• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    KADERAS: to je dobre, aspon bude na rujane min lidi :)
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    SHEFIK: na Ordingu je PKRA :-)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: jj, sme dva, takze max pro dva lidi misto. jedu s druhou polovickou, takze taky uceni :) ...vyrazime uz v patek brzo rano
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Chci jet s tatou chce se ucit a teoreticky bysme meli byt jen dva, ale jeste nevim zda se mi to podari na 100% zaridit v praci. Kdy chces jet? Pripadne mas uz nekoho k sobe?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nekdo na vikend rujana?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Tyjo, tak konečně nějaký kitování v Kanadě (BC). Ve Squamishi se tvoří při pěkným počasí termika, začíná to okolo desáté na 9 m/s, okolo třetí to nastoupí na 16 m/s a pak to buší až do večera. Startuje se z úzkýho kamenitýho výběžku a při přílivu je tam rovnou hloubka. $165 je roční rescue fee (je tam v pohotovosti několik člunů a skůtrů a startujou poměrně často). Voda studená (teče to tam z ledovců), jen při odlivu se to nestihne s mořem smíchat tak rychle, takže jdou vychytat teplejší místa, ale i v nejparnějším létě to je na dlouhou gumu. Navíc tam jedou různejma směrama různý vodní proudy, takže o zábavu postaráno. Ale ty scenérie, to je paráda!

REVOLT
    REVOLT --- ---
    cau,chtel bych poridit vazko Slingshot joint. vite kde se da koupit samostatne?(mushow ma jenom velky) a mate s tim nekdo zkusenosti? dix
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    včera sme konečně dojeli z Brna až ne Nezider a je to tam výborný. moc fajn sme si zajezdil, ale podobne to tenhle víkend bylo nejspíš všude. vstup na kajt pláž Eur 7.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Včerejší Nové Mlýny se Ctirym a Mixxxem ;)
    1

1

1

Celá galerka: http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/Kiteboarding_Nove_Mlyny_070713/

PEKK
    PEKK --- ---
    Vecerni pohoda;)

MIXXX
    MIXXX --- ---
    PODERSDORF AM SEE: Holiday under the tent of the sky
    http://www.podersdorfamsee.at/Camping.21.0.html?&L=1

cenu za kitebeach jsem nenašel :(
    SHQ
    SHQ --- ---
    kazdopadne stan/sit/repelent sebou. snad nikdy nikde jsem nezazil takovou koncentraci komaru
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    MIXXX: no, ja jedu do nedele, hodlam nekde kempit s dodavkou. kdyz to bude mimo kemp, usetrim, kdyz ne tak neusetrim. Uz sme u mlejnu, dame slofika a rano se musim rozhodnout kam vyrazit a kde prespavat. jestli podersdorf nebo neco na druhy strane nebo madarska cast, na tenhle vitr... nikdy jsem tam nebyl, proto zjistuju a jsem vdecny za tipy. podke toho co pises muzu klidne do kempu, zaplatit den a noc a zadnej turniket me neceka. taaakze DIKY !
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    P0L0US: Pokud tam kempujes vic dni, nema smysl platit kitebeach. Pokud nekempujes, musi se nejak vyresit vstup, ale ten by snad nemel byt nejak drazsi nes kite beach. Presne si to nepamatuju.

Jet tam na otocku je vcelku husty, chtelo by to alespon jednu noc s tim, ze by se jezdilo treba jen dopol, nebo tak neco. Na jeden den je to slusna streka :( byt za 1,8/km (7 hodin na ceste, cena 1400,-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    MIXXX: jako ze v podersdorfu se nemusi skrz turniket a da se startovat z kempu od auta nebo stanu ?
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SOTEK: jezdim za 1,8 CZK/km při jakékoli rychlosti... jel jsem i na RUJANU a jezdil jen jeden den, to samý Lefkas v září ;) Fouká snad jinde? Ještě jsem letos na vodě nebyl
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Nojzik na jeden den je celkem draha sranda ne? Ta predpoved je pekna, ale me ten spot nejak znechutilo to kolik je tam vzdycky lidi a jeste jsem mel stesti na neprijemny vypatlance jak na plazi tak na vode..
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Ja uz tam byl 2x, start z kempu.... Z kite beach je strat hustej a snad jen na jeden naprosto idealni smer vetru to je lepsi. Takze preferuju kemp.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    v sobotu
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    mozna bych Nojzik dal s nekym kdo uz tam byl...? AUto mam
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Kdyby nekdo jel z Prahy, docela by me to zajimalo :) Mám volno celý víkend ale nebudu mobilní :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam