• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    JAKKILLER: kazdy rok si komoru chci koupit a kazdy rok si ji nekoupim a jezdim nafukovacky. Zalezi jak moc chces ten snih drazdit. Jestli jak Stejnaci kazdy vikend co to jde + semtam v tydnu + vylet do norska, tak se komora vyplati. Jestli jeden nebo dva vikendy za zimu tak nevyplati. Jestli na tom budes nekde mezi (jako ja) tak to mas pekne na hovno rozhodovani :-) (Na podzim budes nahlodanej ale nejspis nekoupis, v zime budes litovat ale prezijes, na jare budes rozhodnutej ze koupis, prez leto si to rozmyslis, na podzim budes nahlodanej ale nejspis nekoupis.... )
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    JAKKILLER: za mne urco nema...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    hele mimochodem, má smysl si vůbec pořizovat komoru, když chci jezdit i na vodě i na sněhu? Je tam nějaký podstatný rozdíl? Mimo rizika závažnějšího poškození, které je u komory samozřejmě nižší.
    SISCO
    SISCO --- ---
    MRNOUSEK: Supr volba! Uz jsi letos jezdil na snehu?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    pobavila me moje fyzioterapeutka... powerkite prirovnala k myslence vytahnout gumu z teplaku a jit si na ni skocit bungee (mlada, sportovne zalozena, zadna stara breca...)

kazdopadne pred casem jsem se tu radil, co poridit za draka na blbnuti... nakonec mi doma pristal temer novy Ozone Summit 8m a uz si s nim uzivam... plac za barakem jsem v nedeli zryl pomerne zdarne... Timto diky vsem za rady a T_maxovi za dodani draka...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: 8m2 hnoje za takovy prachy? Ani nemusis mit karticku s bobrikama a v OBI nakoupis levnejc ! :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Ja vim :))) jen sem chtel doplnit info s hnojem kdyby nekdo nevedel co s tim.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Nezpochybnuju stav tvyho kita. Ani to neber jako nejakou narazku. Byl to jen joke. Muj kite nikdo nikdy nekoupi. Umre mi v rukach.
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Hele ta moje je ale fakt nova. Neco jako kdyz mas fungl kite a udelas do nej diru :((((...sleva z 23katalog na 11 je snad postacujici. Idealni stav jako stan pro houmless na hlavnim nadrazi a nebo prikryti hnoje :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    taky muzu prodat svoji c4 13tku. Zanovni. jenom 2x sesitej banan, 2x vymenenej ventylek, na sprcce asi 10 zaplat a co se tyce skytexu, tak ten uz lepim rovnou gafou :-)))
    LIVE_RUSTY
    LIVE_RUSTY --- ---
    T_MAX: Heled je to super drak, ale s mym zevlkitingem je skoda aby mi ztracel na cene ve skrini, penize se ted hodej, co misto toho nevim, uvidim na jare, pres zimu toho moc nenajezdim. Pak si od vas necham neco doporucit.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    hele a nechtel byste mi nekdo prodat levne nejakou starsi foukacku 7 nebo 8m pro mladou na uceni? :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    kdyz sme u tech nabidek: Nobile NHP 12m 2010:
    12m Nobile NHP 2010 | Kiteboarding
    http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail/18460-12m-nobile-nhp-2010.php
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LIVE_RUSTY: co kupuješ místo toho?
    LIVE_RUSTY
    LIVE_RUSTY --- ---
    Když už jsme u toho, prodávám svýho speeda 19dlx, nemá moc nalítáno a je ještě v záruce. Kdyžtak do pošty :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Kdyby nekdo chtel tak dam za dobrou cenu ozone access 8m 2013. Kite je uplne jak novej, jen pristal 1x na strome takze je tam zasita dira (zasita u Pegasu - umej to tam luxusne),.. Material a funkce kitu neni ovlivnena na kitu sem jezdili mininalne (jezdim 13ky frenzy to asi kazdej vi : vsak mam 120kg))= ale za diru cena musi dolu...Kdyby ho nekdo chtel tak napiste do posty myslel sem neco jako za pulku z letosni ceny.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MRNOUSEK: presne jak to mas na ty mapce. "uz ne" byvavalo letiste. Jak to zastaveli tak sem i prodal MTB a zustal jen na snehu a vode.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    MARASAN: ok Slatina, pardon ;-)

driv to tam mohlo byt pekne. Ted jsem to u tech hal hledal slozite a pomohla tahle fotka

to zelene stale odpovida realite. V tom cervenem uz jsou dalsi haly. Bylo i kde zaparkovat, ale prislo mi to pomerne uzke. Nedovedu si moc dobre predstavit tam neco podnikat s buggy nebo mtb...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MRNOUSEK: nejsou to Slatiny nybrz Slatina. Byval tam supr flek, ted je zastavenej halama :-/
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Nakonec jsem se stavil v Brne Slatinach... Ale kdyz jsem prijel, prestalo foukat ;/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Na Hnojníku už se dneska dalo jezdit (v neoprenu, s nafukovačkou a prknem na vodu ....) Hnus fialovej :D

Každopádně docela nepříjemná orba :(
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MRNOUSEK: u mlynu maji Harakiri louku: http://mapy.cz/s/8QQk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam