• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    BONGO: mi neco uniklo zrejme - jsi nekde v teple ? ze zacinas s tou vodou zrovna v zime :-) 4snuru kvuli pohodli navazovani a rozmotavani. Taky 5snury byvaji vetsinou bud zastaraly draci, ktery by se 4ma nedokazali poradne vstat z vody nebo ostrejsi modely, kde pohodli ustoupilo na ukor vykonu (typicky C-Shape draci).

SISCO: Mame za podobnou cenu Cult a je bezproblemovy. Rebel byl slozitejsi, ale taky uz sezonu drzi. Kazdopadne mas pravdu, ze pri nakupu draka za takovou cenu uz clovek musi mit nejakou zkusenost aby si nenasral do bot (nebo spolehat na slusnost a stesti). Letos nam zkousel prodat typek total vyflitrovanyho torche, ze na nekterych mistech byla latka pruhledna :-) Prej o tom nevedel.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Dobrý skóre :D
    BONGO
    BONGO --- ---
    BBTA: supr, dik za info, takovy jsem potreboval

SISCO: jj, mas recht, ja uplny hadry kupovat nechci..na spot to mam 5 min pesky, tak snad neco usetrim .)
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: hlavne ja! sice ne do krovi, ale dojedu si takhle na Sicilii, stipu se a ejhle 2 dny a 2 kity v riti :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    LOJZAK: slo o extrem aby nekupoval neco za 6. To casto staci jen poslat na hladinu a je KO. Za 12+ uz neco sezene. Kdyz makne na brigade tak za mesic se da tolik ušetřit. Na vode do kere to jen tak neda. Stejne v dusledku penize stoji hlavne přeprava na spot. Rozdíl ceny kitu je pak minoritní.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SISCO: a ted si vem kdyz draka za dvcet posles kajtlupem do krovi :)
    BBTA
    BBTA --- ---
    BONGO: Mel jsem rebela 2010 a uprimne nevim jak se lisi od modelu 2011, ale byl to drak s velkym tahem, malym depowerem, dobrej na skoky, ale horsi vetrny rozsah. Co se tyce DNA tak to je , kterej se pouziva ve skolach, protoze ma pomalejsi reakce a tocivost a je pro zacatecniky prijemnejsi. Nejlepsi se mi osobne zda Vapor, uprimne to je jeden z nejlepsich draku co jsem mel v ruce. Je rychlej, dobre reaguje a ma skvelej depower, neni pro uplny zacatecniky, ale jestli mas odjezdeno neco na snehu tak bych rek ze v pohode...
    SISCO
    SISCO --- ---
    BONGO: Kdyz pocitas cenu tak je to (Nakup-prodej)+opravy.. Coz u kita za 6tis muze byt rovnice (6-0)+2=8tis kdezto u novejsiho (mene ojeteho) (18-15)+0=3tis..
    Promysli nakup uplne řepy, nakonec tě vyjde dráž :)
    BONGO
    BONGO --- ---
    diky kuci za rady - ja uz mam par let odjezdeno na snehu a ted chci zacit na vode..byt v Cechach, tak taky koupim prvniho draka do 10K, omlatim ho a pak si koupim nejakou strelu, ale tady jsem za levno narazil jen na Naish Torch v buhvijakem stavu, jinak nemam jine alternativy, nez co jsem psal..

P0L0US: sorry za blbou otazku, proc 4snuru?

SISCO: rozhodne oboje .) ted je na rade voda, snih uz umim, ale brat zajice v pytli na dalku se mi moc nechce
    SISCO
    SISCO --- ---
    BONGO: chcej jezdit vodu nebo snih ci oboje? Ted sem videl pekny 2013 komoraky ozony na bazaru na 12-14tis(snowkiting.cz nebo kiteboarding.cz). Muzes je zkusit ukecat ;)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    P0L0US: po roce ve skole muze byt ve stale supr stavu, pokud se k nemu chovali hezky :) to zni jak volebni program kscm :))
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    BONGO: Ja bych volil 4snuru (coz vylucuje rebela) a onepump kvuli jednoduchosti obsluhy (ale neni nutnosti). Jinak samozrejme nejaky Delta/SLE/Hybrid s co nejvetsim depowerem.

Rok 2010 za 18 000 mi pripadne docela dost penez. Mam pocit, ze je vapor mozny vyvazat na 5snur, coz bude mit duvod zrejme ten, ze se 4 snurama spatne vstava z vody. Takze bych se mu radeji vyhnul.

Airushe vubec neznam ani nikoho kdo ma. To DNA se mi na prvni pohled zamlouva. Po roce ve skole ten drak muze byt stale v supr stavu pokud se k nemu chovali hezky. Zalezi jestli jak moc ses zacatecnik a kolik do toho chces narvat penez - ja bych za 20k draka na zacatky nekupoval.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    jestli se budes ucit a nejsi moc prachatej,tak bych sahnul po necem do deseti tisic.Je toho na netu hafo a za ty prachy to bude litat nez to zkurvis nebo prodas a koupis neco lepsiho :)
    BONGO
    BONGO --- ---
    date mi k dobru nazory na nasledujici draky? pouzite cajky se tu moc neprodavaji a na nove Ozony nemam, takze moznosti:
    North Rebel 2011 - jedna mala profi oprava, minuly rok moc jezdeny nebyl, cena v prepoctu 15,5K
    Airush DNA 2013 - byl ve skole, ale pry v pohode stavu, cena v prepoctu 20K
    a nebo mi kamos, kterymu verim, posle jednu sezonu jezdeneho Airush Vapor X (2011 nebo 2010, ted nevim) - odrovnal si ruce, tak to ma od ty doby ve skrini. cena 18K

vsechno to jsou 12m..co byste si do zacatku koupili vy? jak velke rozdily v tech kajtech budou? ja si myslim, ze na zacatku rozdily nepoznam, jezdit bude vsecko, ale radsi bych se vyhnul tomu, ze bych za rok chtel neco lepsiho, protoze jsem ted vyhodil prachy na sunku .)
    dik
    SISCO
    SISCO --- ---
    Venku uz neni co tak sem dostrihal rozestrihany video z Norska
    Zaslouzilo by vic, ale sem lenoch- max 1/2 prace vic to nedavam :).

Je to z druheho dne: docela slusnej trip, potrebovali jsme uplne vsechno co jsme meli v batohu a byl hodne plnej :)). Kdo planuje Norsko tak se muze inspirovat co vzit/nevzit sebou...
    Norsko Haugastol kite trip 2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=U35Zr_c1YjU

P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: na 8-13 stupnu co je na WG ted uz nemam kulky :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MRNOUSEK: Tohle neřikej doma, mohla by to pani chápat kriticky vzhledem k její váze :))
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    T_MAX: na to je potreba ale opravdu silnej vitr :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MRNOUSEK: Budeš pouštět syna a manželku? :) To musim taky zkusit ;)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    CTIRY: nebudu, mam ho pomerne kratce a necham si ho bud pro sebe do silnejsiho vetru, nebo na pousteni se synem pripadne manzelkou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam