• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: Ktery vikend jste byli? Jo ja bych take uvital kemp (kvuli WC hlavne ;)) preci jen na divoko to neni ono a pak pristavat kity do koblih :)).
    Snad to zase vyjde.. Zkouseli jsme ruzne alternativni spoty ale dame priste zas take Rosengarten.. Aktualne je ta predpvoed tak supr.. na vikend NOWIND
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SISCO: No s nohama postup "levý zadní-pravý přední, levý přední-střed desky-pravý zadní", to jsem pochopil, spíš je pro mně problém synchronizovat loop se zašlápnutím závětrný hrany aby poloměr halzy neměl 100m a abych se nezastavil. Zatím jde tak jedna z 10ti, ale to se poddá (na WS jsem nejezdil tak to mám o to těžší). Roll-tack je pro mně sci-fi, a to i s letočním egdem kterej zvedá míň (popravdě neumím ani tak rychle vyostřit abych to do réčka vůbec poslal).

Prdel na race-u je zadobok, po počátečních pokusech "stát na vytuhláka" jsem už přišel na to jak to rozjet z bočáku a "odšlapat" bez ztráty rychlosti, pak jet zadobok v totálních kulích je fakt sranda. Akorát musím přiomontovat to střední zadní poutko, jinak jak to skáče po vlnách tak je to nestabilní a závětrný zadní poutko je zase moc...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Jasny normalne jsme chrapali rovnou na spotu, co jsme se bavili s lidma co tam jezdi casteji, tak kdyz spis v aute, tak zaplatis 25e a normalne te tam nechaji.. Stany pry vyhaneji, ale my jsme tam stravili 3noci uplne bez problemu a nebyli jsme rozhodne jediny.

Pokud te vyhodi, tak asi 1,5km od spotu je parking, kde se da v pohode a relativne legalne prespat a byva tam plno dalsi "kemperu" na vecerni pogrilovani..

Za me Rosengarten top spot na Rujane at uz s ohledem na lidi, dostupnost a bezpecnost startovani/pristavani draku.. Doufam, ze sezenu brzo novy auto, udelam postel a budu se tesit na dalsi bigday alert!
    SHQ
    SHQ --- ---
    SOTEKCZ: bydleni od more myslis stan? protoze tam se za kempovani normalne vybiraji pokuty co jsem slysel.

RADAK: jj to je fer, bohuzel mam pocit, ze takhle uvazuje tak 20% ceskyho kitesurferstva
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Rosengarten, celou dobu pekne bydleni 5m od more a lidi relativne malo, zazil jsem jich tam i dvojnasobek, ale Rosengarten je fakt obrovskej.. Dranske jsme hned zavrhli, protoze mi prijde dost na hovno.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: Nn. Na zadnym z tech spotu se nic neplati. V aywaliku sme si ale vzdycky davali nejaky drinky: pivko za 80kc jako support typkovi za paradni zazemi.
    SHQ
    SHQ --- ---
    SOTEKCZ: kde jste byli? ja jsem se ted vratil z dranske..kluci jezdili i jedno dopoloedna juliusruhe..
    rozhodne paradni pojezdeni, ale tech lidi mohlo byt min :(
    RADAK: tybrdo pekny spot.. plati se tam neco za parkovani/vlez do vody?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO:Jo Rujana velka libovka.. Byli jsme so-ne-po a tohle jsem jeste nezazil.. Plavky, neoprenovy triko, voda jako chcanky a 10m/s! Hned, jak se dostanu k fotkam, tak neco nahodim ;)
    SISCO
    SISCO --- ---
    BROMDEN: Hele halza je nakonec docela jednoducha. Kite je potreba tocit spodem (downloop) [to je ta nejklicovejsi informace!!]. Dale zadni nohu kdyz vytahnes z poutka tak je potreba ji strcit dost dopredu nejlepe hned pred to druhe predni poutko... Jestli jsi jezdil na windsurfingu tak to je stejna halza jako jsme trenovali 10let :)).
    Roll tack je horsi to je takovej perfektni transition :). Uvidime co vikend zatim to moc nevypada vsude srazky.

Nejvtipnejsi je Rujana cely tyden az do patku BIGDAY.. pak vikend 0m.s a dest a od pondeli zase kazdy den bigday ;)). Klasika.. (to same v CR a okoli jen ten bigday je tu jen pro LW cajk)
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SISCO: jj jezdil.... ale ty obraty budou na dlouho :-). Ale aspoň je co trénovat
    SISCO
    SISCO --- ---
    BROMDEN: Na vikend jsem to take sledoval a zatim zadna slava. Traunsee by bylo nej. ale bude zatazeno a hodne srazek, no docela hnus.
    Na neděli je tam JZ vitr slunce jako jedinne v CR a vitr okolo 5-7m.s takze jestli to vydrzi tak zatim moznost jak si nedaleko v CR zajezdit.
    WindGURU: Czech Republic - Lipno
    http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=1&sty=m_menu
    SISCO
    SISCO --- ---
    BROMDEN: Ha! vítej. Nekecej zes take majitel Rapidy!! Supr kup.. Uz jsi na tom jezdil??
    No hele idelani je tedka zitra, pozitri Rozkos tam to bude LW a dobrej kvalitni vitr.
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    Nějakej tip kam td na pátek-neděli? Ideálně někde kde moc nefouká, tak 3-5ms stabil by byl ideální (na E19+Rapida)...
    RADAK
    RADAK --- ---
    Tady je sada fotek z Turecka:

1. spot Gokceada. Puvodni cil cesty, ale nefoukalo a predpoved nebyla optimisticka. takze sme prespali na freekemp spotu. kdyby foukalo, paradni placek. auto hned na plazi. ale jinak na ostrove nic neni. pro vsechno se musi do mesta(10km) a i ve meste je jen par restauracek, 3 shopy a jinak nic.

2. spot Gokova. Jede tam termika. pokud neprijde crazy memet a nerozhodi to. turbulentni vitr. tak na 1 den. ale samo s sebou sme ho chytli. ostatni dny uz termika jela v pohode. dobrej placek, da se jezdit v rece na flat spotu za molem nebo primo pred plazi, ale tam je mrak skol. 20-30 kurzantu a onshore vitr znemozni cokoliv.

3. spot Aywalik. Paradni placek. jede na termiku nebo frontu. jak kdy a od toho se odviji i smery. my chytli severak na 2 dny. 15-18ms. fest poryvy. ale paradni 2 dny jezdeni od rana do vecera. Typek na spotu ma hospodu, muziku, kompresor. vsechno co je potreba pro paradny a stylovy zazemi. 5* z 5ti.

tady jsou nejaky obrazky k tomu.
    https://www.facebook.com/...a/set/?set=a.10203884942741130.1073741831.1147892563&type=1&l=eb957c046e
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Nn. Z auta. Neridil sem. Pivka vid. Dorazil jsem v 10. Az budes prodavat pristi 17/19 edge tak bude muj. Tohle me sralo :-)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Traun lux. Sice jen 2h na vode ale krasny pocasi. To jste dorazili do Prahy uz v pul 8?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Traunsee na velky. U me kite: 0, pivo: 4, socialni faktor: 10, pohoda: 10

MIXXX
    MIXXX --- ---
    RADAK: jj, uz to mame vymysleny... kousek od Rosengartenu...
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: Taky pojedu. Ale vracim se jen do tabora. Mam ale kamose co by se eventuekne svezl z tabora do prahy. No treba se potkame na traunsee a domluvime osobne.
    RADAK
    RADAK --- ---
    MIXXX: Wiek je na tenhke smer blbost. Jedine rosengarten. Dransje bude tajy naprd. A neu mukran na vlny bude luxus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam