• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PEKK
    PEKK --- ---
    SOTEKCZ: Takže medard...mě už windfinder párkrát vypekl, takže jsem tomu moc nevěřil. Je fakt, že jak je vidět do devíti, tak je zbytečný předčasně stahovat kalhoty:))
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: Jo predpoved na GFS byla mnohem horsi, nez kdyz jsem tam byl posledne(hlasili nejaky 3m/s), ale vypozoroval jsem, ze tam dost funguje predpoved z medard-online, kde hlasili celej den peknej vitr kolem 7-9m/s.. Dorazili jsme na 10hod, ale pry foukalo od 8mi od rana. Ja jezdil celej den 15ku v ruznych stadiich trimovani, ale vetsinu dne jsem ji mel spis stazenou, protoze foukalo dost. Na hladine se litali 12-21m draci, ten s 21kou me celkem prekvapil, protoze ja mel jednu dobu uplne stazeno, prekotlino i s malym boardem a typek si tam na pohodu pohupsaval, ale je pravda, ze mohl mit tak o 40-50kg vic jak ja :D

Kolem 13.30 prisel destik a vitr zacal byt trochu poryvovej, ale kolem 16hod se pry totalne vyjasnilo a az do vecera foukalo stabilnich 6-7m/s a vubec nikdo tam nebyl.. Ja uz toho mel plny zuby a zabalili jsme to, takze to je jen info od vytrvalcu :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    SOTEKCZ: Kolik foukalo? Já se díval, ale nic extra nehlásili.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Dnesni Berzdorfer nejlepsi! Musim rict, ze to misto se mi fakt libi a je to mnohem lip dostupny, jak Rozkos! Asi zatim nejlepsi letosni pojezdeni a pokorenych 60km :)

http://www.endomondo.com/workouts/367985017/6324725

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    spot check: Seč
    JV, 5minutovy poryvy na 12ku, na vecer se to jakztakz ustalilo. videt dobry, ale spis jen lokalni zalezitost

RADAK
    RADAK --- ---
    Nevali se nekomu doma pady i se strapama? Schanim pro kocku za rozumnou cenu na jeji obcasny jezdeni. Prkno uz mam.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nechcete nekdo v sobotu neco podniknout? Rozkos nevypada uplne marne na vetsi draky?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Punta Trettu dneska na super maly pradlo, tanga staci.

CTIRY
    CTIRY --- ---
    Pojeďte se mnou někdo zítra na Berzdorfer. Jedu v 7am návrat do Prahy na 17:30.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    JORDI: Berzdorfer objed a na konci pod trati... když fouka jih je to tam v poho, Posledne tam byla nejaka akce chteli 3,5 EUR na den. Toyek tam je dost.
    JORDI
    JORDI --- ---
    Este vidim pouzitelnou variantu Paczkow u polskejch hranic ale tam uz tápu uplne :) Rozkoši moc neverim a na Darko se mi nejak nechce pac se tam neda poradne zavlit na plazi :)
    JORDI
    JORDI --- ---
    Uz sem na Berzdoferu nebyl ani nepamatuju tak prosim o radu jak to tam ted funguje s obytkou? Klidne bych v patek rano vyrazil a zustal na celej vikend i za cenu jenom opalovacky a plavani o vikendu :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Pojed nekam v sobotu nebo v nedeli, taky bych se projel, ale v patek se z prace bohuzel neutrhnu :/
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Vydrží předpověď na pátek na Berzdorfer?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Zpatky z Turecka. Streka strasna. Hranice voser. Spoty zajimavy ale tak nejak divny. Btw. Turecko neni uplne levny. Hlavne pivka zaboleli. Fotky a nejaky info brzo. Video pozdeji
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    hola, nemate nahodou nekdo tip, kde mi v londyne nebo na UK beachi levne pujci draka ? Pripadne doporuceni na spot ?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    mam tu naky draky na prodej:
    AIRUSH DNA 2014 - jete tuto zimu. (komplet = kite,bar,,bag,leash, pumpa(nova))
    8m komplet (profioprava prez celou siri draka) 11.500,-
    10m komplet 13.000,-
    12m komplet 13.500,-
    14m komplet 14.000,-
    odtokovka opotrebena u vsech stejne:
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Potkame se zitra s nekym na Berzdorferu?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    trocha zimy z USA

Thinlines
    https://vimeo.com/92154883
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: Joo jdu asi do toho, zni to fakt lakave.. Poradite, kde sledovat ty letenky? Ubytko uz jsem nejak zacal poptavat info kdy by mohlo byt volno.. Diky!
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SANSCULLOT: Já jedu pozítří směr Sardinie, jižní část. Dodávka, děti, všechno bude:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam