• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    Sobota je dobra predpoved i na Rosengarten i v neděli tam neco je. Asi ale taky zustanem v ČR na lw. Dářko pekny ale i vsechny JV spoty jako Mlejny, Rozkoš atd maji vitr.
    RADAK
    RADAK --- ---
    IAMZAC: chtel jsem vyrazit uz ted v patek na zacatek. ale neni predpoved. a zatim to vypada na fest bezvetrnou akci. kde nic tu nic. kozi prdy.

takze na sobotu to zatim vypada na Darko. ale je otazka, jestli to vydrzi a neuhodi do nas (predpoved so odpo jsou bourky)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jsem se nestihl kvalifikovat...
    IAMZAC
    IAMZAC --- ---
    Příští víkend 7.-10.8. je PKRA event, Kitesurf World Cup 2014 v St. Peter-ording (north Sea, Germany). Máte někdo v plánu tam vyrazit?
    SISCO
    SISCO --- ---
    Jinak pro ostatni kdo na Lipne nebyli, tak my s brachou jsme tam pojezdili poprve a byl jsem prekvapenej jak je to tam pekny. Vsude asi jak je malo vody je 20m plaz, dlouho je melcina do vody ( na jizni strane) vsude pisek.. Dost dobry.. Jestli zas nekdy bude predpvoed vetru jen Lipno tak doporucuju...
    SISCO
    SISCO --- ---
    BROMDEN: Jojo parada, kdo by to byl cekal ze to bude tak dobry.. Profi jsi tam nastoupal! supr..
    Nestridat se s brachou tak bych to asi take zakoncil jak ty.. Ty 1h prestavky jsou docela potreba.
    Odpo by se vpohode dalo jezdit i na 13kach a TT. Na te 19ce jsem jezdil full depower.
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    Tak lipno nakonec super... dikec za společnost a rady :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: ok dik za info.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Byl jsem tam na mnohem lepsi predpovedi a nic.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Na labuti nic nebude. Podle me ani na flysurfer.
    SISCO
    SISCO --- ---
    BROMDEN: Jo ten Rosengarten vypada v sobotu pekne.. Kdyby byl 1den LW a pak jeden normal tak tam take jedu ale jen na 1den LW a pak 0 to asi uz neni idel.
    Co myslite Labut? JV zitra 5-6m.s
    WindGURU: Czech Republic - Labuť
    http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=329646&sty=m_spot
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    RADAK: jako jediný co v evropě je je rosengarden na sobotu (a i to je s otazníkem když se má otočit směr)... hlavně to už by bylo hodně velký zoufalství jen 600km tam a zpět na den.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Budu! Protoze podle WG je nejblizsi jezditelna predpoved v Dansku. A to jen na sobotu.
    WindGURU: Denmark - Mon, Klintholm Havn
    http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=48088&wj=msd&odh=7&doh=23&go=1
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Doma buses! Makat na zahrade! :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    CTIRY: Neco bych o vikendu podnik. Ale nikde neni lautr nic. Mel jsem v zaloze st. Peter ording ale tam uz to taky posunuli az na utery. Strasna bida.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    RADAK: to né no když bude chcát :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    BROMDEN: Na traunsee v sobotu nebude foukat.
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    Mmch někdo na sobotu na traunsee? Samotnýmu se mi nechce jen 300km tam / zpět...
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SISCO: tak měsíc a půl.... ale naježděno jen pár dní inžvá práce... a teď když by byl čas zas není vítr.... dokonce si z desperace pohrávám s myšlenkou dát rosengarten s tím že třeba něco přijde i na neděli
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Ja byl ten vikend "naproti" v kempu Pritzwald a uplne na pohodu. Rosengarten na dohled, melcina jak kr*va, zazemi kempu co je hned u plaze. Trochu minus je mistni nudisticka plaz, kde se rozhodne neopaluje denne 70 petadvacitek - spis naopak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam