T_MAX: tobě se to píše, ale nam co zustavame v CR zustava alespon ta nadeje :) ze se jeste svezem.
Jak jsme bavili o baleni kite v horach: tak ted v sobotu na Bernine jsme zas trenovali pristani kita na vrcholu ("v polovine" :))) na prudkem kopci. Dali jsme to s Frenzynou 13 zase o kus vejs. Ivo uz jezdí až uplne na vrchol pod takovej hnusnej obr serak, vlevo pravo mini laviny. No priste to snad take dame (ja byl nadsenej ze sem vyjel kam sem vyjel).
Nicmene nejlepsi moje technika... tocim loopy az jakmile letim nekontrolovane vzduchem tak odstreluju kite :)) namotam 5tou a pak vsechny ostatni=dole trochu rozmotavacka.
Problem je ze je potreba menit smer rotace v loopu aby se 5lajna nesmotala a pak se kite neodpalil jen na pul (v pripade 1000 zavitu).
Druhej pokus jsem zkousel kite zabrzdit pres hranu semivrchol a fakt supr, kite se za římsou složil jako by tam nefoukalo (pritom bylo 10-12m.s) a vubec netahl=supr!!, jenze ja byl na jedne strane a kite na druhe a ja ho vubec nevidel co dela, takze jsem nemel moral ho zacit namotavat.. Mit asi lyze tak bych si udelal par kroku nahoru abych videl dolu na kite co tam dela. To v po prsa prasanu na SNB nejde...=sundani prkna=smrt utopenim ;).