• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SISCO
    SISCO --- ---
    Skoda ze nemel kameru na sebe. Na konci jak rika dont do it tak se zda ze je rad ze žije.
    Dle popisu dost hc a i podle kita s ohrnutyma gumama, poctu kamer(zadna kamera u pristani) to vypada jak punk akce. Respekt
    RODWY
    RODWY --- ---
    Turkey
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    kde to je?
    SHQ
    SHQ --- ---
    setri synkovi na oxford
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RODWY: proc nelita paraglide ? Setri za papiry ? Znamka punku ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: Hlavne z toho mista to na zivo vypada jeste hur nez z fotky.
    SHQ
    SHQ --- ---
    tohle uz mi prijde dost bezmozkoidni..
    RODWY
    RODWY --- ---
    RODWY
    RODWY --- ---
    Murphy..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Diky, uvidime na cem se zitra dohodnem. Myslim, ze na Rosengartenu zase takovej pretlak nebude, protoze Dranske ma silnejsi vitr a celkove vsechny ty severni spoty jsou na tom trochu lip, ale pry to tam neni moc na uceni ;)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: v pritzwaldu je kemp. plnej nudistu, ale hned na plazi. na konci plaze je plac na kity a bude vas tam tak 5-10 kajtaku. na Roziku bude zase tak 100 lidi. predpoved je paradni. a kdyz te to bude srat, tak si na rozik nastoupes a nebo prejedes autem. je to kousek.

jinak ucit se tam da, melko taky, kamos tam ucil svyho 13ti letyho syna. jen je tam riziko sfouknuti do prirodni rezervace, ale i tam je melko. akorat te muze nekdo vyprudit.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SISCO: No tam jsme se puvodne chystal, ale moc se mi nezda ten smer, ale asi to nakonec risknem. Pro me je Rosengarten snad nejlepsi spot na Rujane. Housky, vodu a zachody na vikendovy pojezdeni netreba. Veceri a obed pekne na grilu a vychrapat se hned u vody :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    SOTEKCZ: tak nejjednodušší je Rosengarten na východní smery ale není tam kemp= zadny housky, voda, záchod
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Tak kdo se chystate na Rujanku?My se chystame zitra, ale moc moudrej kam zatim nejsem, potreboval bych neco melkyho a s dobrym vstupem kvuli uceni otce, ale vsechno vychazi na spoty kde jsem vzivote nebyl.. Poradite nejaky pekny misto?
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    nechysta se nekdo do hurghady 13-27.9. ? budem tady, resp. kousek nad: http://www.kite4fun.cz/lokace/kite-kurzy-egypt/

JAKKILLER: my byli tejden v ijmuidenu - hned vedle toho, jak vytejka ten kanal z amstru. vitr solidni, vlny obcas obrovsky, kite spot strasne velkej, vcetne obchodu servisu atd. je tam placenej parking hned u plaze. kousek jiznejc (3-5km) je trochu lepsi plaz i na land, ale musi se tam zas delsi kus s vecma pesky

do ijmuidenu jezdi pripadne lod z amstru, i kdyz nejlepsi imho to auto. nebo nejakej skutr / elektrokolo
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    JAKKILLER: nevím, jezdil jsem asi na pěti místech na pobřeží, z paměti zaantwort a ijmuiden (nebo tak nějak), a některý z míst nejsou jen wave, místama je i něco jako reef takže spíš menší vlny a klasickej motokros.
    Jinak údajně se jezdí i na ijselmeer, ale že by tam byl nějakej spot ze strany amstru nevím, podél břehu jsem to tam nkrát prošel - projel na kole a nějak si moc vhodný místo teda nevybavuju ... zejména když vítr jde většinou z moře.

Nicméně podle splocs tam spot je:
    splocs.com - - IJburg or Blijburg
    http://locations.splocs.com/kitesurf/loc/IJburg.html
    splocs.com - - Markermeer / Muiderberg
    http://locations.splocs.com/kitesurf/loc/markermeer___muiderberg.html
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    v amstru jsou trosku jiny spoty..muj oblibenej je cool running :D
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    cau, ted jsem se prestehoval do amstru, nebyl jste tu nekdo jezdit v okoli? nektery spoty uz jsem si nasel na wave na pobrezi, ale jenom resim co je asi nejbliz od centra, treba dostupny na kole nebo dopravou. nevi nekdo?
    RADAK
    RADAK --- ---
    tvl. neplaste tu se zimou, tedka teprv prichazi vodni sezona do cech. klepani kosy az do listopadu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam