• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zdravim PEKKelnou bandu zubaru! 8micka vcera zarvala btw

budu ted doobednavat cajky od Airush, takze kdyby nekdo neco potreboval: platba predem = sleva jako sele
    PEKK
    PEKK --- ---
    Ajo...na Kapverdach...
    ...zdravím Sunsculota a ještě jednou dík za 8mičku...takhle větrnej revír jsem ještě nezažil:)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    kde?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jak se tak dívám na kamery, mohli jsme klidně zůstat ještě chvíli:)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: :D Kluci dneska davali super fota z Bozaku. Je tam docela velkej flek se snehem.. Ale bude tam asi dost narvano ted o svatkach.

Jestli to soudruzi z dojčlandu a Ostravy nekde neposerou, tak jsem od pondelniho vecera pro kazdy kozi prdy ;) Muzeme dat nejakej "test day" s "lososem"...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: To si rikas kamarad? :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: To je jasny, vitr ceka na me i se snehem :) Od pondelka to pojede vsude a vsechno :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Tak ten Pustak a skoro cely Orlicky zatim vypadaj na mlhu od 11 hodin :(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Neděli bych teoreticky zkusil, na celej den klidně, snad se trochu uklidní to počasí, zatim to vypadá na slušný hmlisto .)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Sám do Orlickejch sem nejel... Co něděle? Je někde pokrývka? Jel by někdo? Dyštak pošta
    SISCO
    SISCO --- ---
    jak dopadl vyjezd?? foukalo? nebyla mlha?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Koukam na predpoved a vitr bude rano takze doporucuju v 5h vyrazit!!! Jinak pojedete zbytecne na lowwind.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: Psal i Ctiry že by jel v tomhle režimu .. Já si jen nejsem jistej, jestli se mi chce na to voraniště strávit 5 hodin v autě kvůli 3 hodinám ježdění .. jel bych když už, tak na celej den ..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Jel bych, ale stale nemam s cim a mohl bych teda tak akorad "Stejnaci styl" = 5-11hod..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: co ten vrtulnik tam? nestaci ze litate v pracovni den, slunicko, paradni snih, ale jeste to mit takhle z vrchu vychytany? :D ...palec nahoru...

...co patek nekdo nekam, chystate se?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Necheckoval jsem predpoved, ale zitra nebo patek bych mohl. Na vikend uz mastim na jih.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: To je jen mlhovatka, včera tam bylo takhle ( http://www.pocasi.musicphoto.cz/camera/2013-12/hs2013-12-17_08.jpg ) a srážky od tý doby nula, jen mlha..

SOTEKCZ: Pojeď zejtra :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    na moldave je uz zase docela bilo.
    SISCO
    SISCO --- ---
    Na vikend tam budou lux podminky. Idealni vyrazit.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Vy víte, jak člověka nasrat v práci.. A já jsem se pořád utěšoval tím, že nikde sníh neni.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam