• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HAUSNUMERO: nene, viditelnost velka, po ceste i slunicko

HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SHEFIK: podle kamer to vypadalo ze ani moc mlha nebyla. Vcera jsem bez rozjasnovacich skel v brejlich nevedel ani kde mam draka.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    dnesni adolfov odpoledne dost premrzlej, ale po 2 letech bez snowkitingu pecka :) vitr uplne idealni 5-7m/s temer bez poryvu. je tam dobrej zaklad, ale chtelo by to jeste nejakej prasan, jinak je to spis posilovna
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    My jsme dneska byli na Moldave a pak v Nemecku a podle me nema smysl vubec zitra jezdit. Je to absolutni ledova hora a staci na jezdeni 4m cvicnak. Jestli bude foukat 10-15m/s tak se z toho poser*te...

Jinak dneska foukalo celej den kolem 4-8m/s. Lital jsem 6m PEAK a pak 15m lososa, protoze jsem zjistil, ze mi uchazi ventilek u C4 8m a o Peaka jsme se stridali. Total stazenej drak o obe pulky, protoze to byla velka plotna, nedej boze, kdyz nekdo predtim na danym miste jezdil....
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    ADIK: Adolfov byl dneska celej den v mlze, snehu dost ale navrchu umrzla krusta.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: my jedem zkusit ten adolfov, ale az na odpoledne
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: Koukal jsem dneska na sjezdovku Telnice a byla tam hmla. Bozak byl lepsi, ale zitra je vsude 90% nizka oblacnost. Ja jsem zitra out.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: Co zkusit ten Adolfov, je niz, takze by tam mliko byt nemuselo. Nebo naopak jet vys(Bozak), mohla by byt inverze. Ale nevim jak vypadaly dneska webky. Byl jsem na Frysave, respektive na malym placu kousek vedle(celkem to slo), protoze na Frysave to bylo total rozbity a jeste jsou tam vsude vysazeny maly stromky. Asi nekdo nema rad kitery..:(
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RADAK: Jo, sleduju to celej den a zitra je tam jeste vic nizky oblacnosti nez dneska. Vypada to blede, jestli nekdo nemate tip na lepsi spot, tak to asi taky balim. Na jezdeni v mliku si volno brat nebudu...
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER:
    SHQ: ja to zabalil. nestiham opravovat. a hlavne dneska bila tma a na zitra predpoved nevypada lip. kdyz pojedete, tak tam pozdravujte Pepu Orlika. bude mit ruzovou kombinezu.
    SHQ
    SHQ --- ---
    kdyztak bych se v neděli taky přidal
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    RADAK: ADIK: Zejtra si reknem.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: taky přemýšlím o nedělní Moldavě, můžeme to klidně spojit. Adolfov nevim jestli je dost sněhu, někde jsem četl, že to dost slezlo po víkendu..

zítra Fryšava kdyby se chtěl někdo přidat...ale pojedu pak ještě na otočku do Brna, což se asi nikomu chtít nebude.
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: na nedeli koukam na moldave dost oblacnosti. aby to nebylo tak trochu v bily tme. kazdopadne zitra zacnu zasivat kity, tak snad budu ready. dej sem echo
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    SHEFIK: Nechám si poradit, já zatim koukal jen na Moldavu. Můžu vzít auto +3 další lidi, nebo se klidně přidám.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    CHARVYBURGER: po dlouhy dobe bych taky vyrazil. adolfov vypada paradne, nebo jinam?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    BONGO: RADAK: Co neděle? Vypadá zatim celkem dobře.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: je proste a opet stejnaci kvalita!
    RADAK
    RADAK --- ---
    BONGO: zasiju si 3 kity a muzu kdykoliv kamkoliv. kdyby ses chystal, napis to sem
    BONGO
    BONGO --- ---
    SYPFX: super video! ocenuju i prostrihy na mapu, kde se ceskych pomeru neznalek dozvi kam a kudy jet

btw Moldava minulou sobotu taky pekna, muj track tady..kdyby se nekdo z Prahe chtel priste (klidne i pres tyden) slozit do auta, dejte vedet!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam