• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    XDEANNY: 2x létaná Manta? To znamená v nejlepším případě 3 roky starej drak (jestli si dobře pamatuju, Manta byla naposledy 2011). Jeden by si řekl, že to skoro neni možný ... :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    XDEANNY: a co na to rika tvuj muz ? Uz jsi mu to rekla ? :-)

Zkus to hodit spis sem: http://www.kiteboarding.cz/bazar/ a sem http://inzerce.kitebazar.cz/ (jestli to tam jeste nemas teda)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    XDEANNY: Tak tohle zní opravdu děsivě.
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    Cao můj muž prodá Kite - Ozone Manta (12m velký) asi 2x létaný.
    Cena 15.000CZK
    Kontakt předám v poště.
    Praha 6
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: prvni 1h v mlze sem byl rad ze vidim brachu a Ivose 60m daleko :)..
    Lidi mrak, moc velka reklama :)(
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: my byli u silnice na Flaje a dali sme si s Erikem asi 1,5 hodinu nastoupovaci trip v mlze za vama, ale nenasli. lidi jak mrak
    SISCO
    SISCO --- ---
    Moldava dneska supr, po 14h skoro vylezlo i slunce = zmizela mlha :)) slunce bylo videt jen na obzoru ale supr viditelnost, supr snih (teda trochu sem tam brzdil) ale sutr sem nepotkal, vitr trochu divocejsi obcas malo obcas moc, chvilka nepozornosti a salto pres spicku vpred primo na rameno..-to asi 20x auau. Jinak to klouzalo skvele a dala se projet cela Moldava,, hodnotil bych to velmi dobre.. Skoda ze to zitra roztaje :(
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Hele spotrebu zatim moc porovnat nemuzu, protoze naposled jsem trackoval s HTC na endomondu a kitetracker jsem zkousel poprve na Iphonu. Ale prijde mi, ze to zere dost na stejno. Mel jsem pustenou gps asi 4-5hod, telefon hozenej v kapse bez "zatepleni" a vydrzelo to v pohode. Osobne me bavi na kitetrackeru hlavne vychytavky typu "livetracking" nebo moznost sledovani ostatnich kiteru na spotu.

Kdyz ti jde o zmereni kilometru, tak je podle me uplne fuk co pouzivas. Jen v kitetrackeru te neotravujou zadny reklamy a nenuti te kupovat premium verzi ;)

JAKKILLER: Podle toho jak to popisujes to vypada na akci, kdy Radak "sazel" kajtovník :D :D
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    T_MAX: me se vetsinou zaroluje do sebe a relaunch mi nejde bez navstevy :| zkosel jsem to nekolikrat :| a prijde mi zvlastni, ze ta pata lajna je vyvazana asymetricky (jen na levou stranu)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Trochu mě sere, že jsem tenhle víkend totálně propásl :( Mikulášká besídka sežrala celej víkend jako prd a v tejdnu zas všechno roztaje ....
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: sand jo, na druhou stranu dokud se da parkovat na ceste na flaje, tak je to super. a pak se to po tom spotu stejne tak rozjede, ze ani nevis.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: Doufejme, že ty mraky lidí jsou jen tím, že je to jeden ze dvou nasněženejch spotů :) Kdbyy to tak mělo bejt pokaždý, tak by to byl docela masakr ....
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MRNOUSEK: Moc by se neměly, mělo by se to dát relaunchnout aniž bys k tomu musel chodit .. Zkoušel jsem vloni, ale nebyla to nijak dramatická situce, chtěl jsem to čistě jen zkusit ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    JAKKILLER: dnesni zaver dne u cest na Flaje. nejdriv strasna mlha, ale pak dobry
    cca 40 kitu tady a kdyz jsem dojel upwind na druhej plac k Moldave tak asi taky tak. lidi mrak, ale ten spot to spolknul jak nic.

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    V sobotu si na moldave nebo spis u novyho mesta nekdo zrasil kajta, videl jsem tu hruzu.
    Byl tam desnej mordor, lituju ze jsem nemohl jet dneska asi to bylo lepsi ne?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MRNOUSEK: flysurfer psycho se v silnym vetru zamota pekelne, takze neodstreluju ani kdyz de do tuhyho. vzdycky to de poslat do zeme a pak po snurach doslapat k jednomu uchu
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    kdyz odstrelite draka na leash, zamotaj se vam nak moc snury? nebo jsem jen poleno?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: A je to teda lepsi jak endomondo? Co spotreba baterie? Endomondo je extremne sporivy, da se to porovnat?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHEFIK: Ne to jsme se presouvali ze spotu na spot a mel jsem to pauznuty, pro priste vim, ze to chce stopnout a pustit zase az na miste, ale ten presun se do "distance" nepocita. Jen je to na ty mapce videt no.. (jsem s tim trackoval poprve, vzdycky jsem pouzival endomondo)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SOTEKCZ: co ta rovna cara na tom gps trackeru? tos jel podle pravitka ne? :D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Vcerejsi Moldavskej track. Skoda, ze jsme stravili plno casu presouvanim, ale konecnej pojezd byl na prvni pojezdeni uplne akorad.. Metr nafoukanyho prasanu dal telu poradne zabrat a stihli jsme odjet akorad za tmy :) Zaroven jsem si privezl prvni zraneni, protoze jsem si pekne pohmozdil ruku, kdyz jsem zapadnul po pas do snehu a vystrelilo me to ven a pod snehem byla nejaka mulda hliny. :/

GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=sOtekCZ_1
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RADAK: tak prece nebude rezat vsechny vid :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: ten tam mam, ale ani me to nenapadlo. nebudu si prece rezat lajny. situaci by to nevyresilo. kite by ulit do lesa stejne.

SISCO: kam pojedete vy? my to dneska s erikem zapichli na ceste na Flaje, ale byl to HC. tlacenicko probehlo. a cestou proti nejakej touareg totalne zapadlej. tahali ho traktorem a ten zapad taky, ale nastesti mel lano a navijak, tak se z toho vytah. skoro 1m zavej na konci lesa. HC!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam