• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Hele ten summit je trochu odladěnej oproti loňsku, mělo by bejt dořešený brždění a přistávání plus pár nějakejch drobností.

Objednanou mám tu sedmičku, na většího čekám právě na ty UL verze :)

Taky se mi zdá, že bude víc zavřená, jako summit, ale víš jak to je s těma fotkama .. Jsem na to hodně zvědavej!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Ta spodni je 2014 horni 2013
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Supr dobra volba, sumita letos nechali stejneho jako loni a frenzy je prej zcela nova. Takze take bych sel do Frenzy.. Uz mas objednano?
    Ja pujdu Frenzy 13m a access 8m. Velkyho kita zatim kupovat nebudu, odjezdim to na 19ce a nebo budu hold jen tocit kiteloopy.. Kdyz je to ve svahu tak staci malo.
    Nova frenzy vypada dle fotek vic prohnute, co myslis?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Himl, trochu mě láká si nechat tu 8mičku Accesse a dokoupit 13 Frenzy...a pokryt tim vlastně komplet zimu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: frenzy 7m a frenzy 11m, ale čekám na to, jak bude vypadat ten UL model .. buď vezmu ten a nebo klasickej matroš :)

Co vy, Summit 15m? :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Co kupuješ novýho?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Na Sněžce napadl sníh, teplota klesla pod nulu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/313498-na-snezce-napadl-snih-teplota-klesla-pod-nulu.html

=

2013 Ozone FRENZY, 11m2 Zelená | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/bazar/?m=23&bid=1627

a

2013 Ozone SUMMIT 8m2, červená | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/bazar/?m=23&bid=1626

Kdyby měl někdo zájem, tak nyxí sleva určitě bude! :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dalo by se i za zbraslavi jak jezdej skutry, vitr tam profukuje udolim vcelku konstantne, ale je to tak na skoky, na sirku bohuzel jen cca 60m.

ten palacak porad zvazuju, nahodit by to slo od zeleznicniho mostu, ze strany smichova, je tam paradni plaz s labutema. sice je to areal soukromy firmy, ale navecer uz by nikdo neprudil. kdyby se tam nabehlo s neoprenem a nekdo by ridil (na kazdy strane vltavy mit radsi nekoho), tak se myslim da i policajtum utyct, drak se narve polovyfouklej na zadni sedacku :)) jinak je to snad jen za par tisic pokuta. jsem kdyztak pro kazdou spatnost, ale sam do toho nejdu :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: ja zas koukal na holesovice/troju nebo branik podel cyklostezky (je tam nejaka hraz).
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: hahah, neasi. premejslim o tom pokazdy kdyz tam chlastam :-)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    imho nejbliz je naplavka u palackyho, jen na to zatim nikdo nemel koule :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    uz jsem zazil. ale zase jsem vyzvedaval kamose, je to takovej dobrodruh a jede s vetrem kamkoliv. :D
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    nechranice bych na uceni nedoporucoval,nebo si nech rovnou zaparkovany auto na hrazi! ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: souhlas. Darko je super ale jen JV
    Stepan je 60km po dalnici z prahy. nejbliz a nejrychlejc, ale funguje jen Z a JZ. mala plazicka, ale autem az na spot
    Labut je super, ale je to nejmin vetrnej spot v CR. :-) i kdyz letos jsem si tam pokazdy paradne zajezdil. funguje SZ a JV. je to obec Myštice.
    nechranice nebrat! fuj hnus

ostatni vyzkousim priste :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: na JV vitr jsme jezdili Velke Darko to je supr
    Radak by mohl poreferovat to je takovej pruzkumnik,,
    mrkni na wguru
    1/ Labuť nekde na pribram
    2/ Vavrinec u Kolina (ale mrkni na streetview na google) vypada to hnusne :)
    3/ Mlekojedy u Brandejsa (jeste vetsi HC)
    4/ stepansky rybnik smer Plzen
    5/ Nechranice

vse ale 1h+
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    mimochodem, poradte mi co je asi nejblizsi spot u prahy na vodu?
    abych se tam dostal treba jeste odpo po praci na chvili.
    znamej prej jezdil i na slapech. ale jak jsou zakrouceny a nevim presne kde se da nastoupit tak ani nevim na jakej smer vetru tam jet napriklad.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    v sobotu jsem kamosovi na mlynech dvakrat posilal clun aby ho vyzvedl. :D
    na vode se partak hodi.
    jinak na sousi v klidu kup draka a nejdriv nejlip neco starsiho levnejsiho.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    to zni dobre, plati.)
    RADAK
    RADAK --- ---
    MATOUCH: Naucime te to s Matouchem za pivo :-). Aspon bude mit chut to zas vytahnout :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    By me zajimalo kdo z nas ma nejaky kurz :))). Na vode partaka 100% potreba ale ve 4m.s s 10kou kitem na dobrym placu bez lidi ses v bezpečí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam