• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: Jedna z Paje.

RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Mozna v Paje to je jinak. Zitra to tam presunem. Resp. Storage pro 6 lidi za 50usd na tyden a doprava za 20kc z mista kde bydlime. Porad jsme na pulce apartmanu v paje. Dojezdova doba 5 min. Pesky 3/4 hodky. Dneska jsme to sli po plazi. Ale i v paje bylo pivo a voda za stejnou cenu. Fotky brzo kdyz budete chtit a video nekdy v budoucnu. Jinak naprosto uzasny spirit mista. Oproti Martinku kde jsem byl vloni nebo treba Brazilii mi prijdou lidi strasne vysmaty, bezprostredni. Treba ti i neco nabidnou. 10minut s nima kecas, pak slusnereknes ze treba zitra a daji pokoj. S usmevem odejdou. Ja jsem nadsenej a to jsem jeste nevybalil kity. Kamos to dneska dal pred barakem. Pri prilivu pecka pojezd. Pri odlivu se proste musi do Paje.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: LUXUS!! - perfektni takhle jsem si to presne predstavoval. Nechapu co tam ty Lukasove delali ze to meli tak drahy...
    Tesim na reporty a fotoz..
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: ale pokuta je pro neubytovany? typek co tam byl loni nic neplatil a kitoval 3 dny vedle, horska sluzba o nem vedela. dokonce se prodavaj na lucni zazitkovy pobyty s kitingem..
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: tak to je za hubičku
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: Mame celej barak za 16tis. Na 23 dni. Je nas tu 6. Jinde stoji ubytko 20usd za noc a osobu.
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: idylka, a na kolik vyjde ubytko?
    RADAK
    RADAK --- ---
    Muj domov na chvili. More hned pred vratkama :-). Jak jsme tu redili ceny, tak pivko stoji presne 52kc. Voda 26kc. Vecere 150 - seafood salat.

SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dlouhodobý předpověď říka od patku sněžit Sice ne nějak moc ale porad několik dni a teploty pod nulou.. Kéž by to klaplo
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Na lucni se dá ale v pohodě ale je to za pokutu. Ted kámoš tam platil 1000. Když není sníh tak těch 1000 to se vyplatí.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Podle předpovědi má napadnout ted do patku u nižších polohách. Snk teda možná I kolem Prahy
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    bavil sem se s typkem, co tam kitoval loni pres silvestra. na lucni se urcite oficialne jezdi, neni duvod proc ne, pokud je dost snehu. ale to omezeni na ubytovany, nebo kurzanty bude nejspis platny, aby byla naka oficialni forma kontroly/dohody, zda se nic nenici. tech 0-50m od boudy je chyba. da se na celym tom kopci/louce smerem od lucni k peci
    ADIK
    ADIK --- ---
    PEKK: podle fotek nevypadá, že by jezdili do 50m od boudy... http://www.lucnibouda.cz/zazitky/kiting.html
    PEKK
    PEKK --- ---
    0-50m od boudy?...to je tak na trénování navázání draka:)
    ADIK
    ADIK --- ---
    BONGO: taky by mě zajímalo.... "snowkiting zde může provozovat ten, kdo je ubytovaný na Luční boudě a učni snowkitingu" viz. http://www.kiteseason.cz/Clanek/23-lucni-bouda-snowkiting-kurzy#tab2-tab
    BONGO
    BONGO --- ---
    jaka je situace na Lucni? ofiko je to myslim 1. zona NP, takze se nesmi mimo vyznacene trasy, je to tak nebo tam existuje nejaka tolerance? stravil jsem tam ted vikend na skialpech a zahlid jsem prekvapive hodne lidi s drakama..jedinej kluk, kteryho jsem se ptal u cesty, nevedel nic..a bylo takovy mliko, ze jsem jen misty videl smouhu draka v mlze, natoz abych nekoho honil..takovy jezdeni poslepu uz nemam zapotrebi, ale pokud tam nejaka tolerance je, rad bych to tam priste vytahnul - snih a vitr vypadal dobre
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    vykend moc nevypada coz ? :-| nebo nekdo nekam ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    P0L0US: Mám loňskou 7m Frenzy, jestli chceš, jetá asi 3 dny .. Kdyžtak pošta
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    jooo a nezkousel jste nekdo obednavat sprcky do nafukovacek v cine ? u nas stoji mraky penez a na nakym aliexpressu by to mohlo byt za par...
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Neprodavate nahodou nekdo komory (nejaky frenzy nebo tak neco ?) 7m & 11m asi idealka pro mne 75kilovyho ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam