• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    ADIK
    ADIK --- ---
    P0L0US: na to jsem koukal, ale moc tam toho vidět právě neni...
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    jo, nesmis koukat na sjezdovku, tam maji nastrikano, ale obcas je videt nejaky pole kousek vedle :-)
    ADIK
    ADIK --- ---
    ahoj, nevíte jak to vypadá se sněhem ve vysokym, respektive kdekoliv k krkonoších? dá se jezdit? o víkendu tam jedeme, tak bych se rád svezl.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SP4 hlavně konečně míň šňůr ve vývazu žejo...
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: Jeste ne :-(. Ne vsechno v tom videu jsme my. Neco jsou i lokalni diktatori
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: tyjo ty uz umis handlepass? :-o
    BONGO
    BONGO --- ---
    SOTEKCZ: Lotus matros je pry supr lehky a nic se na nej nelepi (voda, pisek, snih) - info od nekoho z tarify pres znameho v kanade..ten znamy uz mel na snehu Peak 6m a ten je lehounky a silny (6 tahne jak 9), lita skoro v bezvetri, ale netahne moc do skoku
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SANSCULLOT: poletim asi s british airways.kouknu primo knim na stranky.moc nelitam tak mam obavu aby nechteli za bag vic nez za letenku :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Dik. Strihem se nezivim. Jen hobby.
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: good, f4 bude asi velka zmena protoze preci jen narozdil treba od Ozonu si FS dala dost na cas, 3roky stejnej model to je dost prostoru na velky inovace.. Platis plnou sazbu?

T_MAX: Me se prave z tohoto duvodu zda ze to FS4 bude hodne jiny vem si kolik udelal Ozone pokroku od roku 2010. FS mel stejne casu.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Bohuzel zdroj na levnejsi eura nemam, takze to mi asi moc nepomuze.

Vrchlik ma jiny aspect ration 5,8 (S3) vs 6,0 (S4). A vyvaz ma par veci navic a jiny delky. Necham se prekvapit, objednano mam od prodeje svyho S3, tak snad stihnu nejakou prvni varku dodavek a hlavne by to chtelo, aby konecne neco nakydalo a neprisla zpicena obleva :(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: me se prave zda, ze je to jak jsme se bavili, vrchlik bezezmen, jen novej supr matros a tenci lajny ..

to euro je nahovno, skoro by bylo lepsi to od nich koupit za importni cenu plus marze v eurech a nakoupit eura v nejaky levny smenarne .. usetris korunu na euru oproti bance
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Cena je o 50e vyssi oproti S3, takze 1500Kc rozdil v cene oproti puvodnimu modelu mi prijde dost zanedbatelnej. Otazka je spis, jak se hrkr postavi k tomu posranymu kurzu eura.. Marze tam maji urcite solidni, takze by bylo fajn, kdyby zustali na stejnych cenach jako u S3.

Podle technickych listu vyvaz totoznej nemaji, ale tohle je podle me zbytecna diskuze, dokud ten drak nebude v CR a nebude si ho moznost proletet. Rozdil mezi DLX vs STANDARD matrosem byl znat i na urovni kitovyho amatera jako jsem ja.. Pokud dosahne rozdil LOTUS vs DLX stejnyho efektu bude to super.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    LOJZAK: tak zaprve nejde o letiste ale o prepravce a u nich se vyrazne lisi jak cena jak mira ukecavatelnosti ze v bagu neni sportovni vybaveni ale je to jen vetsi taska ktera je v cene letenky.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: lux
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Taky mi to prijde nebezpecne dokonaly :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: tak jste se dockali :)

Pise se nekde co za zmeny provedli na vrchliku krom novy tkaniny oproti fss3? Nedari se mi to nikde dohledat. Ta 18m byl rozumnej tah. Nebyly fss3 krapet levnejsi?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Kolik se pohybuje prumerna cena za bag (dva kity,deska , trapez atd ) na evropskych letistich?Mate nekdo zkusenosti?
    Pokud budu mit jen jedno zavazadlo , vsechny veci v kitebagu do 20Kg projde to ?
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: megalux profi video. Co delas za job? Neživíš se střihem?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: Canon 650D a gopro 2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam