• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SISCO
    SISCO --- ---
    TOM: whitworthův USA zavit seženeš ve firmě FABORY. V praze jich je několik.. Take jsem resil to same.. Na flosny bych se vykašlal a narval bych tam metrickej :)
    TOM
    TOM --- ---
    SHEFIK: to tady bylo rano, ale jenom chvili, takze cyklovylet .)
    Zitra jestli neprifoukne tak pojedem asi na vlek. Nekde 50km odsud. S Radkem (kite-skola.cz)
    Blby je, ze jak jsem vsechno resil na posledni chvili, tak jsem vcera ve spojovacich materialech v praze nesehnal ty ne-metricke (inche?) srouby na prkno. Takze tam nemam popruhy na nohy ani ploutvicky. A budu se teda ucit na nejakem jinem typu wakeboardu (ten muj ma cca 170cm).
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    TOM: rujana je na nauceni parada, byli sme tam ted 5 dnu a naucila se i pritelka. chce to ale tech 5m/s min vitr
    TOM
    TOM --- ---
    SISCO: jj, prave. volal jsem do jedne skoly. Dvacitky draky nemaji a jenom zvedat nad hlavu to nechci
    Na Rujane
    cely tyden volno nemame. Jeste jsme v praze a v pondeli musim byt akcni v praci
    Kind of stuck
    Diky za radu
    SISCO
    SISCO --- ---
    TOM: A vitr tam je 100% jako nikde jinde
    SISCO
    SISCO --- ---
    TOM: Na tyden se da udelat i nejaka vetsi dalka.. Autem na Lefkadu(recko) to mas 20h kdyz se budete stridat v kuse a bez kolon.. Pobyt tam v Agion Nikolaos je zadarmo na plazi mezi cechama a tam vam urcite nekdo poradi zadarmo... Jidlo se tam nakupuje v Lidlu ceny jak u nas nebo levnejsi... Cena transporterem je 16tis tam/zpet vcetne poplatku ale me to zere 10l/100 takze mozna by to slo i levnejc..
    TOM
    TOM --- ---
    co třeba kustenkamp.de? http://goo.gl/maps/yZqpb
    TOM
    TOM --- ---
    ehm... zítra kolem poledne bych měl s přítelkyní (podavačkou kita) někam vyrazit na týden
    nemáte někdo tip? na Rujáně mají být podle windfinderu východy. max 5m/s - což nevím jestli má s 13m cenu
    zase ale mám velké prkno...
    nevíte o nějaké české partičce? ještě jsem na tom nestál. klidně bych si zaplatil instruktora...
    díky!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    sme v zajimave spolecnosti:
    NAILER
    NAILER --- ---
    RODWY: dobře to tam taháš!!! ten úplně spodní je f16? to musí rvát jako blázen... vůbec nechápu :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: 2 ventilky a baliček moučky s kurkumy.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    nevite nahodou nekdo o nekom kdo se bude vracet z USA a byl by ochotny privest mi dva ventilky na gumovy clun ?
    RODWY
    RODWY --- ---
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    fakt bombice
    SISCO
    SISCO --- ---
    RODWY: To jsi ty Lukasi jak davas unhooked kiteloopy(to je dost dobry!!)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RODWY: dobre pekny unhooky s kiteloopama.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: Pekne! Jezdil bych s pustenejma dreadama. V rotacich to bude vypadat paradne. :-)
    RODWY
    RODWY --- ---
    nedelni Lefkas tapeta

RADAK
    RADAK --- ---
    prvni 2 vlastovky. snad neurazi. kamos a ja v Puzziteddu.

RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: freekemp sme praktikovali vsude krome lamezie, tam je na spotu primo kemp. ale tak jednu noc sme zaplatili a druhou ne a v pohode. nehlidali to. gargano je kempova oblast, takze sme kempili kousek od plaze cca 10km. Capo feto a puzziteddu zadnej problem primo u plaze. a Stagnone sme na drzouna spali na parkovisti na spotu vedle apartmanu. spali sme 2 v multivanu a 2 ve stanu. vsichni pratelsky, nikdo nic neresil. sprchy sme se vzdycky nejak domluvili s lokalama apod.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: parkovani, prespavani a kajtovani na vsech plazich v pohode, legal ? nebo musis kempy a na kajty resit nejaky povolenky nebo tak neco ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam