• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: souhlas, ale vloni jsem si treba nasel paradni polstarek prasanu na moldave, nedal backroll a krup ze jo. vsichni to vime :-) takze se chci i tak radsi pojistit. jsem drevo :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Ja bych se prez zimu radeji drzel u zeme.. Radsi vypust backrolla s kiteloopem a uzivej jizdy :). Chce to nechat na podminkach, kdyz bude 1m prasanu = ses nesmrtelnej.. Pri 10cm ledu (to byla cela lonska sezona) bych se venoval radsi freeridu a max vyjezdum nejakeho megaprudkeho kopce nebo prujezdu potoku a pod :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: výhoda integrovanejch loktů je, že držej na svým místě aniž bys je musel nějak extra utahovat a to je v zimě docela znát kvůli prokrvování rukou, ale to už je asi na každým soudruhovi co si vybere :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: oka. dik za info. helmy.cz znam. mam od nich kybl. jeste po necem popatram. kdyz vidim ze delaj i bez rukavu, tak bych sel spis do toho. lokty si muzu vzit z hokejovy vystroje :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: jo jinak toho ounýla jsem měl (trochu jinej model) a přišlo mi, že má hrozně malý ty ramena, vždycky když jsem do toho na bajku spadnul, tak se ten plast trochu posunul .. ten 661 má fortelnější plasty :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Určitě je nutný to zkusit, ne všechny maj střih, kterej ti sedne .. A teda spíš bych zkusil www.helmy.cz než dookie, to je fakt krám za všechny prachy :D nikdo ti tam nedokáže poradit a ještě maj držku plnou keců - jeden expert vele druhýho (v bajkový komunitě se obecně dookie zavrhuje a je synonymem zla, pekla a neřesti) :))) o případnejch reklamacích ani nemluvě ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: dobra logika. ja na chranice krome kyblu obecne prdim, ale po lonsky kurva bolestivy zlomenine premejslim jinak. hlavne jsem v lete na vode natrenoval backroll s kiteloopem a nechci ho pres zimu zapomenout. a jak se znam, tak to bude v zime bolet :-)
    takze asi vyberu jeden z tehle krasavcu
    Krunýř - SIX SIX ONE Assault Pressure Suit 2010 | DOOKIE bike & snow shop
    http://www.dookie.cz/krunyr-six-six-one-assault-pressure-suit-2010/d-77711-c-1292/
    Chránič trupu a ramen - O'NEAL Zero Gravity ST 2011 | DOOKIE bike & snow shop
    http://www.dookie.cz/chranic-trupu-a-ramen-oneal-zero-gravity-st-2011/d-82250-c-1292/

jo a myslis ze je nutny to zkusit?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Jasně, o značku nejde, spíš o ten plastovej vehement, co párkrát zmrzne a pak se posere :) Jestli můžu poradit, tak vybírej něco, co bude mít štelování i na zadní straně ramen ..

Jinak celkově pohoda, jezdil jsem v tom původně hlavně do freeridu do lesa a na dropy, ale to jsem byl ještě svobodnej a bez rodiny :D Teď mám ženu a dítě a tak jezdim bez chráničů (já vim, logika :))) ) jenom v helmě :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: Dik za tip. Me je fuck co to bude za znacku. Kouknu po tom co pises. Jinak tvoje osobni zkusenost? Vyplati se to? Nerozlamu se v tom jako vloni? :-D

Btw. Poceni nevadi. Na moldave me byla vzdycky spis zima nez horko :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Je to kopie chrániče od 661, první co ti odejde bude to plastový štelování na předku ramen. 661 tam dělá neopren se sucháčem a to funguje do skonání světa :)

Já v tom pár sezón jezdil a pohoda (až na to, že se potíš jak prase ..)
    RADAK
    RADAK --- ---
    borci, co si myslite o tomhle a pouziti na snk? nechci si zas letos neco zlamat :-)
    Hatchey Caiman od 2 840 Kč - Heureka.cz
    http://chranice-na-snowboard.heureka.cz/hatchey-caiman/
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Ja treba letos objevil rujanovskej vychodni smer a wieku jsem nebyl ani jednou. Plus. Kdyz byl rosengarten narvanej, nasli sme si placek a bylo nas tam 6. Slovy sest na celej spot. :-D. To me bavi!
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: Vdecni sme vsichni :)... ono jde o poprve, kdyz si das 30km kolmo od auta v norsku tak ti to tu v CR pak uz neprijde.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK:
    SISCO: Já to teda vztahuju na zimu, ale funguje to stejně :) Jen nechápu ten stádní efekt lidí (ikdyž jsem za něj vděčnej) :))
    SISCO
    SISCO --- ---
    PEKK: Jo to bylo supr, sice asi 3km stoupani, drina ale pak nikde nikdo a supr flat :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: Presne, sice nemas fotky ( i kdyz ono to jde si trochu popojit proti vetru, zeano:)..ale prave ze s kamosema tam blbnes nejlip...jsme se Sypem na rujane davali cca km od brehu jump battle...no vcelku rychle jsem prohral, ale byla to prdel, nikdo neprekazi, ty taky nikomu neprekazis a je klid
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Zaplať pámbu za lidi, co se motaj jen kolem parkoviště / pláže a remcaj, že je málo místa, aspoň nezacláněj někde opodál, kde je nula lidí a stejnej vítr (jen tam nemůžeš machrovat před buchtama a kámošema) ..... :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    No voda to je jiny, v Cechach je to loterie:) Ale jinak treba Rujana i kdyz je narvano, tak tezka pohoda, vyjizdis a vracis se sice vetsinou v konvoji, ale staci si nastoupat nekam par set metru od plaze, kde se diktuje a mas to taky pro sebe...i na mori je mista dost:)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ja myslel vodu
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jedinej faktor (bohuzel pro snk zcela zasadni) je snih, kdyz je ho dost nejen na horach, tak je spotu nekonecne, porad doufam, ze bude sezona, jako tusim nekdy pred 3 lety, kdy byly zaveje i ve strednich cechach, dat si nejakej poradnej vylet, termosku do batohu, pisingr a celej den na pruzkum...
    zatim si myslim se není ceho bat, plane jsou vetsinou prazdny...dokonce i loni, kdyz byly "velke dny", tak i na Moldave to bylo hodne v klidu, zadny pretlaky jako v lete na Rujane:)...osobne jsem klidnej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam