• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    nebo existuje nejaky kameny obchod v praglu
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    kite komplet NAISH Fly kiteboard NOBILE Flying C | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/eshop/kite-komplety/kite-komplet-naish-fly-kiteboard-nobile-flying-c.php

a co todle jeto celi komplet
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MAVICO: kiteboarding.cz sekce bazar - "komplet", "bar+drak"

trapez si kup novej, neco od Mysticu

dobry je zacit i nejakyma clankama, abys vubec vedel jak velkyho draka, jakej typ apod. pripadne nejdriv treba jednodenni kitekurz
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    dobrej mam prozbu mohl bymi nekdo poradit nejake stranky kde by prodavaly kite komplety?jsem zacatecnik predem dik
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    uff, bar se nasel :) Byl stale na Rozkosi v trave.. Dnesni vylet se vyplatil!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Rujana supr. Sobota vylozene letni, opalovaci krem a paradni vetrik.
    Low wind session jak se patri. 19ka edge me hodne mile prekvapil. Prvni reakce mega pozitivni. Z pohledu chovani jsem se s tim zzil mnohem lepsi jak s FS21 ktera se chova totalne jinak. Je to rychly jak 13ka ale krute to tahne.
    Kdyz foukalo malo tak jezdili jen vzdycholode FS21 a my s E19. Pak prifouklo odpoledne tak na 7ms tak jezdili i 12ky kity tak s E19 s malym jsem byl uplne nadsenej, zadnej pocit preplachteni ale zato ve skoku luxusni hangtime. Ve vzduchu jsem visel necekane dlouho a dopad jak do periny paradni pocit kdyz se to pri dopadu na vterinu zastavi 5cm nad vodou a pak se to plynule rozleti dopredu... Pro me neohrabanyho supr rezervni cas ve vzdychu tam neco zkusit.

Teplota vody na rujane odpovida teplote vzduchu ohreje se za 10minut a stejne rychle vychladne jak je to melky takze v sobotu tepla voda teplo pres 20 - v zavetri vylozene vedro. V nedeli mraky 16C a voda take tak. vitr 12ms++ a 10ka catalyst na akorat.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SISCO: ste odvazny, ta predpoved vypadala na 8*C a mordor .)

neco do deste, wake na sidlisti: http://www.youtube.com/watch?v=fS9CvX8BmgQ
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SISCO: 19tku Edge? Ja myslel ze jde do 17tky...
    SISCO
    SISCO --- ---
    Rujana o vikendu supr. 22C slunce (na plazi na plavky) a krasnej vitr teda na velke kity.. Jezdili jsme s brachou 19ku edge a musim rici ze timto kitem slape hodne ozone flysurferu 21ce na paty.
    Sobota foukalo 5m.s 2h po obede tak 7m.s. V nedeli 12m.s celej den ale uz jen 16C.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Merak bohuzel nemam, takze nedokazu rict kolik to bylo m/s, ale podle zkusenosti co tak vidam kolem sebe v tomhle vetru si myslim, ze 12ky foukacky by v klidu litaly..(predpoved hlasila 6-10m/s) Mel jsem 15ku+131ku board a draka stazenyho vetsinu casu se svyma 75kg cca na 2/3, obcas uplne stahnutyho a nekdy me to zase pustilo do vody.. Bylo to celkem poryvovy, voda dole i nahore, ale lepsi nez nic :D Potreboval jsem testnout novy prkno a trosku proplachnout perinu :D :D
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SANSCULLOT: jak stoupla voda tak se nedalo nalezt poradne, plaz nikde v ceste stromy a vstup byl pres sutry. windsurferi se tam dostali na nekolika mistech, ale na kita nebylo nikde moc misto.
    nejel jsem vubec, teprve se ucim a radsi jsem to vzdal. jeden typek se tam o ty sutry malem rozflakal a pak to vzdal. dalsi jel trikrat sem tam a sel ven. poryvy dest vlny a zadnej nastup.
    ale tak pro nekoho asi treba dobry.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: palcuju! kolik foukalo? jezdilo by neco jinyho nez FS plachta?
    RODWY
    RODWY --- ---
    SOTEKCZ: pecka!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Dnesni Kostomlatky.. ;)

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    JAKKILLER: si byl? weeska si to na windsrufing.cz docela pochvalovali
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SANSCULLOT: Nechranice priserny.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Zdravim, nenasel jste nahodou 19.5.2013 na Rozkosi bar od OZONU? Kamarad mi donesl batoh kdyz jsme se balili a bar nejspis zustal na plazi u kempu :(
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Dnesni Kostomlatky nejvetsi punk! :D Az dorazime do Prahy, nahodim nejaky fota, docela to tu vykutali a zvetsili..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Myslis tu caru co vystrelila z grafu? :D Ale ja tam krasne, docela me prekvapuje, ze nikdo neni na vode..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    tvl - koukam na Nechra - slusnej Mordor :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam