SISCO:
SISCO: My planujem nejaky alpy za 14dni, to budu potrebovat jest e trochu poradit. Mame v planu vyrazit nekam do okruhu 700km. Meli jsme jet puvodne nekam na freeridy, ale vzhledem k mizerny zime asi dame nejakou kajtovacku, abysme si trochu snehu uzili. Skoda, ze jeden kamarad se kterym jedem vubec nejezdi, jinak bysme to asi strihli rovnou do Chorvatska. Kluci tam ted jsou a jezdi uz asi 4tej den, voda pry 14stupnu a na slunicku je 20.... To je na klasickej neopren uplne na pohodu..
Jinak Pokud bude hezky pocasi, tak klidne to Eurosee risknu. Mam sice jen klasickej neopren 5/3 a k tomu jen boticky, ale kdyz bude 17stupnu, tak to uz by nemusel byt problem... ;) Kdyztak si pod to vemu jeste neoprenovy triko. Suchac se mi porad nejak porizovat nechce, preci jen je to celkem investice a pak pres leto je v tom dost vedro.
Pripadne ta Lucni, ale prijde mi to jako malo zabavy za hodne penez a sil s nejistym jezdenim kdyz je takhlen malo snehu. To jsem spis premyslel o ty nahorni plosine v Rakousku, jak daval Ludek report. To by se na jeden den dalo.