• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    PEKK: jak to myslis foukacka vs komora je irelevantni ? asi sem pomalejsi.
    PEKK
    PEKK --- ---
    Jak říkáš..,kajterský Chorvatsko...
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Kurvy černý:)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Foukačka vs komora je irelevantní:))

Ale loni vyšlo Norsko na 21tis (doprava, jídlo, ubytko)...Haugastol.
    Letos by to mělo bejt levnější..
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: bohuzel je to tak. krevety,humr, cerstvy ryby v restaraci s vyhledem na more stoji od 20-40usd za osobu.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Lukas Vogeltanz, je Lukas Vogeltanz, ja jsem ja. ubytko na celych 23 dni je 3500kc/osobu. Jidlo je drahy, kdyz bastis v paje v resutaracich na plazi. kdyz ne, tak se da jist za min. pivko je za 3 usd. to me boli nejvic :-)
    Jak jsem tak koukal na fotky lukase, tak ty rozhodne zadnej lowcost nejeli.
    Nehlede na to ze mame pronajatej celej barak s kuchynkou, takze kdyz si budem varit, tak jsme v tom jeste za min.
    ale to jsou takovy dohady.
    (Vloni mi taky nikdo neveril, ze dame 14 dni na Martinku se vsim vsudy (letenka,bydleni,zradlo,pivo, i auto) do 25tis Kc a ejhle. bez 200Kc sme to za 25tis meli.)

Ale jak uz jsem psal. zkus to letos pekne secist po norsku. ja sem hodim taky kalkulaci po Zanziku.
    Kazdopadne jak uz psal T_MAX: je to jinej sport. a porovnavame foukacky s komorama nebo jestli ses pres ovoce tak jablka s hruskama. :-)
    PEKK
    PEKK --- ---
    100$ za jídlo v Africe??? Tomu se nechce věřit...To bydlej v Paradise Safari Spa Imperialu?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: Lukas Vogeltanz rikal zanzik ze ubytko nejlevnejsi kolem 50US noc za chatku a na den rozpocet na jidlo 100USD. (coz me docela prekvapilo) to je za 2. Tak to me vychazi 1800KC za den a osobu v Zanziku + letenka. to je celkem (levna letenka za 13tis) tak me to na 14dni vychazi 2800 za den.
    Kdyz vezmu Norsko 20 za 14dni. Tak to je 1400,- / den
    matematik a vedec otec Fura
    PEKK
    PEKK --- ---
    Takže ledovec v Hardě čeká jen na nás:)
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX: Hlavní problém pro tebe je ten, že je tam teplo:)

Mimochodem dneska jsem si objednal tohle
    Fritschi Diamir Freeride Pro 2013 XL - Sachasport
    http://www.sachasport.cz/skialpove-vazani/914-fritschi-diamir-freeride-pro-2013-xl.html
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK:
    RADAK: dobře dobře, tak jsem to s tou asií trochu přepísk, ale to je jedno, víte jak jsem to myslel ;)

Jinak ne Pekku, cokoliv na východ od afriky je asie, ale nevim, jestli by se mělo počítat i tohle :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Jo. Tak do toho bych sel. Protoze ty ceny za tyden pres kiteseason nebo ostatni jsou treba 13za tyden. Za 13 mam letenku na Zanzik na 3tydny. Logicky si pak reknes ze norsko vs afrika "za stejny" prachy ?!?!
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Tady ta cena je bez zisku, není to firma, co pořádá kajtový soustředění a školu...je to prostě pronajatá chajda, takže cena je logicky nižší, samosebou jídlo a chlast si bereš z Čech...takže tam nemáš moc za co utrácet.
    PEKK
    PEKK --- ---
    T_MAX:Já vím, že cokoli na východ od Norska je pro tebe Asie:))
    RADAK
    RADAK --- ---
    T_MAX: Pekny porovnani.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK:
    SYPFX: Jasně, neni možný porovnávat ceny a zážitky Asie a Norska .. to je jak se bavit o tom, jestli je lepší chlastat Cognac anebo žrát T-bone z texsu .. oboje je super, ale je to úplně jinej sport :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Zanzik závidím v Dobrým těším se na tvoje záběry . Kuchař radak to zavání super fotky a videa.
    Snad se tam také jednou podivam.

To Norsko je total o něčem jiném tam je parta se kterou se jezdí každý den expediční výjezd se spoustou zážitků na kite.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Kluci parta se kterou tam jedu počítala 14dni kolem 20tis komplet už tam takhle jezdí 6 let.. Norsko je hodně draha zeme. Podle me to vyjde levněji než zanzik ale ne o moc.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: fotka je kradena. svoje s potrhanyma ozonouma poslu brzo.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: od srpna se mi hreje letenka v kapse do "kite chorvatska" kam jezdi tedka vsichni cesi. takze to mydlim na Zanzik. :-) v pondeli odlet. 23 dni orgii.

Zkus letos doopravdy spocitat kolik vyjde norsko. protoze mi prislo nejaky PDF kde chtej 11 tis za ubytko na tyden. takze 14 dni je 22, doprava atd. a vyjde to mozna draz nez ten zanzik na 23 dni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam