• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Na jihovychod Darko se jezdi kam ?

49.646128, 15.888097 ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY:
    SANSCULLOT: ja bych taky radsi Darko. cim driv tim lip. musim bejt rozume vecer zpet v Prahe.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    ja bych dal Darko - rad se svezu, ale muzu vyrazit az kolem pul10
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: rozkos!!
    RADAK
    RADAK --- ---
    Rysuje se ctvrtek super predpoved na Darko, vyrazil bych. karu mam. mista jeste 2-3 taky. coz?
    PEKK
    PEKK --- ---
    SYPFX: Slušně vyprodáno:)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    bracha v egypte postoval nejaky rychlofotoz - docela jim tam fouka.
    U Lukashe v egypte, paradni flat a tepla voda

Egypt 05.2014 (stepan + misa) | STEJNACI
    http://www.stejnaci.eu/?p=536

SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: skoky nebo polety?
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: Ještě určitě něco spíchne Honza...tohle bylo jen z mojí kamery, bude pokračování, ty herečko:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Ooooo, jsem slavnéééj, aspoň teda půj vteřiny, ale i to se počítá :D

Hezký to máš !
    PEKK
    PEKK --- ---
    Dokopal jsem se alespoň na malou ukázku letošního Norska, pro ty co letos na sněhu nebyli:)
    Přejezd z Dyranutu na Orteren...slabých 30km z celkových 90km...

http://vimeo.com/95384130

TOM
    TOM --- ---
    SYPFX: proc bys plakal, staci zavolat 158 :)))
    FOTO: Ústečtí strážníci lovili z jezera dron | Policejní Deník
    http://policejnidenik.cz/foto-ustecti-straznici-lovili-z-jezera-dron/
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    RADAK: Jako C4 2012 byla fajn a 2014 je úplně super, ale třeba pro mně je 2013ka C4 už moc hardcore. Pokud člověk nejde ortodoxní wakestyle, ale chce si zablbnout a zaloopovat, ve 2014 bych bral C4, z řady 2013 radši Catalysta.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    CTIRY: hele na konci cervna budu mit airush dna 12 a 14. je to delta hybrid. bez onepumpu. shape jako lithium akorat vic dakronu pro zvyseni odolnosti. pac je primarne urcen zacatecnikum. ale maka to po vsech strankach. s barem za 14k resp 15k rok 2014.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Ja mam edge 13 a po zverejneni cen novyho...si ho mozna jeste necham;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: podle me super kite Edge. ale zalezi co od toho cekas, ja mam C4 a na unhooky super. letos jsem zacal sekat kiteloopy a je to jeste vic super. ale hang time nic moc, takze oldskul taky nic moc.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Zdar,

myslím že s 21m SP3 a 9m Waroo mam celkem vykryto. No ale přece jen s mou váhou by se mi myslím 13m foukačka ještě hodila. Myslím na něco z druhý ruky, třeba po nějakém team riderovi rok starý... Jen tak nad tím dumám takže jsem otevřen jakýmkoli tipům. Co kdo máte?
    Díky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    JAKKILLER: udrzi do 10ms a phantom2 dokonce do 15ms. Problem vetru kdy jsme zatim letali je ze ten silny vitr 8ms byl vetsinou hodne narazovy a objevovali se silne narazy nad 10ms. Tzn kdyz letam na lowind podminkach 5-6ms tak chodi do toho 8ms tak je to v pohode.

Dulezity je letat nad vodou on-shore protoze po vetru se to vraci v pohode ale kdyz bys letel offshore na 10ms tak na hloubce jsi hned ale v 10ms to uz jen udrzi pozici a nevraci se takze kdyz poletim v 9ms tak se vracim 1ms.

Ted v nedeli me to dokonce jednou spadlo (teda ono to ma emegency system a samo to krasne pristalo nastesti na zemi) mam asi 10baterek a nikdy nevis jak ty baterky budou makat jestli maj porad dobrou kapacitu. 2200mah vydrzi 10min s gimbalem kamerou a fpv 5min. Ted se me stalo ze vydrzela 3minuty. Bejt nad vodou tak placu. Mam jeste 2800mah ty v plny nalozi 8min. Phantom2 vydrzi uz 30minut. (ale zas baterka je 5x drazssi)

dali by se o tom psat romany
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPFX: v silnějším větru se neudrží?
    BONGO
    BONGO --- ---
    SISCO:
    PEKK: dik..ja vim, ze tam bude destiveji, ale nejaci lidi tam pojezdili i na prelomu kvetna/cervna, tak to asi vemu, kdyz uz mam tu cestu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam