• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    rozpocet mam ze sme 1.6 vyrazili a 22.6 chci byt zpet. 2 az tri dny na jednom miste je tak akorat
    kdyz fouka.

Btw. zrovna zacina na mlejnech foukat a objevuji se tu prvni draci 12 a 13 m... Rodwy tesis se ? :-)

SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: Docela megatrip na 10denni rozpocet, pokud nemyslis 22,23 zari :). tak si to uzijte a dej report
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: ted dame treba 4dny lefkadu a pak podle vetru pres albanii a cernou horu domu aby sme byli 22 bo 23 v Praze. pak uz se tesim na rujanu...
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: SUPR, na jak dlouho tam jedes?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Zdar, dnes ci zitra snad dorazime na lefkadu. Koho z vas ze tam potkam ?

Ranni foto spotu Drepano (Rio, Patras, Recko). Pry tu fouka 360 dni v roce bud z leva do prava, nebo opacne, takze vzdy flat I chop. podobne misto je taky v Raches. Druha foto je muj hotel, kdyby ste se nekdo chtel stavit na navstevu.

MIXXX
    MIXXX --- ---
    Ta nedele vypada docela zajimave - kdyby nekdo razil na to Eurosee, moc rad bych se pridal.
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    RADAK: pri prilivu-ted to vychazi od 5 rano a od 5 vecer velka uzavrena laguna na vsechny smery vetru, ale předevšim wlny...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    tyjo, toho vetru. ja se snad prestehuju driv. :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: tohle je ten placek http://goo.gl/maps/qu9YN
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: kamos bydlel v amstru a jezdil kitovat vlakem na plaz. nadrazi je hnedka na plazi. plaz siroka a nekonecne dlouha. bude se ti libit. a kousek odtud ma Len10 homespot. tak se treba potkate a muzete se hecnout na megaloop session. :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    KADERAS: je v ordingu i nejaky flat a melko?
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    ja jedu Ording eště dneska, od zejtra do neděle paráda a jenom cca 100km dál něž Rugen a wavespot jako bonus http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=233&sty=m_menu
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: jasne no do cech je to asi nutnost, ale ja uz si neco tak velkyho kupovat nebudu. pristi leto uz budu bydlet v amsterdamu a tam to podle me bude lepsi. nemate nekdo zkusenosti?
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: To souhlasim ;) eurosee je vzdy jen na 17m+ kity i kdyz ta predpoved v sobotu odpoledne je 5-10m. Sice Do vikendu daleko ale zapadni vitr se formuje a zalezi jen jak se to vystribri. Verim ze se svezeme.
    S 19kou nebo 21kou kazdy vikend kite.. Hele co ja koupil tyto kity tak mam 3x vetsi sanci ze pojezdim nez kamosi co tam vzdy vezou jen 12ku.. Pokud nekdo jezdi na cele leto do Recka tak je to nesmysl to je jasny, ale na stredoevropsky pomery je to nutnost.. Staci jeden kus na dvojici, o to je pak vic fotek alespon :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    no to jsou dobry predpovedi pro ty vase stometrovy draky. :D
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: supr!!! diky za info!
    Predpoved je dobra pro celou evropu je tam i supr Eurosee
    WindGURU: Germany - Bärwalde See (Eurosee)
    http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=59670&sty=m_menu

SOTEKCZ: Diky moc za rady, to s tim lowwindem jsem take nevedel, chce se to hodne ucit :) s tim mojim zachazenim z toho kita zdimu asi jen 10% to vypada :). Skluz v lowwindu je neco jak na widsurfigu, hrozne veci najednou spravne nastavit.. Ale o to je to pak vetsi zabava..
    Strasne se mi ted v nedeli libil pojezd na tom vytlacnem prkne... Ja to jede po flosnach a nemusis kontrolovat smer ani bejcit ve stehnech a valit to maximalni rychlosti docela pohodlne proti twintipu, skoro bych si to na lightwind koupil.. :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Joo taky mi chvilku trvalo nez jsem na tuhle fintu prisel a hrozne jsem se divil, jak je mozny, ze s tim vsichni delaji takovy polety a pak to uplne v klidku vraci a ja vzdycky padnu do vody jak brambora a pak teprve se drak vrati (protoze vetsinou po dopadu ten bar automaticky povolis) :D

FS maji hold trochu jiny chovani, podobne je to jinak i kdyz chces jezdit v low windu. Zaklad je s drakem nemavat (coz s foukackou mas jako zaklad), protoze pri stoupani na 12tou drak vzdycky ztrati tah. Staci spravne povolovat a pritahovat bar a pracovat s prknem a nohama aby jsi se dostal do skluzu. Pak uz vetsinou drak jede v klidu.
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak se rujana zase pekne vybarvila. nevyrazite nekdo ?

RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Jj. Jezdil jsem uz strapless nasurfu. Chvili trvalo nez jsem si nasel spravnou pozici nohou. Ale tedka uz v pohode. Akorat otocky jsem jeste nevychytal.
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: :) souhlasim! Mam to stejně, než jsem začal kitovat tak mě wake bavil, ale teď je to si dat max par koleček na surfu.. Wakestyle dost bolí a hned prvni backroll nebo railie je akorat si udělat otřes mozku :)... Snad jedině že na tomto modernim vleku by se mělo skákat víc vpohodě než v Ralsku.
    Moje roční permice na jízdu je velkej kite :)... S tím surfem už si to zkoušel? Ja si pujčoval snaduppadlleboard a fungovalo to skvěle jen se težko lezlo nahoru s kitem v total lowwindu nad hlavou :))

SOTEKCZ: Good dik za rady zkusim,, zrejme jsem daval draka moc za hlavu a asi mam i spatny casovani. Pro dopad do jizdy je povoleni FS kita klicova informace.,, Včera jsem tahal za bar uplne maximalne a kite se ne a ne vratit do smeru :).. U foukacek prave drzim bar porad pritazenej aby byl dopad měkčí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam