• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: nejezdili jste tam s těma FS? my přijeli někdy ve 12, počkali až přestane pršet a pak šli jezdit, občas sice ještě lehce sprchlo, ale nic tragickýho, bohužel ve 3 uplně vypnul vítr, tak jsme to zabalili a jeli dom, ale pojezdili jsme celkem dobře
    sníh mokrej, těžkej, není ho moc, ale jezdit se dá.. kdyby na to teď napadlo 20cm prašanu, tak by to byl luxus
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: No taje, ale jako vydrzi tam asi neco, toho bych se nebal.. Skoda, ze misto deste nesnezi, chvilema to byl paradni chcanec... :(
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    a taje to?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Jo Moldava solidni chcanec.. Kdo vyrazil vcera, udelal dobre. Uz frcime domu, nacucany jak houby, sice za 1,5hod 16km, ale bylo to na prd.. :/
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dneska to nebude pekne na Moldave hlásí hustý déšť a zataženo. Mrzi me že jsem nevzal včera volno a tedka sem klidne mohl pracovat.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    jel bych hned znovu, ale slibil jsem ze budu doma. achjo... :D
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Mame jedno volny misto. Chce se nekdo pridat? Odjezd 8:30!
    SISCO
    SISCO --- ---
    Nádhera! !!!!!!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---

Je to tam po ty ceste na flaje, nalevo vedle posedu hned za lesikem je hromada snehu, ale fouka tam trosku min. pak na vrsku fouka lip, ale min snehu, prkno jsem si ale myslim ani nejak neposkrabal.
    pritvrdlej snih a pod tim trava.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    hodim sem fotku jakmile se mi uploaduje goprocko.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Nemas nejaky foto? Porad rozhodujem mezi Moldavou a Bozakem..
    SISCO
    SISCO --- ---
    JAKKILLER: dobra volba. Chtelo to vzit dovolenou tech dnu je letos jak safranu a slunce/snih kombinace za to stoji.
    Me odrazuje ta min. vrstva snehu tak alespon ze vysetrim volno no big days v létě :)).
    Kolik je toho sněhu na Moldave pls?
    RADAK
    RADAK --- ---
    jdete nekdo dneska na BESTackou kite party do nebe?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    dneska moldava bezva rano. snih tam je, nevim co po zejtrku a bylo slunicko a rano trosku foukalo. odpo uz to stalo za nic.
    SISCO
    SISCO --- ---
    tech 13C zitra na 5cm snehu, to nebude moc dobry,... snad jestli je tam led... ale kdyz vidim ze i lipno kde byl led pred tydnem je ted voda tak to asi moc lepsi nebude...

IAMZAC
    IAMZAC --- ---
    Neděle Božák, zatim jsme 3, přidá se někdo?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Nj bohuzel se nemuzu ridit podle pocasi, ale podle volnyho casu. Hlavne kdyz pujde pojezdit..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dnes bude bozak luxusni hlasi slunce. Zitra ma byt zataženo
    LEETO
    LEETO --- ---
    SOTEKCZ: no zatim tu spadlo pouze cca 3cm za chvilku jedu na bozak tak dam vedet jak to tam vypada
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Jak to vidite zitra? Chystate se nekdo nekam? Premyslim mezi Moldavou/Bozakem/Prebuzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam