• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    TOM
    TOM --- ---
    LEETO: ok díky, tak já se někdy vetřu :) anebo spíš nabídnu místo v autě..
    SYPFX: na wejku právě neumím. natož na skejtu. kdysi jsem zkoušel snowboard, asi tři dny. ke konci už jsem ani moc nepadal :)
    neopren nemám vůbec. nikdy se tu koukám moc neřešil, jaký kdo máte?
    LEETO
    LEETO --- ---
    TOM: na nastence mas zaklady popsany plus si stahni video. zacit se ucit s velkym drakem az na rujane je skoda casu. mel by si to mit vruce at se tam pak soustredis na jezdeni. zajdi na smetak nebo se tu snekym domluv a na naky louce u Prahy se nauc ovladat a tahat se velkym drakem. Na rujane pak budes jezdit behem jednoho dne. Rozhodne ale doporucuju se to ucit od nekoho kdo to umi a da na tebe pozor plus ti rekne co nemas delat. jeslti mas veci kite + trapez tak ti klidne poradim
    TOM
    TOM --- ---
    RADAK: jj, víceméně poslepu, zkoušel jsem si jednou ve slabším větru vodit i 4m komoráka - bez problému
    s kámošema.... jako paraglidista kupodivu žádnýho kitaře neznám .) proto se ptám tady, ehm :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    TOM: nnn instruktor nejsem. obecne doporucuju zaplatit si dobrej kurz, ale pokud uz umis ridit 1m draka i poslepu, tak bych to resil tak jak jsem to vyresil ja. dojel bych s kamosema nebo nekym kdo to umi na rujanu, vlez do vody, dosel daleko od brehu a placal se tam. obcas by ti kamosi poradili a ukazali a po vikendu vsechno umis.
    TOM
    TOM --- ---
    neděláte někdo instruktora? třeba ty, RADAKu?
    chtěl bych začít rovnou na moři, bez předchozích zkušeností se snowkitem
    asi bych nechtěl jít do kurzu, zaplatil bych si někoho na celý den (dva) soukromně
    kite i prkno mám. zkušenosti.. jen s řiditelným drakem (1m?) a s vodními lyžemi (vlek/člun)
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Nesouhlasim proti!
    RADAK
    RADAK --- ---
    Hezky. Palcuju vsechny kdo vyrazili a dejte echo na Rujanu. Podte udelat nyx rugen uber party na zacatku cervna! Coz?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Opalovačka sedí, kde sem se nenamazal sem jak rak :(
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: aha :)) sry ok
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Jak 15+ kity?? Kdyby ste nechrapali tak do 16h foukalo i na vase 12ky :)))
    Ja jezdil 13ku a vazim 118kg pred snidani :) [mel sem sice velke prkno ale na hrazi bych ujezdil i male]
    PEKK
    PEKK --- ---
    SHEFIK: U hráze by to asi jezdilo i na 12ce, ale z pláže si tam bez surfu na nohou neměl šanci nastoupat...škoda...prostě Rujána a moře...!!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PEKK: tak ted si me moc potesil :) ...uz od rana si vycitam, ze sem si to vcera nezaridil jinak :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Hmm.. Koukam, ze vsichni byli na Rozkosi, ale kazdej plny auto, ze se tu nikdo v utery nepriznal :(
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jo rozkoš fajn, krásně bylo, ale jen pro draky 15+, nebo vrata od stodoly....my s wejkama a 12kama jsme měli opalovačku...
    SISCO
    SISCO --- ---
    tady je vetsi galerka
    Rozkos 8.5.2013 JV vitr | STEJNACI
    http://www.stejnaci.eu/?p=393#more-393

zitra to bude jeste o 1m.s lepsi
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    hm, sem dneska nemoh :/

nekdo zejtra na rozkos?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Rozkos dneska luxus, ten JV je tam fakt paradni! 5h vkuse na vode zitra se asi nehnu ;))
    Foukalo zpocatku 5-6m pak zesilil na 7-8ms do 16 a pak zacal bejt poryvovej a v 17h to polevilo.
    Rozkoš 2013-05-08 JV vítr | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/foto-a-video/v/Rozkos-2013-05-08-JV-vitr
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Zatim jsem narazil na FB akorad na luxusni fota z dnesni Rozkose. Vypada to, ze predpoved neselhala.. :(
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak co dneska? nekdo nekde? fotky SEM! sup
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Opustena US zakladna. Kazdej rok tam lezem a jen jednou tam nas z aplionu zacli neco rvat. A jednou na nas zautocil vzteklej kozel. Jinak dobry. Pro navstevu lefkadu nutny zpestreni :-€
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: jo muzika v onom videu je uplne skvela :) dobrej vyber. Ale jinak ste fakt silenci,treba jak ste lezli na ten radar ;)))) to uz je docela prusvih si myslim ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam