• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    P0L0US: Já rozhodně jedu. Jen ještě nevím jestli Wiek, nebo zkusit Gahlkow nebo něco nového.
    SHQ
    SHQ --- ---
    me trosku zacal uchazet ventilek. uz jsem to zalepil, ale na miste jsem nebyl schopny identifikovat odkud to jde..jinak leetuv helix lochna jak krava a na tom spotu co jsme byli prvni den si rozsekali draky jeste 2 lidi - na to, ze nas tam bylo dohromady tak 10, celkem slusne proklety misto.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SHQ: tvy draci?
    SHQ
    SHQ --- ---
    SOTEKCZ: My jsme byli na Fehmarnu - 1. dva dny celkem deravy vitr, mensi draci, nedele uz pekny, slabsi vitr na vetsi kity, ale odjezd po obede, pocasi lux..lidi tam bylo taky jak sracek. bilance - 2 rozbiti draci a na zaver jako tresnicka strevni chripcicka..zkratka tenhle sport je fakt debilni. Dam se na jogu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Nj :D Bylo to fakt paradni, letos je to na Rujane jak na jihu..

Nemel by nahodou nekdo prazskej na pujceni drzak na lajny pro gopro? 30.8 - 17.9 ? Diky ;)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: ja byl na zivohosti a pokusil sem se uchlastat k smrti abych nemusel cumet na vy vase fotky. Tenhle vikend si to ale vynahradim. Potkam na severu nekoho z vas ?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Je tu nekdo kdo na Rosengartenu vlastne tenhle tyden/vikend nebyl? :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SANSCULLOT: to me sere :( prace zkurvena
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    hlasim taky navrat z Rujany - Rosengarten (pote co Radak sypal prosluneny fotky neslo nevyrazit :) nejlepsi pocasi co pamatuju. moc jsem nejezdil - spis vejlet s prckem a dvouma adjunkatama.
    KADERAS: hele Kaderas tys v pondeli parkoval hned vedle nas (zelena dodavka):)
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    RADAK: jel sem na Mukran, ale tam byl čistej onshore, tady to bylo sideshore a větší romantika, bez drátů :-)
    RADAK
    RADAK --- ---
    KADERAS: Na julius sme chteli taky. Na nedeli. Ale objevili sme privatni flat a neslo jinak. Kazdopadne to vypada prkne. Nebylo moc koupacu.
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    Jak sem to tu četl tak sem se taky vypravil na ten Rosengarten, byl sem tam v sobotu a to byl teda úlet
    Ne, Po sem prchl na Julius na vlnky, v ponděli sem se tam ještě stavil po ceste domu urvat flosnu o kámen asi 20m od břehu...

IMG_8654

IMG_8623
    SHQ
    SHQ --- ---
    mno uz jsou celkem papirovi..presne nevim-jsem druhy majitel. ale za me byli litani cca 4 tydny u more a 4x v cechach
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: jak moc sou litany a vyflitrovany ?
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Se dalo cekat pri tak luxusni predpovedi ;)).. Pri velikosti toho zalivu poodjetim par set metru se vzdy naslo misto pro sebe :).. Lepsi kdyz je to sideshore, na onshoru je vzdy narvano, + 4kite skoly a je spot uzavren.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Me teda nedele prisla na Rosengartenu mnohem volnejsi nez sobota, ale porad se to celkem dalo oba dny..
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Ja cumel ze vzdycky na vychod se jezdilo dranske. Rosengarten byl takova krasna klidna alternativa. Bejvalo nas tam tak 30. V nedeli to bylo peklo. 100 kajtu. Nastesti jsme na ne koukali z dalky a smali se. Nas tam bylo 10. Na stejne velkym placku :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Take jsem na to koukal ze cestou okolo Rujany je stovky kilometru flat kde nikdo nekituje a pak se tlaci 300lidi na 10m2 ;)... Jakoby se jinde nesmelo ci co? :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SANSCULLOT: :-D tak jeste posledni z dneska. Privatni spot, jen nase banda. Flat a vitr. Ale za chvili musime mastit zpet

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ...vis co Saso?! ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam