• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    MARASAN: byl jsem v listopadu v dominikane = nejhorsi obdobi roku a presne tak to dopadlo. moc chlastu a malo vetru. ale prosinec a leden uz byva lepsi, tvdili lokalove. takze podle me v cabarete jezditelny. a 12tka by mela stacit.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    borci, byli jste nekdo v tomhle obdobi (prosinec-leden) jezdit v Karibiku? Dominikanska rep., Portoriko? Jedu a nejsem si jistej, zda-li ma smysl brat kajt. Mam max dvanactku a zda se mi jednoduse, ze tam proste malo fouka - do sesti metru :-/
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Chysta se nejaka banda po novem roce do Egypta?
    RODWY
    RODWY --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: jestli je až k lesu tak to je pěkně na prd :(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: jj mas pravdu

P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: za dobu co jezdis se snad uz naucil skakat, takze ti zadnej vlek ani lyzar nemuze prekazet :-P
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SYPFX: Nedelni Bozak snad musi klapnout! Ale pry na tom miste, kde se jezdilo je nejakej novej vlek a sjezdovka :/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ta stupnice jeste

podle toho by mohl yt nejakej poprasek na krusnejch mozna ten hnedej flek dole na sumave
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    uz se to zacina pomalu rysovat
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Sup sup. At uz je to tu!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    get ready nejakej snih uz se blizi sice to nebude asi nejak moc ale i malo umi obcas prekvapit.
    Jde to od vychodu takze prvni pojezd letos asi Brnaci.

LUCYA
    LUCYA --- ---
    SYPFX: vizuální stránka je velice povedená. Líbí se mi to.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    doporucuju http://windyty.com/
    stranka kterou naprogramoval snowkiter kamarad Ivo.
    Je to hodne promakany a podle me to ma velkou budoucnost.
    Napsal jsem na to recenzi na http://www.snowkiting.cz/

SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SOTEKCZ: Tak mozna Bernina pass. Byl by tu pripadne nejakej zajemce pokud bysme se domluvili? Odjezd nekdy v patek vecer a navrat v nedeli v noci.. Nocleh v Italii (nasel jsem ubytko pro 4lidi za 3320Kc), cesta nejakych 4500Kc a pak uz jen pojisteni, jidlo.. Uvidime co bude delat predpoved, ale minimalne vedet jestli by se naplnilo auto :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemate nekdo zkusenost s kitovanim na Hintertuxu? Pripadne nejaky typy kam vyrazit tenhle vikend za snehem? :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    SOTEKCZ: no ta fronta co je uz pred Prahou vitr pravdepodobne rozseka, ale naky motohodiny budou :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Mame zitra volny misto smer Rozkos! Odjezd v 8hod. z Novodvorsky! Flatik bude jak zrcadlo!! ;)
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    CTIRY: Za me skola :( Ale uz je to ku*va posledni rok, tak potom uz budu zase fungovat ;) Uzij si jezdeni, pokud nekam vyrazis.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    co s prodlouženým víkendem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam