• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Supr! :) to jsme se tam vsichni dobre sesli :).. A luxusni pojezd!!! Za ty 4dny JV vetru nejlepsi pojezd.
    V kolik jsi koncil?? Ja se 120kg jsem se svoji 13kou dost na plno.

Nekdo tam semnou nahore jezdil se bilocervenou C4kou tam trenoval backroll myslim ze byl take z nyxu.

Btw,. V tom vetru to litalo fakt mega ale Sansculot myslim vyhral soutez v hangtime, sem ho videl snad 10m vysoko :)).
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Zelena C4 13m.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jakýho jsi měl kajta?:D

RADAK
    RADAK --- ---
    jediny 2 slovy dve fotky z dnesniho povedenyho Darka.

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Tam je nekdo dobre zvecnenej :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: respektuju tvuj nazor na WRF.
    btw. JV na Darko by mel fungovagt dobre ne? typuju podle polohy a fotek na mapach
    SHQ
    SHQ --- ---
    ja mam presne opacnou zkusenost teda :) na wrf radeji nekoukam
    nevite jestli jak je to ted se sinicema na mlynech?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: co znamena ?. placeny WG ukazuje neco jinyho. osobne mam lepsi zkusenost s WRF modelem nez obecnym GFS. ale ver cemu chces.

SHQ
    SHQ --- ---
    ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: jj na Labuti nefouka, ale 4 dny v kuse se tam kajtuje. dneska zas. nechapu. si to Labut vybira na par let dopredu asi. Na Darko je lepsi predpoved nez na mlyny, tedka jsem na to koukal.
    SHQ
    SHQ --- ---
    dyt na te labuti nic nefouka..na mlynech je nejlepsi predpoved
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: to urcite nepojedu. 150 vs 250km. kdyz se nikdo na Darko nepride, pojedu standartne na 90km vzdalenou Labut.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    My frcime nakonec na Novy Mlyny, neni to uz takovej casovej rozdil a melo by tam byt tepleji.. Podle toho jak se rozhodne SHQ, tak bysme pripadne meli jedno misto v aute. Vecer dam vedet.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SANSCULLOT: PEKK: SHQ: SOTEKCZ: klidne bych vyrazil a klidne i na Darko. nikdy jsem tam nebyl. ale jeste nevim kolik mam mista. mam multaka, takze v 5ti v pohode. teoreticky 3-4 mista. jedno je rezervovany. budu vedet pozdejc.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ja bych jel taky Darko, jsem bez kary, takze kdybyste mel nekdo fleka, pridam se!
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jsem pro nedelni darko, pardi
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: SHQ: Pokud neklapne zitrek, tak bych se taky pridal.. Jen teda podle medarda ta nedele nic moc, jediny kde je nejakej vitr je kolem Brna a to je celkem z ruky..
    SHQ
    SHQ --- ---
    ja bych jel, jen esli se vyrysuje ta svalnata nedele
    RADAK
    RADAK --- ---
    nedele se rysuje. jel by ste nekdo nekam? pridam se nebo vemu karu, to je fuck
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    RODWY: odjel jsi v cas, pak uz to na 12ku nebylo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam