• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: to se mi líbí, jakej jsi ty neskutečnej optimista :) venku je sice bílo, ale je tam asi tak 0,5 cm :) Neni bílo jako bílo :)))
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Myslim hlavne logisticky, sednou do auta a pak strasna dalka a potrebujes ubytko. Na druhou strany ty spoty tam jsou 10x vetsi a tim ze jsme usetrili za vyjezdy ted v poslednich dnech tak 1 do alp namisto 10x na moldavu vyjde mozna uz na stejno.
    Nicmene tedka koukam z okna a venku bílo bílo souvisle, vypadá to dobře.. Na starem prkne by slo pojezdit kdekoliv ( kdyz bude podklad dobra trava)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Praded 300km. Swiss 700km a vic. Praded 250kc/noc. swiss 800 a vic. Ale jako SKORO stejny :-D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: No urcite nemuzu tenhle + pristi, pak by se s tim neco delat dalo :) Ale ja porad verim, ze nakyda i tady a nebude treba nikam jezdt.. 8) Metr prachu v Jesenici jak pred 3ma rokama.. :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ja mam posledni ted v patek, ze vsech ostatnich jsem se odhlasil :) pojed prespristi tejden, pojedem s honzou tak na 4-5 dni sbajc..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Kua taky bych jel, jen je to porad nejaka rodinna oslava :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Jo, slapaci vazko..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: no ty jedny nechavam kamosovi, proto jsem kupoval novy :) urcite ma cenu si to nejdriv pujcit, nez kupovat .. pro tebe pak armada jj 195cm
    SISCO
    SISCO --- ---
    Luxus to mas dvoje?
    Mas tam slapaci vazko?

Kdyz bych chtel zkusit lyze co kdybych pujcil v boatparku ten freeride set, ma to smysl?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: to je skoro fakt ;) pristi vikend jedu, uz jsem i prezbrojil, nevim co vic pro to jeste udelat, krom toho, ze se kazdy rano modlim za trochu prasanu :D

SISCO
    SISCO --- ---
    Praded nebo swiss to je cca nastejno
    RADAK
    RADAK --- ---
    No hrled nejlip teda vypada praded. Ale tam se mi na 1 den nechce tahnout a na vic dni tam neni vitr :-(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Na lipně je čistej led, tam leda mikrokite a brusle :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Vikend max nekde s travnatym podkladem
    Nebo zamrzle lipno??
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: tam je předevšim hluboká orba .. :(
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Co Vysoke v Jizerkach? Tam snih neni?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Tam nic neni ne, vzdyt nejvic snehu napadlo snad v Praze :D

Tohle je hodne velka provokace..
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/lucnibouda.jpg

T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: A spadlo tam aspoň trochu sněhu? Včera to ještě bylo částečně nahnědo .. ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Nekdo nekam na sobotu? Podle medarda azuro a nejakej vitr na severu.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ted to snezeni zase mirne stahli ale rozhodne hlasi porad pod nulou a nejake to snezeni tam jea vsude teploty pod nulou.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam