• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    BROMDEN: Odevzdavame ted jeden velkej projekt (mame ho odevzdat dneska), tak jsem schopnej dat asi vecer vedet, jestli jsme to stihli nebo ne a podle toho bych jel. Myslim, ze lidi bude urcite vic.. Uz v utery psal Radak, ze to sleduje a Ctiry se mozna taky chytne :) Potvrdim to vecer, nerad bych neco sliboval dokud to nemam v praci jisty, ale auto kdyztak muzu vzit..
    BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    SOTEKCZ: jo zvažuju to ale nechci jet sám...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    HAUSNUMERO: Az se naucis jezdit, tak tenhle problem resit nebudes, je to v podstste akorad zacatecnickej neduh, protoze chodis hodne s drakem na 12hod ;) Az budes draka drzet spis na kraji okna, (kam patri spis nez nad hlavu) tak budes mit po problemu..

Chystate se nekdo o vikendu na Berzdorfer? Vypada to na krasnej jizni vetrik a pokud bude k tem 14stupnum i slunicko, tak to asi jeste bez problemu pujde s klasickou gumou :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Docela me rozciluje jak my bederak leze nahoru a vytahuje trycko. Nasel jsem si ze by to slo vyresit timhle http://www.mystic.inshop.cz/...waterwear/seatharness-doplnekkbedernimutrapezu[2013_00001]?ItemIdx=52 nemate to nekdo netusite jak se to pridela k tomu bederaku? Zepredu to podle fotky vypada, ze se to provlikne hakem, ale zezadu mi to neni moc jasny.
    RADAK
    RADAK --- ---
    LOJZAK: jjj klasika od F-one. vzdycky super video. rekl bych jedna z nej produkci
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SOTEKCZ: mam tu hned za barakem bejvaly zemedelsky letiste cca 300 metru na delku a 20 na sirku. Dneska jsem byl jen tak zapoustet a super. jezdit by se tu urcite dalo. Trava ke kotnikum, bez kameni a v celku rovna a siroko daleko zadny stromy a krovi.
    BROMDEN: hodne let jsem jezdil na skejtu neverim ze to bude horsi o travu nez o asfalt. navic na skejt jsem zadny chranice nemel :)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Nekdo utery Darko? Vitr, slunicko... Jen se stavim v pivovaru v Humpolci něco vyzvednout, ale nebudu zdržovat...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    no to by me taky zajimalo, spis jestli to ma smysl, prodlouzi suchac nejak zasadne sezonu?
    RADAK
    RADAK --- ---
    chystam se koupit suchac. mate nekdo? jakej a proc? dik
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    SOTEKCZ: Sorry, já to pomotala. Klasická úrazovka to má(u Koop), cestovní to nemá na území ČR. Máš pravdu, blbě jsem si to přečetla :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    RODWY: ok, spletl jsem si to s cestovním. tak to se nechám asi taky pojistit! :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ADIK: Všechno jde pojistit. Úplně na cokoliv si vzpomeneš jde pojistit :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ALICKA: Neni pravda, mozna to neni klasicka urazovka, ale mam u kooperativy po svoji zkusenosti s Ceskou pojistovnou pojistku pro CR a zahrnuje kiteboarding, snowkiting a landkiting.. Jeste jsem si to nechal konkretne napsat do poznamek k pojistce.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RODWY: nn, urazovku nemam
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    SOTEKCZ: Koop to má jen do zahraničí na území ČR aktivní sporty nepojistí. Prostě úrazovku :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    RADAK: nemas urazovy?neresil jsi to rameno?
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK:mam urazovy od Uniqa a bez problemu!

resilo se cestovni.)
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Kooperativa to má, pokud si sjednáš Aktivní sporty : http://www.koop.cz/data/files/file_830_GENERAL.pdf Strana 6. nahoře pod písmenem o)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Dneska uz to neni zase takovej problem, ale dost to pojistku prodrazuje.. Kazdopadne treba kooperativa a allianz to urcite umi.

HAUSNUMERO: A mas nekde pobliz bydliste nejaky letiste nebo plac kde se landkituje? Bacha na to, ja si rikal, ze pujde jezdit kdekoliv, ale jak nemas vhodnej povrch, tak se to moc neda. Predstava. ze prijedes nekam na pole a budes jezdit tam a zpet krajinou, byva dost milna, to maximalne s buggy! S tim prknem bych urcite nesetril pokud to myslis vazne, koupil bych radeji drazsi bazar nez levnejsi novy. Myslim, ze urcite bude moznost si prkno vyzkouset na nejakym testday nebo kitefestu nez kupovat na rychlo kolecka (i kdyz samozrejme jsme to delali uplne stejne, protoze jsme byli nedockavy..)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: v Turecku jsem mel od Alianz. Kiteboarding je primo zminenej v podminkach sportu na ktere se vztahuje pojistka. ale to je do zahranici. jak je to v CR jsem nezkoumal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam