdo neinzultoval za to PRAY FOR SNOW !!! , co tak sleduju, lidi mají náladu spíše opačnou :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: Ta druha veta byla ironie ;).. Navic proc by se mel nekdo plahocit na Lucni kdyz krusne hory nabizej 10x vetsi a zajimavejsi plochy dostupne autem do 1h z prahy.. Na lucni je to 2,5h do pece a 2.5h slapani do kopce..:)))
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: Myslim ty v krkonosich a + Milicin :) tam byl snih naposledni pred 4lety.
    RADAK
    RADAK --- ---
    gaychat! lucni se tu resila uz X krat. proc to resit znova. nahodte fotky a videa, at se mam na co cumet!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: Nejsem si jistej, jestli jsi mě pochopil, ale pro jistotu si vyfiltruj, co jsem tu kdy psal ke kajtování na luční (potažmo hřebenech), já jsem rozhodně proti jakejmkoliv výjímkám .. Jednou se tam kvůli něčemu jezdit nesmí, tak se tam jezdit nesmí a basta. Já třeba s kajtem na luční nepojedu nikdy, ani kdyby to bylo poslední místo se sněhem v čr.

Já jsem jenom konstatoval, že autor článku je debil, to je celý ..
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: tema nesjizdnyma lokalitama myslis taky moldavu, pusty, bozak nebo pole u vrchlabi ve clanku zminujou ?

Proc mam pocit ze se neobjektivne upinate k detailum, jen proto, aby ste mohli clanek odsoudit, protoze obhaujuje zakaz kajtovani v miste, kde se nesmi bezkovat, skialpovat, jezdit na kole ba ani chodit pesky (tezko budem kajtovat na vyznacene stezce). Kdyz pominu prime hrozby (hluk, odpadky atp.) i side-efekty, treba zminene ohrozeni zachrannou akci rozsekanyho kajtera (rolba, skutr, vrtulnik, xx lidi), tak po vyjimce kajtingu prijdou dalsi co "neohrozujou" ekosystem a reknou "kite ma vyjimku, my chcem taky". A takhle se muzem salamovou metodou dostat az ke stavbe lyzarskeho strediska. IMHO je dobre, ze je to zakazane. AT ZIJE TETRIVEK !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam