• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: bycch se mozna pridal panove, bude-li misto ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    tak je to tam! Leden na 23 dni! Rujana uz me letos nezajima :-)

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Jasny, dame si vedet ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: sem tu. myslel jsem v nedeli medard nebo pondeli bersdorfer. kdyby si chtel jet, jsem pro jednodeni srandu. karu klidne vemu
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SANSCULLOT: Ted uz je to asi fuk, na pockani to nebude a v pondeli je tam i Slapal.. Hlavne to byla oprava za 3K a Slapal uz vi co a jak, tak asi nema cenu to tahat nekam jinam a podle me i s tema komorama to on umi..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SOTEKCZ: pegas neni jedina opravna v praze. skisurf a delaj to libove!
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    REVOLT: vole pojed semnou do chile!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: pondeli vypada suprove.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: No ja mam 15ku roztrzenou a v Pegasu maji dovolenou, tak jsem si predstavoval spis ze bude foukat vic, libili se mi Nechranice na nedeli, ale ted koukam, ze to dost okrouhli :/ :D
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    jinak ted navrat ze St Peter Ording...kdo ma rad kladu,dest a zatazenej kekel tak ted je ta spravna doba! :) joa motokros ve vlnach je jasnej.. :)
    REVOLT
    REVOLT --- ---
    cau,premyslim jet v zari do Zanzibaru nebo na Mauritius.nemate nekdo zkusenost?kde to bude lepsi pomer cena vykon? :D diky
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    no vzhledem k tomu ze nemam 40 metrovyho speeda tak si myslim ze vikend nebude moc foukat. :]
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nezustava nekdo na vikend v CR a nepodniknul by nejakou jednodenni srandu?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    SISCO: V m/s: so - cca 7 do 15h, ne - od 11h 5, postupně až 10, po - celý den 11. Předpověď vypadá dobře. Tento víkend mám ale smůlu:)
    SISCO
    SISCO --- ---

HANYSEK23: nadhera!! Jak foukalo?
    Tento vikend vypada take dobře.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Nakonec jsme i přes nejistou předpověď vyrazili na víkend na Rujánu. Ve finále super výlet. So-Ne Rosengarten. Po Wiek. Počasí luxus. Občas deštíček, ale teplo a vítr. Opakování snad brzy:)

P0L0US
    P0L0US --- ---
    SISCO: nemam cas mu delat testera. Klikal sem na naky veci a nic se nedelo, pak to cely bylo nejak nedostupny, mam pocit ze si to nepamatuje jednotky ktery sem si nastavil (alespon vim ze sem to musel klikat nekolikrat).... vidim to jako znacne nedodelany.
    SISCO
    SISCO --- ---
    SISCO
    SISCO --- ---
    P0L0US: ahoj napis co nejde, on to opravi je to nadsenec :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Co ti nefunguje? Ja posledni dobou predpoved pouzivam a na Darko, Berzdorfer, Eurosee, Rosengarten vzdycky uplne super vysla..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam